ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיסים למשחק של ברצלונה

פורום אירופה
    2
    2
    467
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shay19918
      shay19918 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים, 

אני מחפש מידע על רכישת כרטיסים למשחק. אני רוצה ללכת למשחק של ברצלונה מול אתלטיקו, אשמח אם תעזרו לי בזה.
      מאיפה אתם ממליצים לי לקנות כרטיסים? ובאיזה מקום..נגיד בטבעת השלישית באמצע (התכלת) זה סבבה? כי יותר מזה זה יקר לי...
      תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • סיון רביבו
        סיון רביבו נערך לאחרונה על ידי

כרטיסים למשחק של ברצלונה

מציעה לקנות כרטיס למשחק באתר הרישמי של הקבוצה

היינו שנה שעברה במשחק האחרון בליגה, שתומחר יקר, והמחיר שמצאתי היה הרבה יותר זול מכל מה שהוצע לי בחבילה של הספקים בארץ.

הם הציעו 180 יורו לכרטיס בטבעת העליונה מאחורי השער + דמי טיפול, יכלו להבטיח שזוג הכרטיסים יהיה בצמידות זה לזה אבל לא יכלו לומר מראש באיזה מושב... רק באיזה אזור באיצטדיון.  לעומת זאת, באתר של הקבוצה בחרתי את המושבים הספציפיים, והשגתי זוג כרטיסים במיקום מעולה (טבעת שנייה לאורך המגרש) ב- 145 יורו. 

באתר של הקבוצה יש תרשים של האיצטדיון כך שתוכל לראות את המחיר בכל אזור, ותמונה של זווית הצפייה, וכך לבחור את הרצוי לך. כרטיסים במושבים טובים מועלים למכירה ומיד נחטפים כך שיש לעקוב באופן תדיר, אחרת מפספסים...

במידה ואתה צריך יותר מכרטיס אחד, תדע שלוקח זמן עד שמועלים זוג כרטיסים במושבים צמודים (תלוי בביקוש שיש לאותו משחק)....אבל בהחלט שווה את המאמץ לנוכח ההבדל במחיר.  את הכרטיסים פשוט מדפיסים במדפסת הביתית ומביאים לאיצטדיון.

תהנו ! 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון