שאלות לגבי טולום
-
אישתי אני ובננו בן ה3 נוסעים לטולום באוקטובר.
מספר שאלות שצצו במהלך שיעורי הבית:
1. שמתי לב שכמעט כל מקומות הלינה הם ללא מזגן ובמקרה הטוב יש מאוורר.
האם החום בלתי נסבל בלילות במצב כזה ? האם חדר חזיתי לים הכרחי על מנת לא לקום בבוקר בשלולית זיעה ?
2. האם יש חשיבות למרחק המלון מהעיר טולום עצמה ? מבדיקה שערכתי המלונות הרחוקים הם כחצי שעה נסיעה מהעיר. האם יש מה לעשות בעיר בכלל ? במידה וכן, כמה תעלה מונית לנסיעה שכזו ?
3. באתרי חיפוש המלונות רואים בתמונות שיש חופים שיש בהם אצות (בכל התמונות) וכאלה בהם המים צלולים ונקיים. האם זה עונתי או מאפיין כל חוף כדרך קבע ?
4. אשמח גם לקבל המלצה למלון / אי-המלצה
-
שאלות לגבי טולוםאני הייתי ישן בפלאיה ולא בטולום שלמיטב זכרוני כחצי שעה נסיעה מטולום.
-
שאלות לגבי טולוםבישוב אין משהו מיוחד. טולום הוא הישוב היותר מנומנם מבין התיירותים באזור.לגבי האצות-הרבה פחות גרוע משנה שעברה. אבל עדיין קיים. מניח שעדיין יהיה חם. הבעיה שזה לא עד כדי כך קיצוני . ו בעיה להעריך כי הסבל מחום הוא אינדיבידואלי. אני הייתי שם בסוף ספטמבר והיה יחסית עם רוחות ולא נורא חם . אבל זו רק שנה אחת....
-
שאלות לגבי טולוםהיי,
אנחנו היינו במקסיקו לפני כשלושה חודשים, ראשית לדעתי אין מה לישון או לעשות יותר מידי בטולום.
אנחנו הגענו לשם יום אחרי שהיו גשמים מטורפים וכל החופים היו מלאי אצות, המקומיים הסבירו שבגלל הגשם יצאו הרבה.
החופים יפים אבל אישית... פחות אהבתי. עדיף בכללי לישון בפלאיה ולעשות נסיעות יומיות עם מוניות השירות, לא יקר וזמין. לדעתי החוף של אקומל מאד יפה (יש צבי ים), החוף של פלאיה גם, ואם את בעניין אז שייט לאיסלה-אבל שם להשאר לישון באי.
-
שאלות לגבי טולוםזה תלוי כמה זמן אתם מתכננים להשאר , ומה התקציב שלך אישית לא הייתי ממליצה להשאר מעל יומיים אבל תלוי גם מה התכנון ,בטולום עצמה אין יותר מידי מה לעשות חוץ מהחוף אבל משם אתם יכולים ללכת לציצאן איצה ,לגרנד סנוטה וגם בקלר לא ממש רחוקה משם
אם ילד בן 3 הייתי ממליצה גם לברר שהמים במלון הם מיים מתוקים כי בהרבה מלונות המיים של המקלחת זה מים מלוכים....
החום הוא לא הבעיה הלחות היא זו שמקשה המון תיקח את זה בחשבון כאשר אתה מזמין מלון