ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האם מותר לעלות למטוס בקבוק שתיה

פורום טיולי משפחות
    14
    22
    68285
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רבקה.ק.
      רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

חוויה טריה
      מאחר ואני מנוסה בשדות התעופה בלונדון המחמירים מאוד, דאגתי שלא יהיו באמתחתי מים ושאר נוזלים בטיסה חזרה מבוקרשט. למזלי הרע שכחתי שבכיס התחתון במכנסיים היו זוג בטריות זרביות... צפצפתי במעבר. רוקנתי הכל ועדיין צפצפתי. אי אפשר לצרף כאן את קול נביחות הבודקת עלי... כך שתדאגו לאכסן גם את הבטריות!!!

רבקה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

חוויה טריה
        לאחר שחזרנו מטיסה לפולין,קראקוב, כתבתי מיד בפורום על משעבר עלינו בטיסת חזור.
        טסנו ב10/06 עם קבוצה מאורגנת ממקום העבודה.מהארץ ,לא הוגבלנו בכלום. אבל בחזור...
        כולם,לא רק הקבוצה שלנו ,גם התיירות הנחמדות מצרפת הורדנו נעליים,חגורות,רוקננו כיסים.ואם לא די בזה אז כל דבר שנראה קצת נוזלי/אבקתי -נזרק לפח בצד.
        קרם ידיים,משחת שיניים,תרופות,בושם.
        בעלי שכח להכניס את תיק האיפור שלי למזוודה ואני שמתי אותו בתיק יד.כמןבן שבביקורת המסקרה שלי שלאיב סאן לורן היתה חומר נפץ מסוכן ביותר, והאודם של רבלון כלי נשק מסוכן.לא עזרו לי בקשות ותחנונים,בקשה לשלוח את התיק יד לבטן המטוס(נאמר שכבר סגרו את עליית התיקים),להכניס חשקית אטומה וכו..
        ראיתי הכל נזרק לפח בבוז.הצלחתי להכיס לכיס פריט-שתיים.העלבון וגם הנזק היו עצומים.מה גם שהינו לאחר ביקור במחנות ומבלי להשוות כמובן ,הרגשנו רע עם הבדיקה המטופשת. תתאורו לכם את הדודות הצרפתיות שזרקו להן את הליפסטיק!!!
        מאז טיסה ההיא אני לא מעלה לטיסה שום דבר!!!
        וודאי לא את תיק האיפור החדש.
        טיסה נעימה לכולם
        אמה
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2
        • 2 / 2
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון