ארגנטינה בשבועיים-שלושה?
-
היי,
אני מעוניינת לנסוע בפברואר לשבועיים-שלושה בארגנטינה, בלי שאר היבשת (רק ישראל-ארגנטינה, מאילוצי עבודה). יש לי משפחה ברוסאריו, ולכן אהיה אצלם כמה ימים, ככה שאני צריכה להישאר באזור הזה (הצפון).
מאחר שהזמן שלי שם יהיה מוגבל, רציתי לשאול על מסלול כללי מומלץ לתקופת זמן כזו, ככה שיהיה נוח יחסית לטייל גם מרוסאריו ואליה, בלי לבזבז את כל הזמן על אוטובוסים ואת כל הכסף על טיסות (כמובן שאצטרך להתגמש בחלק מהמקרים). אשמח לשמוע עצות ורעיונות...
תודה רבה מראש!
-
ארגנטינה בשבועיים-שלושה?בעיניי בזבוז מוחלט להגיע עד לארגנטינה לזמן כזה בעונה הטובה רק בשביל הצפון. הדרום מדהים, שווה להוסיף טיסות/אוטובוסים ולטייל בו.
-
ארגנטינה בשבועיים-שלושה?אני מסכים מאוד. למרות שהטיסות יכולות להיות לא זולות (וכך גם האוטובוסים אגב), ארגנטינה מדינה גדולה ומלאה כל טוב. איזור רוסאריו הוא מקסים וגם העיר עצמה, אבל כמעט כל נכסי הטבע הבאמת מיוחדים נמצאים יחסית רחוק צפונה או דרום מזרחה משם.
אם בכל לעבור למקומות אחרים זה לא על הפרק, שווה לשקול ביקור של כמה ימים באורוגוואי. היא קטנה וקומפקטית וקרובה יחסית (בסטנדרטים ארגנטינאים) לרוסאריו
-
ארגנטינה בשבועיים-שלושה?תודה רבה על התשובות,
חשבתי על האיגואסו בתור אתר הטבע הכי קרוב (יחסית) לרוסאריו, וטיול בבואנוס איירס. האם שווה לקפוץ לקוריינטס וטיגרה? המליצו לי על הביצות. הכל איכשהו באזור... מה דעתכם? שוב תודה
-
ארגנטינה בשבועיים-שלושה?על האיגואסו לא לוותר בעיניי, הוא אתר יפהפה. אבל שוב - עם כל הכבוד לביצות וכו', אין מה להשוות לקרחונים שליד אל קלפטה, להרי האנדים וכו'. נסעת את חצי העולם, ממני טיסה נוספת או שתיים ותבקרי במקומות שבאמת שווים לנסוע אליהם מישראל את כל הדרך לדרום אמריקה.
הטיול שלנו, למשל, התמקד בדרום כי תכלס הגענו לדרום אמריקה בכלל בשביל אנטארקטיקה ואי הפסחא, ומבחינתנו ארגנטינה וצ'ילה היו פשוט על הדרך עם התקציב שנשאר, כך שהדרום פלוס בואנוס היו בחירה טבעית (וגם מה שהכי עניין אותנו). עם זאת, לקחנו אוטובוס של 20 שעות לכל כיוון מבואנוס רק כדי להגיע לאיגואסו כי חשבנו שזו חוויה שמצדיקה את זה, ואכן כך. לא רק המפלים, החיות והפרפרים! (תמונות כאן, שימו לב שזה שני עמודים)
תסתכלי בתמונות באינטרנט, תעשי קצת עבודת הכנה, ותראי מה מעניין אותך, לא "מה קרוב" בלית ברירה. באמת, זו טיסה יקרה, חבל לעשות את כל המאמץ בשביל אזור שנבחר רק כי הוא קרוב ללינה חינם שהשגת. את הרי יכולה לעשות נסיעות/טיסות פנים.
-
ארגנטינה בשבועיים-שלושה?תודה על ההסבר המפורט! אבדוק מסלול כמו זה שהצעת. נשמע טוב
-
ארגנטינה בשבועיים-שלושה?ורק עוד מילה על טיגרה - מקום מקסים בהחלט! מצד שני, קשה להגיד שהוא באמת קרוב לרוסאריו, עדיין מדובר בנסיעה מאוד ארוכה באוטובוס או לחילופין טיסה לבואנוס איירס ואז רכבת לטיגרה. במצב כזה, כמו שאמרו מעלי, שווה כבר לטוס או לנסוע באוטובוס למקומות שווים יותר...