מלון בג'נבה?
-
נוחתים ב 20:30 ולוקחים את הרכב.
למחרת בבוקר מתחילים לטייל.
הלילה הראשון יהיה באזור ג'נבה ואני מתלבטת האם מלון בשדה התעופה או בג'נבה העיר.
אודה לתובנות.
מחדדת שכשנגיע ,לבטח נצטרך ארוחת ערב....
תודה
סיגל
-
מלון בג'נבה?הי סיגל,
אם אין לכם כוונה לבקר בג'נבה עצמה, לא הייתי נכנסת לעיר. ג'נבה עצמה חביבה אבל יקרה רצח. חזרנו משם לפני כשבועיים. אם בניתם שם על מסעדה לארוחת ערב, הייתי שוקלת זאת שוב לאור המחירים...
אתם מגיעים מאוחר, אחרי שעות בדרכים ואני מניחה שאתם נוסעים עם ילדים...הייתי מזמינה מלון בשדה התעופה (ודואגת שתהיה בו או בסביבתו הקרובה אפשרות לארוחת ערב) ורק למחרת אוספת את הרכב ויוצאת לדרך.
אם בכל זאת תחליטו להכנס לעיר, ממליצה מאד על המלון שבו ישנו - דה-טורל (Hotel des Tourelles). אין שם אפשרות לארוחת ערב, אך בסביבה יש לא מעט מסעדות.
אורה
-
מלון בג'נבה?האופציה הכי זולה היא לישון בעיירות בצד הצרפתי של השדה. אם אתם שוכרים רכב בצד הצרפתי, אז העיירה ferney voltaire ממש ביציאה מהשדה. אם ישנים בשדה עצמו אין סיבה לשכור רכב בערב של הנחיתה.
-
מלון בג'נבה?תודה לעונים!!!
אנחנו ממריאים חזרה בערב ולכן זה לא מוסיף לעלויות אם נאסוף בערב אבל כן מקל את הלמחרת בבוקר.
ההתלבטות היא לגבי מקום הלינה וזמינות לארוחת ערב.
-
מלון בג'נבה?תבדקי את איביס,שדה תעופה. גם ישירות באתר וגם בוקינג.
יש להם גם הסעה חינמית ל/מ שדה.וקו 10 מהשדה עובר ממש צמוד עליו וממשיך לעיר.
תבדקי איתם לגבי ארוחה .לדעתי יש ארוחות קלות.
אם בערב,לא תטיילו בעיר,וכן אפשר לעשות זאת גם בקו 10,,,אין צורך ללון בתוך העיר.
אני.קפה לא שתיתי בעיר.חזרנו למלון לשתות קפה.יש גבול כמה אפשר לשלם על חצי ספל קפה

-
מלון בג'נבה?למה באמת לא נטייל בעיר?
הכל סגור בעשר בלילה או מסיבה אחרת?
הבנתי שאפשר גם לקפוץ עם האוטו מהשדה לעיר כי זה ממש קרוב-יש טעם?
-
מלון בג'נבה?הי סיגל,
לא רואה טעם לטייל בז'נבה בלילה.
במלונות איביס השונים (כולל נובוטל) יש מסעדות במחירים סבירים. הייתי בודקת באזור.
-
מלון בג'נבה?הי סיגל
בשעה כזאת ממליצה להיות במלון באיזור נמל התעופה
למלון IBIS לדוגמא וכל השאר כמו שכתבו קודם
מה שכן אם את ממשיכה לאורך הרחוב שם ליד המלון יש שם קניון בשם Balexert ושם יש מלא מלא אוכל
כדאי לבדוק את זה
לפי מה שהבנתי אתם לא מתוכננים לחזרה לישון לילה בגנבה כי הטיסה היא בערב.
ולכן אולי זה יכול להיות רעיון טוב כן לעשות את גנבה בבוקר של ההגעה ולמה? כי אם אתם ישנים באחד המלונות בגנבה, נניח באיביס בשדה אתם מקבלים כרטיס נסיעה חינם ל 24 שעות (ככה זה בכל מלון בשוויץ, אנחנו נסענו גם לצד השוויצרי בטיול לאלפים, ישנו בלוזאן ונסענו העירה בתחבורה ציבורית). ואז אפשר לבוא לישון ולמחרת בבוקר לטייל בעיר עד אחר הצהריים ולנסוע להמשך הטיול ליעד הבא.
סיגל
-
מלון בג'נבה?לטיול קצר(יחסית) באלפים צרפתיים..לא הייתי מקדישה זמן בתחילת הטיול לעיר ג'נבה עצמה..
אולי אם מרגישים שמיציתם את האזור...את היום האחרון לפני הטיסה אפשר לטייל בה.סליחה שהעיר לא עשתה אלי רושם מיוחד.היה נחמד,נפלנו על פסטיבל מוזיקה,אבל לא מעבר לזה..
אם היה תלוי רק ברצונות שלי,הייתי חוזרת לעיירת Yvoire במקום כמה שעות בג'נבה.
לכן בבוקר,אחרי לקיחת הרכב,סעו לYvoire היפה..
-
מלון בג'נבה?שלשום בלילה, לפני הטיסה חזרה ארצה, ישנו במלון דירות הזה בתווארי - הנמצאת בצד הצרפתי במרחק 15 דקות נסיעה מהשדה:
המלון נעים ונוח מאוד, נראה בדיוק כמו בתמונות שבבוקינג, ודירה משפחתית עלתה מאה יורו ללילה (זול יחסית לאיזור).
בדירה יש מטבחון עם מקרר, מיקרו וכיריים, פינת אוכל וכלי אכילה. הדירה מעוצבת יפה, בסגנון חדש ומודרני, נקייה וממוזגת.
יש חניה בפתח המלון, יש שתי מסעדות משני צדדיו (לא שייכות למלון), ויש קניון במרחק 3 דקות נסיעה ובו מקדונלדס, עוד איזה שני בתי קפה/מסעדות וסניף מיגרוס ענקי (סופר שיש בו גם אוכל מוכן).
כך שנושא האוכל מכוסה מכל הכיוונים לפי טעמכם...
-
מלון בג'נבה?מעולה
תודה רבה!!!!
צופים בטור דה פרנס ותוהים אם ישאר שלג עד שנגיע...............(: