3 ימים באלפים הצרפתיים ריאלי???
-
הי לכולם.
אנחנו זוג עם אילוצי זמן אך מעדיפים טיול טבע ולא עיר.
האם שווה לעשות גיחה קצרצר לאחת העיירות באלפים הצרפתים כאשר נחיתה ג'נבה בסביבות 9 בבוקר ונראה ב11 בבוקר 4 ימים מאוחר יותר,כלומר יומיים וחצי נטו?
האם כל המנהלות של שכירת רכב וכו מיותרות ועדיף כבר לוותר לטובת טיול עירוני? אודה לתשובת החברים?
כמו"כ אם שווה אז איפה כדאי להתמקם את שלושת הלילות?
-
3 ימים באלפים הצרפתיים ריאלי???אם מזג האוויר יהיה מוצלח, אז אפשר להנות מאוד גם ביומים ואפילו בפחות מזה.
אבל אם יהיה גשום או אפילו סתם מעונן תתאכזבו מאוד. הייתי מתמקם כמובן בשאמוני וביומים (וגם ביותר מזה) אפשר לטייל בה עם תחבורה ציבורית.
אם כשתנחתו תגלו שמזג האוויר לא מתאים לאלפים אז אפשר להתמקם באזור אנסי או אגם ג'נבה.
-
3 ימים באלפים הצרפתיים ריאלי???תודה.
מדובר בתחילת ספטמבר.
בעצם עצתך היא לא להזמין מקום לינה מראש אלא לזרום לפי מזג האוויר/להזמין מקום לינה יומיים שלושה לפני הטיול?
לגבי תח"צ-טרם בדקתי את האופציות אך נראה שבצד הצרפתי של ז'נבה מחירי הרכב סבירים בהחלט ופחות כדאי לבזבז זמן בת"צ בטיולון קצרצר שכזה הלא כן?
-
3 ימים באלפים הצרפתיים ריאלי???מקום לינה הייתי מזמין ברגע האחרון בהתאם למזג האוויר. אני מניח שבספטמבר תצליחו למצוא מקום לינה גם ברגע האחרון בשאמוני. תלוי בהרכב שלכם.
בקשר לרכב מול תחבורה ציבורית: באתר יש שאמוני יש כמה דרכים להגיע לעיירה בתחבורה ציבורית. אם תסעו לשאמוני ליומים שלושה, לא תשתמשו ברכב, כי כל האטרקציות במרחק הליכה ממרכז העיירה. יש תחבורה ציבורית מעולה בעמק כולל מיניבוסים ורכבות.
גם רכב כרוך בבזבוז זמן מסוים כי צריך לקבל ולהחזיר אותו ולמצוא חניה וכו. אני שכרתי רכב כי טיילתי עם ילדים קטנים 10 ימים.
-
3 ימים באלפים הצרפתיים ריאלי???ואיך מגיעים מג'נבה עד שאמוני?
-
3 ימים באלפים הצרפתיים ריאלי???יש כמה וכמה חברות שעושות הסעה מהשדה. גוגל "Geneve airport - Chamonix transfer" יעלה יותר מאופציה אחת.
-
3 ימים באלפים הצרפתיים ריאלי???מצאתי ב25 יורו לכיוון לבנאדם. זה לא זול משמעותית מרכב אבל ייתכן שפחות כאב ראש
-
-
3 ימים באלפים הצרפתיים ריאלי???ממש לא הייתי מוותרת על שכירת מכונית. במקום כזה יש חשיבות גדולה להתניידות עצמאית בהרים, בעיירות היפות, עצירות ספונטניות וכו'.
כמה זמן כבר לוקח לגשת לדלפק השכרת הרכב? זניח יחסית לבזבוז זמן שבתחבורה ציבורית וכמובן לחוסר הגמישות.
אני הייתי בוחרת ללון באנסי, ממנה אפשר לצאת לטיולים בהתאם למזג האוויר.
אם יהיה מעורפל לא תוכלו לעלות להרים הגבוהים סביב שאמוני, כך שכדאי "לארוב" ליום בהיר, וביום זה לנסוע לשאמוני וההרים.
לצערי, אנחנו לא הצלחנו לתפוס יום בהיר, המתאים להרים הגבוהים, במשך 8 ימים
. -
3 ימים באלפים הצרפתיים ריאלי???בקיצור כולם חושבים שניתן להינות באלפים הצרפתים בכזה זמן קצר?
אפשר להזמין טיסה?