שבוע במיאמי
-
אנחנו זוג בשנות ה-30 לחייו פעם ראשונה בארה"ב. טסים ל-3 שבועות.. כרגע בגלל שינוי של הרגע האחרון אני צריכה המלצות לשבוע במיאמי. לאחר מכן טסים לוגאס ואז לניו יורק.
המחשבה המאוד ראשונית היא להיות 3-4 ימים במיאמי, לאחר מכן להשכיר רכב ולנסוע לקיי ווסט לעוד 3-4 ימים.
אני צריכה הכוונה גם מבחינת מסלול בימים האלה, אטרקציות, טיפים וכו'.
כמובן שזה אחרי קריאה על המקומות האלה.. אבל צריכה טיפים טיפה יותר ממוקדים.
תודה.
-
שבוע במיאמיקרוז לשבוע ממיאמי/פורט לאודרדייל, בא בחשבון ?
-
-
שבוע במיאמיקודם כל תודה על ההתייחסות.
אנחנו פחות בעניין של קרוז ובכלל מנסים להימנע מלהגיע לכל האזורים של מרכז אמריקה עקב נגיף הזיקה.
לאחר קריאה- האם כדאי להתחיל בארבע ימים במיאמי ביץ', להשכיר רכב ליומיים לקיז' ואז להחזיר את הרכב בחזרה למיאמי ביץ' לקחת שם עוד לילה ולטוס למחרת או להחזיר ישירות לשדה תעופה? (עדיין לא סגרנו טיסות למיאמי וממיאמי אז מעט גמישים בעניין הזה).
קצת מלחיץ אותי כל העניין של הנהיגה שם וההתמצאות.
-
שבוע במיאמימיאמי היא עיר שקשה מאוד להסתדר בה בלי רכב. לגבי התמצאות אין מה לדאוג (בשביל מה יש תוכנות ניווט בפלאפון?) ולגבי נהיגה - לדעתי הנהיגה בארה"ב הרבה יותר נוחה מאשר בישראל - הכבישים נוחים, הנהגים אדיבים, החניה קלה יותר.
-
שבוע במיאמיכשאתה אומר שקשה מאוד להסתדר בלי רכב.. זה מכיוון שזה איזור גדול, האתרים מפוזרים, אין תחבורה ציבורית נוחה, המוניות יקרות?
האמת שאני מתכננת 4 ימים של מנוחה, קצת ים, קצת בריכה, קצת בתי קפה.. השאלה אם זה יותר מדי ימים להיות ב SOUTH BEACH ולא לצאת מהאזור הזה?
-
שבוע במיאמיאם הכוונה ים+בריכה+בתי קפה במיאמי ביץ - אז אפשר להסתדר בלי רכב. אבל אם רוצים גם איזה יום לצאת לשופינג + נסיעות הלוך חזור משדה התעופה - כבר הגעת לעלות של רכב שכור.
אם רוצים גם לבקר באתרים אז כן, הם רחוקים זה מזה.
האם 4 ימים של מנוחה ובטלה זה הרבה? זה עניין אישי. אני הייתי מטפס על הקירות בסוף היום הראשון...
-
שבוע במיאמיתשארו עם רכב עד החזרתו בשדה התעופה. אין שום בעיה עם נהיגה והתמצאות.
תנו לקיז 3 ימים ושני לילות, יום להלוך עד מרתון, לילה במרתון, יום לקי ווסט וחזרה ללינה במרתון, יום לחזרה ממרתון למיאמי.
אל תבזבזו זמן בבריכה. תטיילו באופן נינוח באיזור מיאמי - פורט לודרדייל ותהנו מאד.
-
שבוע במיאמישוב תודה על התגובות.
לאט לאט התמונה מתחילה להתבהר לי.
כמה זמן נסיעה ממרתון לשדה התעופה במיאמי? במידה והטיסה תהיה בשעה מוקדמת בבוקר, מה זמן המשוער שצריך ע"מ להגיע ממרתון לשדה התעופה, להחזיר רכב ולהגיע לצ'ק אין?
בשבילנו 4 ימים של מנוחה ובטלה הם לא הרבה, בייחוד שבהמשך מתוכנן לנו עוד שבועיים של עיר (ניו יורק ווגאס). בכל אופן הבנתי שמיאמי ביץ' מקום תוסס אז כך שאם נרצה יש היכן להסתובב. נכון?
-
שבוע במיאמישווה לחשוב על איך משלבים מנוחה ובטלה באמצע הטיול, או במחצית השניה, כשכבר מתחילים להתעייף.
-
שבוע במיאמילחשב זמן נסיעה ממרתון לשדה התעופה של מיאמי תוכלי לבד, באמצעות מפות גוגל ובתוספת מרווח של 20% לבטחון.
בכל אופן בדרך למרתון או בדרך חזרה אני ממליץ שתבקרו באוורגליידס (בתקוה שאכן קראתם את התאור וראיתם את התמונות).
אם טיסתכם ממיאמי היא מוקדם בבוקר אני ממליץ שתחזרו ממרתון יום קודם.
מיאמי מקום תוסס, תלוי בנקודת ההשקפה, אבל במיאמי ביץ' חוץ מרצועת חוף ארוכה, שלידה בתי קפה ומסעדות, לא ראינו שום דבר שמצדיק רביצה במקום.
לאיזור רחוק זה לא נוסעים לעתים קרובות, אז אני ממליץ שתטיילו בסביבה, כולל פורט לודרדייל.
מנוחה ובטלה תעשו יעדים קרובים באיזור הים התיכון, או בארץ כמובן.
-
מנוחה ובטלה זה סבבהאני מסכימה שזה יקר ורחוק,
אבל אני לגמרי בעד "חופשה בתוך חופשה",
אנחנו נוהגות ככה תמיד...
אבל אצלנו זה היה אחרי בילוי אינטנסיבי בניו יורק ואורלנדו.
(לרוב בשלב מאוחר יותר בטיול, כמו שהציעו לכם כאן)
מה שכן אני הייתי עושה את החופשה בקיז ולא במיאמי,
אבל אני לא צעירה בליינית

אנחנו הקדשנו כמה ימים בקיז למנוחה, בריכה, ים, שחייה עם דולפינים, אופנוע ים...
פחות אהבנו את האווירה במיאמי ביץ' ואת ריבוי הישראלים שם,
אבל בקטע הזה אנחנו מטיילות "סנוביות".
אנחנו יצאנו מאיסלמורדה בבוקר לכיוון שדה התעופה לטיסה אחה"צ ועוד הספקנו לעצור בדרך לקניות. רק חשוב לא להיות שאננים מדי כדי לא לפספס את הטיסה.
באופן כללי בחו"ל, אם זה לא בעיר עם תחבורה ציבורית טובה
(כמו ניו יורק, סן פרנציסקו) אני בעד רכב צמוד.
הרבה יותר נוח ולרוב לא יותר יקר.
סעו לשלום
יעל
-
שבוע במיאמיאגב, לא רוצה להלחיץ, אבל קראתי כאן באתר שגם במיאמי גילו זיקה. מניח שעדיף שתגלו את זה עכשיו ולא יומיים לפני הנסיעה.
-
שבוע במיאמיאכן גילינו את זה בזמן ומחשבים מסלול מחדש.
כרגע התכנון
יום 1- נחיתה בסן פרנסיסקו
יום 2-3- סן פרנסיסקו
יום 4- כביש 1 עד מונטריי ולינה שם
יום 5- טיול באקווריום במונטריי ונסיעה עד מורו ביי ולינה שם
יום 6- הגעה לאל.איי
יום 7- יום טיול באל איי
יום 8- טיול באל איי וטיסה לוגאס
כמה שעות נסיעה בערך לפי המסלול שתכננו בכביש 1? האם נגיע בשעת צהריים לאל.איי בהנחה שיוצאים בשעות הבוקר ממורו ביי?
-
שבוע במיאמיהתיכנון טוב פרט לחלק של הטיסה לוגאס (תגיעו יותר מהר דווקא עם הרכב).
-
שבוע במיאמייום מס' 5 לא מוצלח.
יש מה לראות במונטריי חוץ מהאקווריום, וממילא לא תספיקו באותו יום (באופן סביר) גם את האקווריום וגם את כביש 1 עד מורו ביי.
הצעתי:
יום מס' 5: מונטריי ושמורת פוינט לובוס הסמוכה.
יום מס' 6: כביש 1 עד מורו ביי, ואפילו עד סן סימאון.
יום מס' 7: הדרך עד לוס אנג'לס - סנטה ברברה שווה ביקור.
יום מס' 8: מה שתספיקו בלוס אנג'לס עד יציאתכם אל לאס וגאס.
קראו כאן.
ימים 5 ו-6 לפי הצעתי, בתחילת התאור.
ימים 2-4 בסוף התאור.
-
שבוע במיאמיקראתי את הצעתך למסלול.
מס' פרטים נוספים- ביום מס' 8 הטיסה ללאס וגאס היא בשעות הערב אז נוסף לנו עוד חצי יום באל איי.
לאחר קריאה ולפי גוגל מפות- הנסיעה מסן פרנסיסקו עד מונטריי כשעתיים. האם ריאלי לצאת בשעות הצהריים מס.פ להגיע למונטריי להספיק לאקווריום?
לא רוצה כלכך לשנות את חלוקת הימים כפי שחשבתי בהתחלה.
-
שבוע במיאמילא ריאלי, וחוץ מזה יש מה לראות בכביש 1 בין ס"פ למונטריי. עדיף על לוס אנג'לס.