ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נורבגיה - Jotunheimen nationalpark והסביבה

פורום טיולי משפחות
    2
    4
    1026
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שמוליקיפוד
      שמוליקיפוד נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני בודק אפשרויות לעיבוי תוכנית הטיול שלי לסביבה זו. כמה שאלות לבוגרי האזור.

אנחנו שתי משפחות עם ילדים בגילאי 8-17 שמוכנים ללכת עד 3-4 שעות מבלי להתלונן.

1. על כביש 55 ראיתי משהו שנקרא Dumdalen Caves מישהו עשה את זה?

2. יש טרק שגדול עלינו עם נוף כל כך מדהים שאני תוהה האם אפשר לעשות את חלקו או שיש דרך לתצפת - Besseggen (תמונה מצורפת ). קראתי שיש אפשרות להתחיל עם סירה וגם לחזור עם סירה. 

3. האם, לאור העובדה שנהיה באזור, כדאי לבחור טיול על קרחון כאן במקום ב Jostedalen Breførarlag ?

4. אשמח להמלצות לאזור

תודה מראש

norway.png
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • urgenson
        urgenson נערך לאחרונה על ידי

אין אפשרות ללכת חלק ממסלול הבסגן. המסלול הוא 15 קמ וכדי לראות את הנקודה הנל שפחות או יותר באמצעו יש ללכת את כולו. הסירה משמשת למי שרוצה ללכתו כמסלול חד יומי (יוצאים בסירה לנקודת הסיום בבוקר והולכים את המסלול בחזרה לנקודת ההתחלה. עדיין צריך ללכת הכל ומדובר במסלול מאוד לא פשוט-הלכנו שבוע שעבר כחלק מטרק בשמורה ולמרות שאנחנו בכושר טוב ורגילים להליכות מאתגרות, לקח 9 שעות כשההערכות הן ל6-8)

• urgenson
          urgenson נערך לאחרונה על ידי

עוד באזור: בlom אל תפספסו את כנסיית לוחות העץ, וממש מולה,ליד הגשר, יש אומגה מעולה מעל נהר שוצף. הילדים שלנו ממש נהנו. מחלקים שם בעיירה גם מפות עם מסלולי הליכה שיוצאים מהעיירה בכל מיני רמות קושי ונראים נחמדים מאוד (לא ניסינו אז לא יודעת להמליץ מניסיון) לחברה שמפעילה את אותה אומגה יש גם פארק חבלים וקיר טיפוס בלום. הם נקראים activilom

• שמוליקיפוד
            שמוליקיפוד נערך לאחרונה על ידי

תודה,

מצאתי אותם. לא כתוב עד הם פועלים. נגיע לשם בסביבות ה 16-17/08. שלחתי להם שאלה.

יש לך מידע לגבי הטיול על הקרחון? נראה לי שיותר פראי כאן, פחות פיח על הקרחון.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון