ברלין - כמה שאלות
-
אני טסה לברלין ביום ראשון. נוחתת ומגיעה למלון לקראת הערב. המלון הוא בקרבת כיכר אלכסנדרפלאץ...האם אני אוכל למצוא מקום לקנות אוכל ליום למחרת או שהכל סגור בגלל יום ראשון?
שאלה נוספת - את כרטיס התחבורה מומלץ לקנות בשדה. במידה ואני לא אספיק לרכוש בשדה איפה אפשר עוד לרכוש אותו?
תודה מראש
-
ברלין - כמה שאלותלגבי השאלה השנייה.
אני מניח שאת לא מתכוונת לכרטיס חד פעמי אלא רב פעמי...
אני שלחתי שאלה ל"צור קשר"של BVG לגבי 3 תחנות ספציפיות ועבור כולן נעניתי שניתן לרכוש את כל סוגי הכרטיסים בחנות במטרו (אם מדובר במטרו) ובמכונות שהוצבו - אני קניתי בחנות. לא יודע אם זה מקרה או לא אבל כנראה שאין ממש בעיה להשיג כרטיסים. הכי בטוח לשלוח שאלה לגבי תחנה ספציפית וכרטיס ספציפי והם יענו במהירות.
-
ברלין - כמה שאלותאני הייתי שם באפריל במלון פארק אין באלקסנדרפלאץ אם אני לא טועה הסופר בקניון הקרוב (maxima קירות בורדו ) היה פתוח והיה לנו בתוך המלון סניף של בורגר קינג שיהיה פתוח קחי בחשבון ששם זה לא כמו פה והרוב שם נסגר מוקדם (פאב נסגר ב11) אז תמיד עדיף להביא מראש מהבית חטיפים או קורנפלקס ולהיות בטוחים מקסימום תמיד תוכלי לאכול באחד ממאות המסעדות של הטורקים (דונר כמו שווארמה רק טיפה פחות טעים ) שיש כמעט בכל מקום יש אחת בתחנת סברבן של אלקסנדרפלאץ
דרך אגב אני קניתי בחנות בשדה תעופה גם הסבירו לי שם על ההנחות שמקבלים עם זה עדיף לקנות מבנאדם ולא ממכונה שלא תטעי ותקני משהו שאת לא צריכה
-
ברלין - כמה שאלותבכל פינה בעיר יש תחנת מטרו / אוטובוס / חשמלית / רכבת.
בכל התחנות יש מספר רב של מכונות כך שהקנייה של הכרטיס היא ממש לא בעיה.
ממליץ לך לקנות כרטיס לאיזור A+B כבר בשדה. במידה ואת נוחתת בשונפלד אז תקני הארכת קו חד פעמית בהלוך ובחזור (שונפלד נמצא באיזור C), אבל אם את נוחתת בטגל אז אין צורך בהארכת קו (טגל נמצא באיזור B).
שימי לב שהכרטיס החופשי לשבוע זול יותר מהכרטיס החופשי לחמישה ימים.