עזרה בפייג
-
אנחנו לנים שני לילות בפייג.
מגיעים אחרי הגראנד קניון ואחרי פרסת הסוס.
התגנון היה את קניון אנטילופ בבוקר ואחר כך לשכור סירה עם אבוב באגם פאוול אסל בגלל העלויות הגבוהות - עלול להגיע ל 700 דולר לפי מה שהבנתי - נאלץ לוותר ולמצוא משהו אחר. לכן התכנון היה האגם ולהשאר לעוד לילה בפייד ולאחר מכן לנסוע לבריחה ואם יהייה כול אז לזיון.
אשמח לשמוע מהמנוסים רעיונות למשהו אחר אי לשינוי המסלול.
תאמינו עם 3 ילדים מתבגרים.
תודה!
-
עזרה בפייגה"תיקון" האוטומטי בטלפון שלך עובד שעות נוספות... מציע לכתוב שוב את השאלות כי הן לא כ"כ ברורות.
מה שהבנתי - לדעתי לא כדאי להישאר עוד יום בפייג' אם לא תשכרו סירה. במקום, תוכלו להוסיף לפני הגראנד קניון יום באיזור סדונה.
-
עזרה בפייגכדי להציע הצעות לשינוי המסלול כדאי לרשום כאן מה המסלול.
כמו שכתב אבי - אזור סדונה מהמם ביופיו! אפשר לשלב שם מסלולי הליכה ואפשר גם אטרקציות כמו טיולי רייזר וכו
אפשרות נוספת - לא חייבים לשכור סירת מנוע באגם פאוול. מניסיון אישי - אפשר לצאת לשייט באגם ביאכטה (לא פרטית, יחד עם תיירים אחרים) ולהנות מהאגם והנופים במחיר די זול.
אפשר גם לצאת לטיול במונומנט ואלי.
אפשר לנסות להיכנס להגרלה כדי לבקר באתר המיוחד The Wave. לא הייתי, אבל זה אחד האתרים הכי מבוקשים.
אפשר לבקר בסכר גלן בתחנת יצור החשמל שם
אפשר לקחת שייט רפט רגוע על נהר הקולורדו (יוצא מסכר גלן)
אפשר לשכור קיאק ולשוט באגם
יש עוד הרבה אפשרויות... כדאי אולי שתגידו מה מעניין אתכם...
-
עזרה בפייגהי,
העלויות של הסירה אכן גבוהות אבל לא נראה לי שתגיעו ל 700 דולר. אנחנו היינו יום שלם ועם הדלק והכל עלה 525 דולר לבסוף. מבחינתנו היה שווה.
הבנתי לפי מה שכתבת שציון לא במסלול המקורי שלכם ואני מציעה שאחרי הסיור באנטילופ סעו לברייס. עשו את המסלול מה Sunset ל- Sunrise דרך הנבאחו וגני המלכה. השארו לשקיעה ולמחרת זריחה וסעו לפארק ציון לבילוי שם במסלול ה- Narrows או לחילופין לעשות מה שעמיחי ואבי הציעו.
פוריה