נורבגיה - Jotunheimen nationalpark והסביבה
-
היי,
אני בודק אפשרויות לעיבוי תוכנית הטיול שלי לסביבה זו. כמה שאלות לבוגרי האזור.
אנחנו שתי משפחות עם ילדים בגילאי 8-17 שמוכנים ללכת עד 3-4 שעות מבלי להתלונן.
1. על כביש 55 ראיתי משהו שנקרא Dumdalen Caves מישהו עשה את זה?
2. יש טרק שגדול עלינו עם נוף כל כך מדהים שאני תוהה האם אפשר לעשות את חלקו או שיש דרך לתצפת - Besseggen (תמונה מצורפת ). קראתי שיש אפשרות להתחיל עם סירה וגם לחזור עם סירה.
3. האם, לאור העובדה שנהיה באזור, כדאי לבחור טיול על קרחון כאן במקום ב Jostedalen Breførarlag ?
4. אשמח להמלצות לאזור
תודה מראש
-
נורבגיה - Jotunheimen nationalpark והסביבהאין אפשרות ללכת חלק ממסלול הבסגן. המסלול הוא 15 קמ וכדי לראות את הנקודה הנל שפחות או יותר באמצעו יש ללכת את כולו. הסירה משמשת למי שרוצה ללכתו כמסלול חד יומי (יוצאים בסירה לנקודת הסיום בבוקר והולכים את המסלול בחזרה לנקודת ההתחלה. עדיין צריך ללכת הכל ומדובר במסלול מאוד לא פשוט-הלכנו שבוע שעבר כחלק מטרק בשמורה ולמרות שאנחנו בכושר טוב ורגילים להליכות מאתגרות, לקח 9 שעות כשההערכות הן ל6-8)
-
נורבגיה - Jotunheimen nationalpark והסביבהעוד באזור: בlom אל תפספסו את כנסיית לוחות העץ, וממש מולה,ליד הגשר, יש אומגה מעולה מעל נהר שוצף. הילדים שלנו ממש נהנו. מחלקים שם בעיירה גם מפות עם מסלולי הליכה שיוצאים מהעיירה בכל מיני רמות קושי ונראים נחמדים מאוד (לא ניסינו אז לא יודעת להמליץ מניסיון) לחברה שמפעילה את אותה אומגה יש גם פארק חבלים וקיר טיפוס בלום. הם נקראים activilom
-
נורבגיה - Jotunheimen nationalpark והסביבהתודה,
מצאתי אותם. לא כתוב עד הם פועלים. נגיע לשם בסביבות ה 16-17/08. שלחתי להם שאלה.
יש לך מידע לגבי הטיול על הקרחון? נראה לי שיותר פראי כאן, פחות פיח על הקרחון.