טרק abc+פון היל
-
כמה זמן אמור לקחת שילובם של שני אלה וואיזה חלק מהטרק הוא הלוך חזור? תודה

-
טרק abc+פון הילגולני
במסלול שאני הלכתי 12 יום ברגוע!
בלי לשחק עם הסתגלות וריצות.
אתה חוזר על הקטע מצ׳ומרונג למחנה הבסיס (4 ימים בעליה ויומיים ירידה).
עברה שנה ויש קצת חידושים
אם אתם בעיניין של להאריך ולגוון אז יש טרק ״חדש״ שאפשר להתחבר אליו מגאורפאני. הטרק נקרא Khopra ואני קורא שהוא מרהיב עם נופי אנאפורנה ודאולה גירי משובחים. ראשוני יותר מהמסלולים המתוירים וטיילים רבים עפים עליו.
אני יכול להפנות אותך ללונלי פלאנט שם תמצא הרבה חומר ויש שם כמה שעשו אותו. מוסיף עוד 5-6 ימים ??
כייף לך שאתה יכול לתכנן עכשיו....
-
טרק abc+פון הילתודה דרור, מבחינת קושי דומה לסובב?
-
טרק abc+פון היללא עשיתי את הסובב.
זה טרק יותר נמוך משמעותית (למרות שאי אפשר לזלזל בהסתגלות) ואין ״יום פאס״ כמו בסובב מצד שני לפחות חצי מהימים אתה מג׳ע׳גע ירידות ועליות עם הרבה מאוד מדרגות.
זה טרק מאוד יפה
דווקא העליה והירידה למחנה הבסיס מסינואה וחזרה היא יחסית קלה אבל בימים הראשונים והאחרונים צריך לתת קצת עבודה.
אנחנו שולחים לשם 4 חברים קצת עגלגלים ולא בכושר (אבל אוהבי אתגרים) בחגים ואמרנו להם לחלק את הימים לקטעים הרבה יותר קצרים משלנו. נראה איך הם יהנו?.
-
טרק abc+פון הילגם אני אשמח לשמוע מה יספרו החברים..
-
טרק abc+פון הילאני מבין שהקטע של פון היל מוסיף 3-4 ימים יום מצ'מרונג לטאדאפני יום מטאדאםני לגוראםאני יום עליה גוראפני לפון היל וירידה לבירטאפני משם הבנתי ניתן לקחת מונית לפוקרה. האם נכון? אשמח דרור לקבל קישור לקופרה טרק החדש תודה

-
טרק abc+פון הילהיי גולני,
לגבי המסלול - כן, זה בדיוק השילוב בין שני הטרקים.
לגבי קופרה טרק, חכה לתשובתו של דרור.
טיול מהנה,
-
טרק abc+פון הילגולני
לפי דוגמא למסלול הזו אם אתה הולך במסלול שאני הלכתי בו (גם נכון מבחינת גבהים). אז בסוף ה-ABC במקום יום הליכה מטדאפאני לגאורפאני אתה עושה חמישה ימים זאת אומרת מוסיף 4 ימים.
Day 06: Tadapani trek to Bayeli Kharka (3,420m) overnight at community lodges
Day 07: Bayeli Kharka trek to Upper Chistibung (2,975m) overnight at community lodges
Day 08: Upper Chistibung trek to Kopra Ridge (3,660m) overnight at community lodges
Day 09: Kopra Ridge trek to Swanta Village (2,200m) overnight at community lodgesDay 10: Swanta Village trek to Ghorepani (2855m) overnight at teahouse
בערב אבדוק את זה על מפה.
יש עוד המון חומר שירשור בלונלי פלאנט (כולל מרדי הימל = עוד טרק שתחבר בהתחלה של ה-ABC) אבל תתחיל ממשהו ואשמח ללמוד איתך וממך.
-
טרק abc+פון הילתודה דרור הפוקרה רידג' נראה כעומד בפני עצמו לפי המסלול ששלחת מדובר ב 8 ימי הליכה מפוקרה לפוקרה. בהחלט ראוי לבדיקה אם לעשות אותו במקום ה abc. לא כל עך הבנתי את נושא הלינות, community lodge אלו מקומות לינה שהחברה מספקת? כנראה שאין שם מקומות מוסדרים.
-
טרק abc+פון הילגולני
אני יודע בוודאות שאפשר לעשות את זה לבד.
הרבה המליצו לקחת מדריך/סבל שמכיר את הטרק כי זה מסלול פחות מתוייר בחלקו וכנראה יש יותר אפשרויות להתברבר.
נראה לי קצת כסח להגיע ב-4 ימים ללינה ב-3660 אבל בהחלט לא בלתי אפשרי ועובדה שמוציאים כזה טיול.
הלוד'ג בכל כפר להבנתי מתופעל בצורה שיתופית אבל בוודאות אתה יכול ללון שם בלי להצטרף למאורגן.
מציע שתשאל בסוויסה על פורטר/מדריך ועל הייתר ותחכים אותנו כשתדע.
אם לא תקבל תשובות מספקות אז אפנה אותך לסוכנות אחרת שאיתה אני מתכנן לעבוד באוורסט. הם יודעים.
תכנון נעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם
-
טרק abc+פון הילאני רוצה לעשות שנה הבאה...
מצאתי את השילוב הזה בין הABC ל Kopra Ridge.You can do ABC combine Khopra trek within 14 days ( Pokhara- ABC-Khopra-Pokhara). So, you have still some days travelling days and sightseeing too. Day 01: Pokhara, stay overnight hotel Day 02: Drive to Nayapul - trek to Ghandruk, 4 /5 hrs Day 03: Trek to Chhomrong2210m, 4 /5 hrs Day 04: Trek to Bamboo 2310m, 4 hrs Day 05: Trek to Deurali 3140m, 6 hrs Day 06: Trek to Machhapuchhre Base camp 3700m, 2 hrs - Annapurna Base Camp 4130m 2hrs Day 07: Trek to Bamboo 6 /7 hrs Day 08: Trek to Tadapani 7/8 hrs Day 09: Trek to Dobato (3486m) 4 hours Day 10: Trek to Khopra Danda (4020m) 5 hours Day 11: Day Hiking to Khayer lake (4727m) 8 Hours Day 12: Trek to Swanta Village (2270m) 4 hours Day 13: Trek to Ghorepani (2834m) 3.5 hours Day 14: Trek to Nayapul 7 hours, drive to Pokhara I do hope it helps you some idea. Good Luck!!! Guide 1999
עושה חשק...
-
טרק abc+פון הילאכן עושה חשק
ויש כל מיני גרסאות לטרק לפי מה שאני רואה
הסתכלתי על כמה סרטונים ומצאתי משהו בשביל ענת והבן שלה (וגם הבת של גולני
)המסלול "שלך" אורטל הוא קצת קרבי בשביל אשתי כנראה אבל נשמע טוב.
למי שהיה כבר ב-ABC (כמוני), אפשר לחבר את הקוהפרה עם מרדי הימל.
-
טרק abc+פון הילאיזה יופי דרור!
הלוואי הנכדים שלי.
הם מעדיפים צלילות.
מקסים ומהנה לראות את פסגות ההימליה עם דזה ולונגטה - הדגלים הבודהיסטים המתנפנפים ברוח!
ההימליה אין עליה .