ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה במסלול למערב ארה"ב

פורום צפון אמריקה
    2
    3
    534
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ospil
      ospil נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני צריך עזרה במספר נקודות הקשורות למסלול במערב ארה"ב.

הזמנתי כרטיסי טיסה ל7.10 עד 13.11, רק חשוב לציין שמבחינת זמן מסלול, אני נמצא במערב ארה"ב מ7-31 לאוקטובר, ואז משם טס ל10 ימים למקסיקו, ובסופו של דבר מ9 עד 13 לנובמבר אני חוזר לניו יורק ומשם לישראל.

אז ככה אני נוחת בלוס אנג'לס ב7.10 בשעות הצהריים, מתכוון להיות מספר ימים בלוס אנג'לס ומשם לתת גיחה קצרה לסן דייגו, לעוד יומיים שלושה.

עכשיו השאלה הרעיון שלי לאחר קריאה של מספר נושאים, ובלוגים באתר, אני מעוניין להתמקד בנסיעה לווגאס, ווגאס היא היעד האחרון שלי לפני המעבר למקסיקו.

כרגע לפי מה שאני שוקל לעשות זה אחרי הנסיעה לסן דייגו, לחזור ללוס אנג'לס ומשם להמשיך לסן פרנסיסקו, ולאחר מספר ימים להמשיך לכיוון ווגאס, ראיתי שמדובר בנסיעה ארוכה, אז מה שחשוב לי זה עזרה באיך לפצל את הנסיעה ואיפה לעצור ללינה. (גם בדרך מלוס אנגלס לסן פרנסיסקו מקומות לראות בדרך)

אני אעבור אחרי סן פרנסיסקו ליוסימטי וממנה ללאס ווגאס (ראיתי לפי גוגל שגם פה מדבר במרחק גדול) אז אם אפשר לקבל המלצות למסלול טיול ביוסימטי שיקרב אותי לעבר יציאה ונסיעה לווגאס.

בהמשך לתשובות אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות, אם למישהו יש הערות או דגשים שיש לשים לב אני אשמח לעזרה. פעם ראשונה בארה"ב.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דור.ד
        דור.ד נערך לאחרונה על ידי

עזרה במסלול למערב ארה"ב

חבל שאתה מתייעץ לאחר שהזמנת טיסות

כי לפי מסלול שאתה מעוניין הכי טוב היה לנחות בסן פרנססיקו ומשם לרדת לכיוון וואס/לוס אנגלס

מהיכן הטיסה למקסיקו יוצאת? מוואגס או לוס אנגלס?

• ospil
          ospil נערך לאחרונה על ידי

עזרה במסלול למערב ארה"ב

הטיסה היא מלוס אנג'לס

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון