ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אנדמן- מעבורות וטיסות

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    941
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Sharon_3639098
      Sharon_3639098 נערך לאחרונה על ידי

היי! 

אני ובן הזוג שלי נגיע לאנדמן לקראת אמצע אוקטובר. 

הישר משם אנחנו חוזרים לארץ דרך מומבי.

רציתי לשאול אם יש מישהו שיודע בוודאות על שעות המעבורות מהאבלוק לפורט בלייר? (לפי מה שרשום בחלק מהאתרים- 9-9:30 בבוקר או ב14:30).

ובנוסף כמה זמן לוקח להגיע?

חשוב לי לדעת על מנת לסגור כרטיס טיסה חזור מהאי למומבי.

יעזור לי נורא!  המון תודות אנשים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

אנדמן- מעבורות וטיסות

לא הייתי בונה על שעות המעבורת כבסיס לטיסה ממומבאי ארצה. אני מציע לתכנן לינה בפורט בלייר ורק למחרת לטוס למומבאי ולהשאיר הרבה מאד זמן בין הנחיתה שם לבין הטיסה ארצה. ואם ילך מצויין אז תלונו במומבאי.

• chenchen1234
          chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

אנדמן- מעבורות וטיסות

מסכים עם רוני שאתם צריכים לתת לעצמכם מרווחי ביטחון, ובפרט לא להזמין טיסה מפורט בלייר באותו יום של המעבורת.
          יש שני סוגי מעבורות -

1. ציבורית, זולה ולוקחת כ-2.5-3 שעות.

2. פרטית, יקרה ולוקחת כשעה/שעה וחצי.

אני לא יודע את השעות. לדעתי המידע הכי ודאי הוא זה שתקבלו רק כשתגיעו לשם. 
          בכל מקרה את המעבורת אין צורך להזמין באינטרנט מראש (אני מניח שגם אין אפשרות כזו).

• Yaeli
            Yaeli נערך לאחרונה על ידי

אנדמן- מעבורות וטיסות

ממליצה (מניסיון) לקחת לפחות לילה אחד בטחון בפורט בלייר ולילה נוסף במומבאי.

לפני כמה שנים, כשחזרתי מאנדמן, הגענו לשדה בפורט בלייר והסתבר שיש איזה בעיה עם חברת התעופה (שביתה או פשיטת רגל או משהו כזה) וכל הטיסות שלה בוטלו. נאלצנו להזמין כרטיסים ליום למחרת.

מזל שלקחנו יום ביטחון לפני הטיסה לארץ כי אחרת היינו תקועים...

בכל אופן זה דברים שיכולים לקרות בהודו בכל אמצעי תחבורה - באותה מידה היו יכולים גם לסגור את הנמל ושלא יהיו מעבורות באותו יום - ולכן מאוד מומלץ לקחת מקדם ביטחון של יום אחד לפחות.

• עופר21
              עופר21 נערך לאחרונה על ידי

אנדמן- מעבורות וטיסות

'מעבורת יקרה' זה עניין של גג 20 שקל יותר.. ומומלצת בחום לעומת זו האטית. לכן זה לא באמת משנה - תגיעו ותעלו על הראשונה שיש.

לגבי החזור - אם אתם חוזרים באלעל ממומביי, אני מניח שהטיסה היא בלילה. ואז תקחו את הטיסה הכי מוקדמת שיוצאת בבוקר מפורט בלייר למומביי וזה אמור להיות בסדר.

כלומר הלו"ז: מעבורת אחרונה של אחר צהרים מהאבאלוק לפורט בלייר. לילה בפורט בלייר, למחרת טיסה על הבוקר מפורט בלייר למומביי וממומביי בלילה הביתה.

אם שעת הטיסה ממומביי לארץ היא מוקדמת מתשע בערב אז כדאי באמת לילה במומביי. אבל אם לא אז אין סיבה. תדאגו יומיים לפני המעבורת חזרה להתארגן בהאבלוק (או ניל) על כרטיסים.

לגבי מה שהגיבו פה מעליי - כן, היתה תקופה שכל מי שהזמין עם קינגפישר נדפק... אבל לדעתי זו לא סיבה לדאגה עם חברות אחרות

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון