קניות בארה"ב
-
היי
אשמח לדעת היכן הייתם ממליצים לרכז את מירב הקניות בארה"ב?
אני וחברה שלי נהיה בארה"ב בין התאריכים 10/10 עד ה-27/10 ...המסלול יהיה סן פרנסיסקו - לוס אנג'לס - ווגאס - ניו יורק...כאשר את המעבר בין סן פרנסיסקו - לוס אנג'לס - ווגאס נעשה ברכב...ומווגאס לניו יורק יש לנו טיסה.
.
* המטרה היא כרגע לשכור את הרכב ביום האחרון שלנו בסן פרנסיסקו ולהזדכות עליו ביום הראשון בווגאס.
תודה.
-
קניות בארה"בה 10.10 זה היום האחרון של הקניות של קולומבוס דיי וויקאנד...
נסו לתפוס את המבצעים ...
-
קניות בארה"בהיי
מה מיוחד ביום הזה ?
-
קניות בארה"בה 10.10 זה קולומבוס דיי. יום חופש בארהב.
אז כל הסופש הזה מלא מבצעים וסיילים.
סתם עוד סיבה לחגיגה.
-
קניות בארה"באווטלט קמריליו שזה שעה מלוס אנגלס ואפשר גם לעבור בו לפני שמגיעים ללוס אנגלס אם מסתדר מבחינת הזמנים.
אני גם נוסעת חודש הבא והמון המליצו לי עליו, גם אנשים שגרים בלוס אנג׳לס...
-
קניות בארה"בלגבי שופינג - התיאוריה שלי אומרת שבגדול - שופינג עושים כשנוח
באופן כללי בארה"ב יש המון המון אאוטלטים, וכמעט בכל איזור תוכלו למצוא אאוטלט זולץ ההבדלים בין האוטלטים לא דרמטיים. כלומר בהחלט יש גדולים וקטנים, או אאוטלטים מול קניונים, אבל בגדול אאוטלט גדול במקום X דומה לאאוטלט גדול במקום Y (יש הבדל גדול בין קניון עזריאלי בתל אביב לקניון מלחה בירושליים?).
אז בגדול אני מעדיף לעשות קניות כשמשתלב לי במסלול. מה זה אומר:
1. כשאני עם אוטו - גם כדי להגיע לקניון, וגם כדי לאכסן בו את השופינג ולא להתובב עם ערימת שקיות כל היום
2. כשאני רוצה קצת מנוחה מהטיול, בייחוד עם יש כמה ימים ברצף עם אופי דומה ואולי גם מעייפים. דוגמא קלאסית זה ביום מנוחה בין פארקי שעשועים באורלנדו. אבל יכול להיות גם באמצע של שבוע טיול טבע (למרות שבטבע ממש אין אאוטלטים אבל יש קניונים מסוג אחר
) או מקרים אחרים3. יכול להיות גם כדי לשבור נסיעה ארוכה - יש לי נסיעה רצינית (4 שעות ומעלה) אפשר לחפש אאוטלט נחמד באמצע הדרך ולעשות הו עצירה של שעתיים עד 4
4. כמובן (וגם באופן דינמי) על פי שיקולי מזג אויר - אם הטיול כולל איזור עם מזג אויר פחות נעים - הייתי מנסה להמנע מאאוטלט פתוח אם יש לי אפשרות אחרת (אאולט סגור, או בחלק אחר של הטיול). ניצול יום של גשם לשופינג ולהיפך...
ברור שאלה כמה כללי אצבע ויש עוד שיקולים. למשל יום של סיילים כמו שהוזכר זה שיקול חשוב
מחשבות נוספות וטיפים במדריך שלי לתכנון שופינג בארה"ב
-
קניות בארה"בכמו שכתב אנשיםטובים - הכי נוח זה להיות באאוטלט עם רכב. אפשר להשאיר בתוכו שקיות עם קניות (ואם המקום גדול מזיזים אותו לפי ההתקדמות).
-
קניות בארה"ביש איזשהי שיטה למנוסי הקניות באאוטלטים כשכבר אין רכב? לדוגמה בניו יורק כשרוב האנשים משתמשים בתחבורה ציבורית?
-
קניות בארה"בהי,
במסלול שלכם יש כמה אאוטלטים טובים מאד
ביציאה מסן פרנסיסקו יש את Livermore outlet - אאוטלט לא גדול אבל מאד נעים לקנות בו. היינו בו ונהננו.
בהמשך הדרך יש אאוטלט ענק ומעולה ובו כל המותגים - Gilroy outlet
בדרך לפני הכניסה ללוס אנג'לס יש את האאוטלט שהוזכר פה Camarilio outlet שהוא טוב מאד
ובלאס ווגאס - יש את האאוטלט הדרומי והצפוני שהם מעולים.
לגבי ניו יורק - אפשר בתחבורה ציבורית לנסוע לג'רסי גארדנס ולעשות קניות שם. ולחזור למנהטן באוטובוס. עדיף לא האחרון כי עלול להיות עמוס ולא ישאר מקום.
מומלץ מאד להגיע לשם עם מזוודה ריקה. קו 111 או קו 115 מפורט אטוריטי (עולה 7 דולר לכל כיוון) רציף 222.
יש הרבה מה לקנות...
פוריה
-
קניות בארה"בספציפיצ לגבי ג'רסי גרדנס המפורסם:
יש אוטובוסים די נוחים ממנהטן לקניון וחזרה. שימו לב שהאוטובוס האחרון די עמוס אז לפעמים שווה לצאת קצת לפני
אפשר גם לחזור עם מונית. לא זול אבל יותר פשוט. בייחוד אם מדובר על יותר משני אנשים
אפשר לשכור אוטו במיוחד (יקר)
ואפשר גם לשלב את הקניון בדרך אל/מ שדה התעופה. למשל לפני כמה שנים נחתתי בJFK על הבוקר, שכרתי רכב, נסעתי לקניון, אחר הצהריים נסעתי לעיר והחזרתי את הרכב שם. עלות הרכב התקזזה בחלקה עם עלות המונית מהשדה.
אפשר גם בכיוון הפוך כמובן.
אם אתם לא עם רכב, יש המלצה נפוצה לקחת אתכם טרולי כדי שלא תסחבו הרבה.
-
קניות בארה"בדיווח חם מהשטח...
אנחנו זוג עם 3 מתבגרים.
התחלנו את הטיול שלנו בניו יורק ואת הקניות הכי טובות שלנו עשינו בניו ג'רזי.
לקחנו מזוודה שדם לא הספיקה ובילינו באאוטלט מהפתיחה ועד הסגירה ועוד היינו בחום ראשון וממש לא היה עמוס כמו שכולם אומרים. חבל שלא היינו באמצע השבוע כי זה מסגר מאוחר יותר.
הוא מאוד נוח כי הוא סגור לעומת האחרים.
היינו בקמריליו החנויות הן אותן חנויות אבל הגרזי מצאנו יותר. קמריליו הוא פתוח וממש לא היה נוח להסתובב בו. אבל בעל זאת מצאנו כמה מציאות.
אבל... ממליצה כן ללכת לקניונים המקומיים תמיד יש שם סיילים.
היום היינו ב fashion mall בוגאס ובהוליסטר היו מבצעים שלא מצאנו האאואלטים .
בסן דייגו היינו בקניון וקנינו מלא!
ושוב מצטרפת להמלצה של אנשים טובים תעצרו כשנוח לכם וכשתראו משהו שאתם אוהבים פשוט תקנו ואל תחכו לא בטוח שתמצאו שוב.
תהנו!!!
-
קניות בארה"בבהזדמנות הזו, למי שהיה בגילרוי אאוטלטס- אשמח לשמוע- שווה או לא?
קראתי במקום אחד שלא זול בכלל... ובמקום אחר המלצה חמה. אשמח לדעות נוספות.
-
קניות בארה"בלא יודע איך אפשר לקבל המלצה של "לא זול שם".
כידוע - אאוטלט זה לא חנות אחת. זה מקבץ של הרבה חנויות. לכל חנות יש את המדיניות שלה לגבי הנחות. המדיניות היא אוטונומית של החנות המקומית ולאו דווקא של הרשת. יש חנויות יותר זולות ויש יותר יקרות. בכלל - המטרה העיקרית באאוטלט זה לא לקנות בזול באופו כללי אלא לקנות מותגים מוכרים במחיר מופחת. מי שרוצה בזול ממש הולך בכלל לחנויות מוזלות שלרוב לא נמצאות באאוטלטים.
כידוע - מחירים זה עניין של עונתיות. במיוחד באאוטלטים. אפילו בתוך אותו טיול אפשר לעבור במשך שבועיים באותו אאוטלט ולגלות מחירים שונים.
כידוע - מחירים זה עניין של מה קונים. באאוטלט למשל נמצא את הפריטים של האופנה של שנים קודמות בהנחה גדולה יותר.
-
קונים כשמוצאים משהו שווה!!בטיול הקודם בארה"ב נכנסנו לחנות של CHILDRENS PLACE וכל החנות (פרט לעונה חדשה) הייתה ב 2.99$ לפריט. קנינו כמה דברים (לצערי ממש לא הרבה) וכשרצינו להחליף בסניף אחר לא הכירו שם בכלל מחירים כאלה...
במקום אחר קנינו חולצות פולו של רלף לורן לתינוקות (בחנות של רלף לורן) ב 1.25$
בטיול האחרון היו הרבה פחות מציאות.
הרבה תלוי במזל.
חשוב לפתוח את הראש והעיניים ולא להתקבע על "כשנגיע למקום איקס אז נקנה..."
בשום טיול שלנו לא ביזבזנו יום בג'רסי גרדנס (והיינו בטיול האחרון במצטבר כמעט שבועיים בניו יורק).
קניות מהנות!
יעל
-
קונים כשמוצאים משהו שווה!!ג'רסי גרדנס זה לא "בזבוז".
ואת המבצעים של צ'ילדרנס אפשר למצוא באתר שלהם
החולצות הקצרות בקלירנס ב 2.99 או 3.99
-
לא אמרתי שאין מבצעים ברשת ובג'רסי גרדנסאמרתי שבעיניי ללכת במיוחד ליום קניות זה בזבוז זמן ושמבצעים מעולים יכולים להיקרות בדרכך במפתיע ולכן כדאי לפקוח עיניים ולשים לב.
אנחנו, למשל, נפלנו על הסייל החצי שנתי של מייסיס במקרה. בגלל שלא ממש בדקנו מתי יש מכירות, כי מבחינתנו הקניות היו תוצר לוואי (נעים ונחמד אמנם), אבל לא המטרה.
ואגב, המבצע שסיפרתי עליו (כאנקדוטה ולא כעיקר) בצ'ילדרנס פלייס היה על כל החנות מסוודרים, נעליים, חולצות ועד בכלל... פרט לעונה חדשה.
קנייה נעימה.
יעל
-
לא אמרתי שאין מבצעים ברשת ובג'רסי גרדנסמבין שזה עניין של השקפה,
אבל מבחינתי, הקדשה של יום מסויים לקניות מהבוקר עד הערב, מנצל את הזמן הרבה יותר טוב מאשר להכנס כל יום לכמה חנויות שנקרות בדרך (וכניסה למייסיס זה לא כניסה לשעה).
נ..ב . בג'רסי גרדנס יש צ'ילדרנס פלייס אאוטלט.
וגם לשם אפשר להשיג קופונים... -
זה אכן עניין של השקפה וציפיות מהטיולבטיול הקודם בארה"ב רצינו גם קניות.
גם הפעם ידענו שנקנה, אבל זה ממש לא היה חלק מה TO DO LIST של הטיול (כל עניין הרק מזוודה אחת לאדם הוציא לנו את הרוח מהמפרשים ולא היה לנו כח להתעקש על טיסה עם חברות שמאפשרות יותר מזוודות).
ומאחר שכשמסתובבים בעיר במילא נכנסים לחנויות כי זה חלק מהחווייה העירונית ראינו מספיק חנויות. ומדי פעם באורלנדו גם סתם עצרנו להציץ באאוטלט זה או אחר שהיה בדרך, בקיז עצרנו לרגע ונתקענו שעה לפחות בחנות אאוטלט שהייתה מאוד מוצלחת.... דווקא בחצי יום שיועד קצת יותר לקניות (איזה יום שישי של מנוחה בין ימי הפארקים) קנינו הכי פחות. כי היה גשם זלעפות ובחנויות באאוטלט הזה לא מצאנו הרבה דברים שרצינו...
גם אאוטלטים הם עניין של מזל.
לפעמים יש מבצעים מעולים, או דברים שאתה נורא אוהב, ולפעמים ממש לא.
לכן הכלל הוא שכשמאוד אוהבים משהו קונים (אני קוננתי שנים על הסווטשירט הכתום שלא קניתי בניו יורק בטיול של אחרי הצבא כי מי שטיילתי אותו לא שיתף פעולה).
-
קניות בארה"בבאיזה קניון הייתם בסן דייגו שהיה שווה?
-
המלצה - CAMARILLO PREMIUM OUTLETS ליד LAמדובר על קניון פתוח, חנויות, סביב מגרשי החניה.
מאוד ממליץ,
שני ביקורים לפני שנה,
הדודה אהבה את המתחם הירוק במפה,
אני יותר את הכחול,
האדום לא דיבר אלינו.
לגבי חניה
הכי נוח במרכז הירוק לחנות אולם החניון די עמוס
גילינו שמאחורי הקולנוע , בין הערוק לכחול יש חניון ענק וריק ! והמיקום דווקא מצויין בין שניהם.
לגבי האוטלטים-
זכרו כי החנויות מציגות לעיתים פחות פריטים מאשר החנויות הרגילות, פחות צבעים, ואין תמיד את כל המידות,
כך שייתכן ותהיה הצלחה גדולה, וייתכן שלא תמצאו בדיוק מה שמתאים,
ממליץ להדפיס מראש את המפה של הקניון ולסמן אילו חנויות מעניינות אתכם,
קשה עד בלתי אפשרי לעבור חנות חנות.
אישית אהבתי את GAP" BANANA JCREW" TIMBERLAND
כתובת
740 E Ventura Blvd, Camarillo, CA 93010-5847
שעות פתיחה
OUTLET HOURS-
- Monday to Saturday
- 10am - 9pm
-
- Sunday