דבורים בהולנד... מודאגת
-
אני ממש מודאגת מעניין הדבורים בהולנד! בעל החווה גם התריע על כך בפניי וכך קראתי גם כאן בפורום. אני נעקצתי רבות בחיי (כ 6 פעמים) וחלק גדול מהפעמים זה היה ללא כל קשר לתוקפנות מצידי אלא סתם במפתיע! בנותי טרם נעקצו ואני לא יודעת אם הן אלרגיות ועקיצה זה גם ממש לא נעים ויכול להרוס טיול שלם!! האם ידוע לכם על תכשיר למריחה נגד דבורים והאם סבלתם מהעניין בטיול? תודה לעונים!!
-
דבורים בהולנד... מודאגתלא סבלנו בטיול בהולנד מדבורים.
אם כבר, כמות הדבורים בעולם ירדה משמעותית.
כנראה שלא תדעי אם ילדיך אלרגים עד שלא יעקצו. בכל מקרה ע"פ ד"ר גוגל מספר המתים מעקיצות דבורה אפסי עד לא קיים בטח לא מעקיצה בודדת.
אני יכול לחשוב על המון דברים אחרים שיכולים לשבש טיול ואף להרוס אותו ואם להיות כן, עקיצת דבורה לא במקום הראשון ואף לא בשני...
נ.ב. מעניין לשמוע על שאר המקרים(שהם לא הרוב) בהם כן גילית תוקפנות לדבורים

-
דבורים בהולנד... מודאגתשנה שעברה לא ניתקלנו אפילו באחת
-
דבורים בהולנד... מודאגתלא בהולנד אבל שנה שעברה בברלין עקצה דבורה את הבת הקטנה שלי וזו היתה חוויה מאוד לא נעימה. הילדה נוטה קצת לדרמות ואחר כך כל פעם שראתה דבורה התחילה לבכות ולפחד וזה היה בעייתי כי העיר היתה מוצפת בדבורים. באותו יום משכנו די הרבה תשומת לב... נכנסנו לבית מרקחת והרוקחת נתנה לנו פניסטיל וג׳ל קירור ( יש להם מקרר קטן עם ג׳ל קר מוכן לשימוש מיידי) וזה עזר. אז שווה לקחת פניסטיל תמיד בתיק ואם אתם לוקחים צידנית עם אוכל, תדאגי לג׳ל קירור, אולי יצליח להישאר קר בצידנית. אחר כך נתקלתי במקרה בכתבה בה היה כתוב שבגלל גל החום שהיה באותו קיץ בברלין הדבורים יצאו מאיפוס והפכו לעצבניות. מאז אנחנו צוחקים על הדבורים הגרמניות העצבניות.
-
דבורים בהולנד... מודאגתשרון75- הצחקת אותי מאוד! באופן מפתיע, בפעמים הרבות שבהם נערצתי זה לא היה כי הייתי בהיסטריה מהדבורים או נופפתי בידי לצורך העפתן ממני. זה היה פשוט מקריות הזויה! הפעם היחידה שנעקצתי בגלל "תוקפנות" מצידי (חחח) היה כשהיינו בפיקניק ומסביבו היו מלאאא דבורים.. אביחי-תודה, זה מאוד מרגיע לשמוע. מקוה שגם אנחנו לא ניתקל!! איילת- צר לי לשמוע, מאוד מבאס להיעקץ בטיול!! כל כך מקוה שנעבור זאת בשלום