ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול 9 ימים לצפון איטליה

פורום טיולי משפחות
    4
    7
    1571
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • razoni
      razoni נערך לאחרונה על ידי

הי,בחודש אוקטובר חול המועד סוכות אני מארגן בע"ה טיול לצפון איטליה.

אני מתלבט לגבי מסלול הטיול, אם כדאי לי טיול כוכב אחד או שניים . מדובר על משפחה   עם 4 ילדים בוגרים גילאים 25,22,18,16.5. אשמח לקבל מכם המלצות על מסלול טיול +מקומות לינה .זה פעם ראשונה שאנחנו נוסעים עם הילדים לחו"ל.תודה על כול העזרה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שרון המטיילת
        שרון המטיילת נערך לאחרונה על ידי

טיול 9 ימים לצפון איטליה

קודם כל בחרת אחלה יעד לטיול. אוקטובר קצת בעייתי מבחינת שעות פתיחה של אטרקציות לברר טוב טוב באתרים של האטרקציות,

לגבי לינה איפה נוחתים ומאיפה ממריאים? באיזה שעות? חשוב, כי למשל טיסה בבוקר מוקדם מחייבת לינה קרובה לשדה התעופה.

באגם גארדה מומלץ לישון  בחלק הדרום מזרחי של האגם. אם רוצים להגיע לדולמיטים אולי אפשר להוסיף יום או יומיים בעיירות שם. או לחילופין ליד אגם מגורה.

תקראו סיפורי טיול שיש למכביר בפורום, תבדקו שעות פעילות של האטרקציות ותחליטו על הלינה לפי זה.

אנחנו בדרום אגם גארדה לנו במקום הזה: מקום מקסים ומיקום מנצח.

http://www.bed-and-breakfast.it/it/lombardia/bb-aldo-ponti-s ul-mincio/26659

• לִי
          לִי נערך לאחרונה על ידי

טיול 9 ימים לצפון איטליה

כאמור רצוי לציין שדה תעופה, שעת נחיתה, שעת המראה....

אפשר להסתפק בנקודת לינה אחת לטיול כוכב ממנה, בדרום מזרח גארדה.

משם לצאת לורונה, ונציה, אגם גארדה - דרום מזרח צפון מערב, ועוד....

תלוי מה אוהבים:

פארקי שעשועים, אטרקציות, אתרי טבע, מסלולי הליכה, אופניים, קניונינג, קארטינג, פארקי חבלים, יקבים, שופינג, שווקים, מוזאוני רכב, גנים, שייט, כפרים ערים עיירות ועוד.....

מצרפת טבלת בנק אפשרויות + הטיול שלנו בצפון איטליה

תמצא שם בין השאר מקום לינה מוצלח שהיינו, דירות גדולות ומרווחות במיקום אסטרטגי

+ סיכומי חופשות משפחתיות מהפורום והבלוגים, תוכל לתפור מסלול טיול משלכם בעזרתם.

תכין טיוטה ותעלה כאן להתייעצות.

בהצלחה

• levavgi
            levavgi נערך לאחרונה על ידי

המלצה למלון

חזרנו לפני כשבוע מטיול "כוכב" בן 8 ימים.

לנו במלון Parchi Del Garda' , ליד העיירה לאסיזה.

מלון במיקום מושלם וברמה גבוה - חפש המלצות ב-booking  ו-Tripadvisor.

זו הייתה נקודת יציאה לכל האטקרציות: קרוב ליציאה לכביש המהיר A4 (מילאנו / ונציה), A22 (לצפון האגם), ממש קרוב לגארדלנד (500 מטר) ופארק הסרטים (2 ק"מ).

• razoni

טיול 9 ימים לצפון איטליה

הי, תודה לכולם על התגובות . אנחנו נוחתים במילאנו ב 19/10 בשעה שתיים בלילה לכן סגרנו לילה בשדה התעופה . השאלה שלי אם כדאי להקדיש יום במילאנו ...אם יש מה לעשות שם ? קניות פחות מעניין אותנו. בנוסף אנחנו מתלבטים  אם כדאי לנסוע לדולמיטים  בתקופה הזאת (אם לא קר מדי שם ) , במידה וזה מומלץ כמה לילות  כדאי להיות שם אם בסה"כ חוץ מלילה במילאנו יש לי 8 לילות ,איפה כדאי לישון שם  ואיזה אטרקציות יש שם . חשבתי לגור 3 לילות  בדולמיטים ו 5 לילות באגם גארדה ,מחכה לתגובתכם  כדי לסגור מסלול . תודה שוב על כול העזרה , שיהיה לכולנו שבת שלום .

• razoni

טיול 9 ימים לצפון איטליה

הי, חשבתי ללון  5 לילות בעיירה VOILA MANTOVANA ומשם לצאת לטיולים מסביב לאגם גראדה.בנוסף ללון עוד 3 לילות ב CINQUE TERRE  ולטייל באזור במקום הדולמיטים בגלל מזג האוויר בחודש אוקטובר. אשמח לקבל מכם חוות דעת ומלונות מומלצים באזור ל 6 נפשות . תודה על העזרה. שבוע טוב ומבורך

• razoni

טיול 9 ימים לצפון איטליה

הי לכולם, סוף סוף יש לי מסלול אשמח לקבל חוות דעת :נסיעה לאיטליה בחול המועד סוכות  בע"ה-נוחתים במיאלנו 18/10/16בשתיים בלילה ונישארים לישון בשדה התעופה  במלון idea hotel milano malpensa airport' , בבוקר נוסעים לקחת את הרכב ומשם נוסעים לאגם מאג'ורה, 4 האיים הבורמאים (מתלבטת אם לעשות רק אי אחד או שתיים ...מה מומלץ ?) משם לאגם קומו ולעיירה בלאז'ו, נסיעה מאגם מאג'ורה לאגם קומו .- העמסתי יותר מדי על היום הזה ?...ומשם נסיעה לעיירה montovana   למלון בשם la casa di alice (שם  נשהה 5 לילות ).

ביום 2-דרום אגם גארדה- גן בוטני סיגורטה , כפר בורגטו וורונה (אשמח לקבל עצות  לגבי חניה ...ועוד). ביום 3-עליה עם רכבל להר מונטה באלדו , מפלי וארונה,אגם טנו,בריכת מים חמים aquardens  ביום 4-סירמיונה...לימונה( לא סגור)... זה היום הכי פחות עמוס שמחכה לעצות מכם ...ביום 5-וונאציה-הגטו היהודי+כיכר סאן מרקו,מגדל פעמונים,ארמון הדודג'ם,מורנו(מנפחי זכוכית)  באיזה יום כדאי להיות בוונצאיה???ביום 6- אנחנו בדרך לפירנציה ( נישן במלון villion ll leone) , תצפית העיר מכיכר מיכאל אנגלו, מגדל הפעמונים,בית הכנסת היהודי,גלריית אופיצי ואקדמיה +מוזיאון גלילאו(אני מתלבטת לאן ללכת לאיזה מוזיאון  הכול נראה מעניין מאוד ...הילדים שלי גדולים 25,22,18,16.5)אני עדיין לא סגורה אם לעשות הכול ביום אחד שזה בעצם חצי יום כי זה היום שאנחנו מגיעים לפירנציה או לקחת גם מהיום של מחרת לפירנציה .ביום 7-נסיעה ל san gimignano+ נסיעה לסיינה(ההתלבטות שלי אם לא כדאי לגנוב מהיום זה לפירנציה ורק יותר מאוחר לנסוע...)ביום -8- נסיעה לפיזה -מגדל הפעמונים הנטוי +צ'נקווה טורי (bai de dones) משם נוסעים חזרה למיאלנו לנים לילה אחד ב residenza cenisio.  למחרת מטיילים 4 שעות במילאנו לפי הטיסה ובשעה טובה חוזרים הביתה . אשמח לשמוע מה דעתכם על המסלול ואם יש מקום לשנות /להוסיף/להזיז דברים . תודה על הכול.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון