טיול לרומא וטוסקנה
-
אני ואשתי עומדים לנסוע לאיטליה ל 6 לילות. חשבתי שהכי נכון יהיה להיות 2 לילות ברומא (יומיים טיול) ,3 לילות בעיירה בטוסקנה (יוצא כ 3 ימים לטייל בין העיירות-עם רכב), ואז יום ראשון בבוקר לנסוע לפירנצה,להחזיר את הרכב ושני אחהצ הטיסה חזרה. האם זה תכנון נכון, בהתחשב בזה שבפירנצה נהיה דווקא ביום א' כשסגור?.. האם יום וחצי בפירנצה לא מספיק למעשה?.. מה דעתכם? תודה!
-
טיול לרומא וטוסקנהבנסיעה של 6 לילות לא הייתי יוצאת בכלל מרומא.
יש המון מה לראות.
בפעם אחרת תסעו לטוסקנה ופירנצה.
-
טיול לרומא וטוסקנההטיסה חזור מפירנצה או מרומא?
אם מרומא- אל תצאו ממנה.
אם מפירנצה- אז קחו רכבת לפירנצה מרומא עם הנחיתה, תשכרו רכב בפירנצה ותטיילו באיזור פירנצה וטוסקנה עם רכב.
ב-6 ימים לא הייתי מפצלת גם לרומא וגם לאיזור טוסקנה.
-
טיול לרומא וטוסקנהתלוי באופי שלכם כטיילים. יש כאלה שמתמקדים במקום מסוים לשבוע ויש כאלה שעושים וי על ההיילייטים ורצים הלאה.
תחליטו מה אתם רוצים ומשם תמשיכו.
אם אתם מהסוג השני - התוכנית סבירה, רק תברר באלו שעות פתוחות סוכנויות הרכב ביום ראשון בפירנצה.
אם אתם מהסוג הראשון - איך אמרה פעם קרובת משפחה לדודה שלי אי-אז בשנות השישים: "באת לחודש לפריז?! כל החיים לא מספיקים לפריז ואת באת לחודש..." המשפט הזה הפך למוטו אצלנו במשפחה
-
טיול לרומא וטוסקנהתודה. ידוע לנו שזה קצת אבל עם ויתור על הותיקן והתמקדות בהיילטים ,אני מקווה להספיק (-:
-
טיול לרומא וטוסקנהתודה. החזרה מפירנצה, אך לא עדיף שלא אהיה עם הרכב בפירנצה אלא אשן מחוץ לפירנצה ואסתובב ואז אחזיר את הרכב ואהיה לילה אחרון בפירנצה בלי הרכב?
-
טיול לרומא וטוסקנהעם חזרה מפירנצה המסלול אפשרי, אבל למה לוותר על הותיקן?
וגם, שלושה ימים בטוסקנה זה מעט, תצטרכו לתכנן היטב.