ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול באזור זלצבורג

פורום טיולי משפחות
    4
    9
    1770
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אחת ש
      אחת ש נערך לאחרונה על ידי

שלום לפורום היקר!

אנחנו (זוג + ילד בן 4) טסים לאזור זלצבורג בעוד כשבועיים ואשמח לעזרה בהרכבת המסלול. הנה המסלול הראשוני שבניתי:

1. שבת - נחיתה במינכן ב-13:30 ונסיעה למקום הלינה באנטרמרקט אים פונגאו עם עצירה בדרך - אגם חימזי או Freizeitpark Ruhpolding.

2. ראשון - מגלשות אבטנאו, טיול רגלי קצר באגם גוסאו, פארק Urzeitwald, סיבוב בהלשטאט. אם יישאר זמן וכוח - תצפית 5 האצבעות / מערת קרח

3. שני - דרך גרוסקלוקנר עם עצירות בדרך, מרחצאות באד גאשטיין

4 .שלישי - סיור בזלצבורג ואם נספיק אולי גם מכרה המלח בהליין

5. רביעי - מפלי גולנגר, מצודת הוהנוורפן, נקיק ליכטנשטיין, אם נספיק - סיור בוואגריין

6. חמישי - נסיעה לכיוון לגולנד + השלמה של מה שלא הספקנו בימים הקודמים

7. שישי - לגולנד

8. שבת - טיסה חזרה

אשמח להערות / הצעות...

יש ימים עמוסים או ריקים מדי? אטרקציה מרכזית ששכחתי ולא כדאי לוותר? אטרקציות שסגורות בימים מסוימים?

מה לגבי מקומות שפתוחים בשבת בערב בשביל הצטיידות ראשונית לחדר?

תודה רבה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

מסלול באזור זלצבורג

הי,

ביום השני לא תספיקו את כל מה שכתבת. לגבי אגם גוסאו, לא הבנתי למה הכוונה "טיול רגלי קצר". להקיף את האגם רגלית (הילד עשוי להנות מחלק מתצוגות/שעשועי המים, אבל בקטנה כי הוא עדיין די קטן) מבלי לעלות לרכבל לתצפית הנהדרת? לדעתי חבל ממש.

את הפארק שציינת אני לא מכירה.

תצפית 5 האצבעות ומערת הקרח - זה כשלעצמו כמעט ממלא יום, ויכול להיות שווה יותר מהתוכנית שלכם ליום החמישי.

במפלי גולינג תוכלו לעצור בדרך ללגולנד כי זו עצירה קלה יחסית.

בכניסה לגרוסגלוקנר מומלץ לבקר בפארק "הכל ביורו" ובגן החיות האלפיני - הילד בן ה-4 יהנה וכולכם תתרעננו קצת לפני הנהיגה בתוך הגרוס.

• אחת ש

מסלול באזור זלצבורג

תודה רבה על העצות המועילות!

• אביבית555
            אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

מסלול באזור זלצבורג

חזרנו לפני יומיים עם ילד בן כמעט 4 וכמעט 6.

העצה העיקרית שלי היא לא לתכנן ימים אלא ללמוד את האטרקציות באזור ולזרום לפי החשק שלכם ושל הילד וכמובן בהתאם למזג האוויר. כמעט שום יום שלנו בפועל לא נראה כמו שתכננו ובכל זאת היה נהדר!!

לגבי היום של זלצבורג - אין סיכוי שתספיקו גם את הליין (אגב האם מלאו לו כבא 4? כי אם לא תצטרכו ללכת לצד הגרמני בברכסטגאדן). ממליצה מאד על מוזיאון הטבע של זלצבורג וגם על ארמון הלבורן ושעשועי המים  שהילדים שלי מאד נהנו בהם. 

לגבי לגולנד - אם אתם סגורים שאתם הולכים לשם בתאריך שקבעתם אז ניתן להזמין כרטיסים לפחות שבוע מראש בהנחה של 25%. יש בחלק מבתי המלון ברושורים עם הנחה של 20% למזמינים און-ליין (גם יום לפני) . לחילופין ניתן לחפש באתרים הגרמניים קופונים של 1+1 אבל אז צריך להיעזר בדוברי גרמנית או בגוגל טרנסלייט

בכל מקרה צפויה לכם חוויה נהדרת! אוסטרייה מדהימה ומושלמת לילדים!!

• אחת ש

מסלול באזור זלצבורג

תודה רבה, אנחנו בהחלט זורמים ובאים בראש רגוע, התכנון הוא כללי ובהחלט יכול להשתנות לפי מצב רוח / מזג אוויר וכו'.

האמת שאני שוקלת בכלל לוותר על הליין שלא יודעת כמה מעניין לילד + 5 האצבעות שנראה לי קצת מפחיד למאותגרי גבהים, לדעתכם זה הפסד גדול?

• ?
                משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

מסלול באזור זלצבורג

לדעתי מכרה המלח הוא לא מאסט לילד בן 4, שעלול להשתעמם ואולי  אפילו להלחץ מהחלקים החשוכים (תלוי בילד), ולהפיק את מירב ההנאה מהמגלשות - אטרקציה שמן הסתם ניתן להעניק לילד במקומות הרבה יותר זולים, פנויים ומוארים כמו למשל המשחקיה שליד מגלשות ההרים בפלכאו (וזו דוגמית אחת מני רבות). 

• לילך מרחובות
                  לילך מרחובות נערך לאחרונה על ידי

מסלול באזור זלצבורג

מסכימה לגבי מכרה המלח. בטיול עם ילדה בת 3.5 זו היתה האטרקציה שהיא הכי פחות נהנתה ממנה באזור (הדברים שהיא הכי נהנתה מהם היו המרחצאות, גרפנברג, ורופולדינג).

• אביבית555
                    אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

מסלול באזור זלצבורג

הילד שלי בן הרבע ל 4 שחובב אבנים גבישים ופנסים דווקא נהנה . גם מכל הקטע של תלבושת הכורים , הנסיעה ברכבת והשיט בתוך המערה וכמובן מהמגלשות. מודה שאני קצת השתעממתי מההסברים הארוכים והמגלשה היתה קצת מפחידה (לי... לא לילדים...).

כפתרון ליום גשום לאחר שהייתם במרחצאות (אנחנו הכי נהננו מתרמה אמדה ובאד הופגשטיין) ובמוזיאונים (אנחנו הכי נהננו במוזיאון הטבע בזלצבורג וגם המוזיאון במיטרסיל שווה עצירה אם נמצאים באזור) זה פתרון נחמד מאד אם כי כקודמותיי חושבת שהבילויים בחוץ (כמו גרפנברג ומגלשות אבטנאו) שווים יותר. אז כדאי לשמור בארסנל לימים גשומים ולקוות לימים שמשיים ויפים Smile

• אחת ש

מסלול באזור זלצבורג

תודה לכולם. 

בדיוק ראיתי את הדיון על מזג האוויר שם באשכול המקביל.. אז מאחלת לכולנו ימים שמשיים Smile

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון