ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול בפרו

פורום דרום אמריקה
    2
    6
    1040
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • maya 1000
      maya 1000 נערך לאחרונה על ידי

אהלן,

אנחנו בשלבים ראשוניים של תכנון אפשרי של מסלול לפרו באוקטובר, יהיו לנו בנטו משהו כמו שבועיים, ורוצים להגיע לפרו בעיקר כדי לטייל באזור הוארז. חושבים על טרק הסנטה קרוז ולפניו שני טיולים יומיים כדי להסתגל לגובה. ננחת בלימה. מה עוד הגיוני ומומלץ להספיק באזור אם יש לנו שבועיים? (אחריהם נטוס כנראה לפנמה) האם הגיוני להגיע לאזור המאצ'ו פיצ'ו?

תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • zvikamr
        zvikamr נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול בפרו

אם לא אכפת לכם להשקיע - לא הרבה - בטיסות פנים, אפשר לדחוס את הביקור במאצ'ו פיצ'ו לארבעה-חמישה ימים, אם מתעלמים מיתר ה"אטרקציות" באזור קוסקו. אם זה הגיוני? בערך כמו שבועיים בפרו. אם זה מה שיש אז כן. עדיף להתחיל בקוסקו - נוח יותר מבחינת הסתגלות לגובה (אמנם קוסקו גבוהה מעט יותר מהוארז אבל המאצ'ו פיצ'ו נמוך יותר).

בהקשר הזה - לדעתי יומיים של הסתגלות בהוארז אינם מספיקים, גם אם מדובר בטרק הסנטה קרוז. חוצים בו פאס של 4600 מ'.אלא אם כן אתם יודעים מניסיון עבר שאתם מסתגלים במהירות (וגם אם הסתגלתם בעבר במהירות יש סיכון שהפעם זה לא יעבוד).

אני במקומכם הייתי מתרכז באחד האזורים. קוסקו על שלל האתרים המעניינים שסביבה בנוסף למצ'ו פיצ'ו, או הוארז עם הסתגלות נאותה וטרק הוואיוואש (שאמור להיות הרבה יותר יפה מהסנטה קרוז - אם כי את השני לא עשיתי).

• zvikamr

תכנון מסלול בפרו

ושכחתי להוסיף -קחו בחשבון שאוקטובר הוא חודש גבולי לטרקים בהוארז. זו תחילת העונה הגשומה בפרו , וצריך יותר מזל עם מזג האוויר בהשוואה למאי-ספטמבר. עדיף אם אפשר לכוון לתחילת אוקטובר.

• maya 1000
            maya 1000 נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול בפרו

תודה על התגובה!

אני יודעת שזה ממש מעט זמן אבל זה מה יש.. רוצים גם טרק בטבע וגם חופים.. Smile

בגלל זה חשבתי להתרכז באזור אחד בפרו. אנחנו נגיע ב7 באוקטובר ללימה. מבחינת מזג האויר, עדיף להתחיל בהוארז, לא? למרות ששם קשה יותר להסתכל לגובה..

וגם אם היית צריך לבחור בין הוואיוואש/סנטה קרוז לאינקה טרייל/אזור קוסקו, מה יותר יפה/מרשים? תכלס, נראה לי לא ממש הגיוני כנראה להספיק גם וגם בשבועיים.

וגם - איך בודקים אם עוד יש מקומות לטרק האינקה טרייל? לא הצלחתי למצוא..

המון תודה!

• zvikamr

תכנון מסלול בפרו

מבחינת מזג אוויר אכן עדיף, למרות שגם במאצ'ו פיצ'ו עדיף להיות במזג אוויר טוב.

עוד לא הגעתי לקוסקו כך שאני לא יודע להשוות. הוארז זה בעיקר נופים, ובקוסקו כמובן הרבה ענייני אינקה בנוסף לנופים.

לגבי האינקה טרייל - יש אתר באינטרנט שמאפשר לבדוק זמינות. בפעם האחרונה שבדקתי היו מקומות רק מסוף אוקטובר ואילך.

• zvikamr

תכנון מסלול בפרו

יכול להיות שטרק סובב אזנגאטה ליד קוסקו הוא תחליף הולם להוארז. עדיין לא עשיתי אבל שמעתי שיפה ביותר.

אני באופן אישי הייתי מוותר על החופים.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון