עזרה בתכנון טיול לברלין.
-
עזרה בתכנון טיול לברלין.לגבי סיורים, הסיורים מרתקים ומאחר ומועברים על ידי צעירים (גם הסיורים של נדב בעברית) אני חושבת שיכולים להתאים גם לבת 16. ממליצה דווקא לא על הסיור היהודי (כי זה אולי יתן תחושה של בי"ס) אלא על הסיור של ברלין המחולקת, כל תקופת הקומוניזם והחומה. הרבה סיפורים מרתקים שיעניינו גם בת 16.
יש סיור אוכל נהדר וכיפי של בחורה בשם סמנתה. דרך קצת אחרת להכיר את ברלין:
לגבי מוזיאונים - יש את מוזיאון ה- DDR שהוא מוזיאון אינטראקטיבי מעולה על החיים במזרח גרמניה. בת ה- 16 תהנה שם מאוד וגם אמא שלה. תמיד יש שם גדודי נוער מרוצים ושמחים. יש מכונית טראבי שאפשר להיכנס אליה, שחזור בית מזרח גרמני, צעצועים, מוסיקה.
כך גם במוזיאון להיסטוריה של גרמניה. הייתי שש פעמים ותמיד ראיתי בני נוער שנראים מתעניינים מאוד. זה מוזיאון שמציג הרבה חפצים מכל מיני תקופות (משריונות אבירים ועד מכונית מתחילת המאה ה- 20, מדים, בגדים, חפצים ביתיים ועוד) כך שזה בהחלט נחמד ומעניין ולא 'כבד'. שווה להן לנסות.
ביום ראשון לא לפספס את השוק במאואר פארק, שוק פשפשים ענק עם המון דוכנים (לא רק יד 2, גם אמנות שימושית סטייל נחלת בנימין), הופעות, אוכל והמון צעירים.
בשבת יש שוק חמוד בשכונת פרנצלאוארברג, סטייל נחלת בנימין וקצת אוכל. בכלל שווה להן להסתובב בשכונה. יש שם המון חנויות מעצבים מעולות של חפצים, בגדים, וינטג', המון בתי קפה חמודים.
-
עזרה בתכנון טיול לברלין.מעולה תודה רבה לכולם!
-
עזרה בתכנון טיול לברלין.תודה רבה, נבדוק!
-
עזרה בתכנון טיול לברלין. -
עזרה בתכנון טיול לברלין.היי- קראתי הדפסתי - יופי של חומר . בטוח שהוא יקל עלינו בתכנו הטיול .
תודה רבה
עזי
-
עזרה בתכנון טיול לברלין.היי
לא הבנתי מה פירוש " ביום של סוני סנטר " ?
לגבי ההופעה של האנשים הכחולים .
אני יודע על ה- blue man .
-
עזרה בתכנון טיול לברלין.סיורים לא מתאימים לכל אחד, ובטח לבת 16 עדיף סיור פחות שגרתי (נגיד, אמנות רחוב בברלין) אחרת זה מרגיש כמו הרצאת בית ספר.
השוק במואר פארק בראשון מומלץ, בעיקר בגלל הופעות הרחוב סביבו.