טיול בברזיל
-
בספטמבר הקרוב אבקר בברזיל כחלק מהמקומות שאבקר בהם בדרום אמריקה במשך 15 ימים.
אני מתלבט לגבי חלוקת הימים בריו דה ז'נרו ובמורו דה סאו פאולו,
האם כדאי לי להיות 8 ימים בריו ו7 ימים במורו או להפך.
אשמח שאנשים שהיו באזורים אלה יוכלו להמליץ לי על מספר הימים והמקומות לבקר בהם במקומות הללו תודה והמשך יום נעים.
-
טיול בברזילאוכל לענות לך רק לגבי ריו -
לדעתי 8 ימים זה מתאים בהנחה שאתה גם נוסע לבקר בחופים, עיירות ואיים באזור (איליה גראנדה/פאראטי/בוזיוס...).
אני לא מכיר אותך, אבל אם אתה מתכנן להיות 8 ימים רק בריו - בעיניי זה הרבה מדי עבור המטייל הממוצע, אז כדאי לבקר גם במקומות נוספים.
הבעיה היחידה שיכולה להיות בביקור בחופים באזור ריו היא מזג האוויר בעונה הזו, שאינו הכי מתאים לטיול חופים. דווקא במורו יהיה כנראה הרבה יותר טוב מהבחינה הזו. -
טיול בברזילואם התכנון להיות רק בריו ב8 ימים זה יותר מדיי?
-
טיול בברזילבמסגרת טיול קצוב בזמן של שבועיים, זה אכן יותר מדי לדעתי.
בפרט כשספטמבר זו תקופה קצת פחות טובה לחופים שם.
ב-5 ימים אפשר בכיף למצות את העיר, לפחות מבחינת האטרקציות המרכזיות.ברור שאם אתה חובב גדול של סצנה עירונית, מסעדות , מוזיאונים, שווקים, קניות, מסיבות וכו' תוכל לבלות שם בכיף יותר זמן.
-
טיול בברזיליש לך המלצות על קניות בריו?
-
טיול בברזיליש לא מעט שווקים - כתבתי טיפ בנושא. נחמד במיוחד השוק ההיפי של איפנמה בימי ראשון. בשוק אורוגוואינה יש כמעט את כל המוצרים שתירצו, אבל בסגנון של רחוב אלנבי.
מה שכן שווה לקנות בריו זה כמובן כפכפי Havaianas, וגם מזכרות אם רוצים.אם את מתכוונת לקניות של מוצרי אלקטרוניקה או אופנה, אין לי מושג, אבל אני לא חושב שריו מציעה משהו מעניין בתחום הזה.
-
טיול בברזילאפשרי לטיייל בריו שבוע ימים,יש המון מקומות .תלוי כמובן בתחומי ההתעניינות שלך.אני חזרתי עכשיו מריו .מזג האוויר קר לחופים,ולהכנס לים,
הכנסתי לטיפים רשימה של 12 המלצות לגבי טיולים בריו עצמה,והן מכל סוגי הבילוי. מבילוי לילה ,טבע,אומנות וכולי. בהצלחה!
-
טיול בברזילתודה!
שווקים וכפכפים זה הכיוון.