מונטנגרו בשלושה ימים?
-
היי לכולם,
אנחנו טסים השבוע לשלושה ימים למונטנגרו ולנים במשך כל התקופה בביילה (Beijla)
אלא שמעבר לנופש בטן-גב אנחנו מעוניינים לטייל קצת ולראות נופים, בע"ח וכו'.
ראיתי שיש המון מסלולים שווים אלא שהזמן שלנו מוגבל מאוד (יש בערך יומיים למטרת טיולים) ולכן אשמח לדעת אילו מקומות מומלצים ביותר ומה ניתן לעשות בזמן כה קצר.
כמו כן האם נוכל להסתדר בתחבורה ציבורית או שעדיף לשכור רכב?
חן חן למסייעים.
-
מונטנגרו בשלושה ימים?בשלשה ימים כאשר הלינה במפרץ קוטור?
רק יעדים על החוף- לאורכו.
לא הייתי עולה להרים בכלל.
אולי אפשר לעלות גם להר Lovcen אבל לא מעבר לכך.
...אין לי מושג איך בתחבורה ציבורית.
-
מונטנגרו בשלושה ימים?יום אחד תוכלי לבקר במפרץ קוטור כולל שייט שיוצא בבוקר וחוזר בערב לקראת 18:00 מבקרים בכל המקומות שיש לעשות באיזור מעבר ליום שייט שהוא מאוד מוצלח כשלעצמו תוכלו לבקר בבודווה שלא רחוקה מכם טיילו בעיר העתיקה שלה הייתי מקדיש גם כמה שעות בערב לטייל בטיילת החוף של טיבאט , היא פשוט מקסימה תחבורה ציבורית טובה יש בכל מקום ולכל יעד תיירותי תחפשי את חברת האוטובוסים בלו ליין מעבר לאוטובוסים תתפלאי לדעת שהמוניות ממש לא יקרות ואם חולקים 4 אנשים במונית אז זה כבר משתווה למחיר אוטובוס
-
מונטנגרו בשלושה ימים?תודה רבה, אנחנו רוצים לבקר גם בפארק דורמיטור, הבנתי שהוא במרחק של שעתיים וחצי נסיעה. אם נקדיש לו יום שלם זה לא יספיק?
ביום נוסף חשבתי לשכור רכב ולטייל בקוטור, פראסט, סבטי סטפן, הר לובצ'ן. זה הגיוני או שהמרחקים גדולים מדי?..
-
מונטנגרו בשלושה ימים?תודה רבה. מהיכן יוצא השייט לקוטור? ואיפה בדיוק מטיילים לאורך כל היום?
האם אפשר להגיע בתחבורה ציבורית גם להרים או רק לאורך החוף?
-
מונטנגרו בשלושה ימים?את יכולה לראות את המסלול בתמונה השייט הזה במקרה יוצא מטיבאט אבל יש בכל מקום אופציות שייט דומות
להרים ולשמורת דורמיטור תצטרכי רכב לא ממליץ להגיע לשמורה כדי לסמן וי שעתיים וחצי נסיעה לכל כיוון בתאוריה יכולה להיות הרבה יותר במציאות הרבה פעמים יש תחזוקת כבישים או תיקונים ושיפוצים שיכולים לחסום את המעבר בכביש הראשי ולהאט את קצב הנסיעה
אין שום בעיה לעשות ביום טיול אחד עם רכב את המקומות שכתבת
-
מונטנגרו בשלושה ימים?לא ריאלי בשהות של שלשה ימים להגיע לדורמיטור (שעתיים וחצי? על הנייר) ולטייל ולחזור .
יש לך כל כך הרבה יעדים בקרבת מקום---(כמו שהרוזן הציע, הרבה יותר מ-3 ימים אפילו ) חבל להתרוצץ .
-
מונטנגרו בשלושה ימים?מצויין, תודה רבה!
-
מונטנגרו בשלושה ימים?קראתי את הבלוג שלך,במילה אחת "מקסים"