ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

למומחי רומניה

פורום אירופה
    10
    53
    8026
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יהודה ל.
      יהודה ל. נערך לאחרונה על ידי

הנה שוב הקישור
      בכל מקום נמכרים מים מינרלים בפרוטות .וכבר נתקלתי בהרקולאנה בברזיות ציבוריות של מי מעיינות מוגזים,והתושבים מגיעים עם בקבוקים וממלאים.בעניין הכבישים יש נזקים אך הרומנים מתקנים במהירות,ובעניין רכבת הקיטור כדאי מאוד לוודא שהיא פועלת,כי אם לא אז כדאי להקדיש את הזמן למקומות אחרים.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • fgjdjhfk
        fgjdjhfk נערך לאחרונה על ידי

כוונתי היתה חיובית ....
        לא שהרכבת תוביל לבית האלמין Laughing אלה שתוביל למקום יפיפה !!! Very Happy
        • hאורי
          hאורי נערך לאחרונה על ידי

לקרן:כבר הבהרתי קודם עבור הצפון מינימום שבוע.
          בהמשך לאותו הענין מול הגדרת הזמן של אילן ובלי להכנס לפרטי תכנון במאראמורש, כמו ביקור בבתי המלאכה של האומנים,כמו תכנון מראש על חגיגות מקומיות וירידים ובעיקר להגיע לשם בויק אנד ודוקא בשבתות ובימי ראשון ובחג שלהם, כשרואים תהלוכות חתונה ,סתם אנשים ברחוב בבגדים מסורתיים,ואפילו התכנסויות שבמתנס מקומי או מנגלים במגרש הכדור רגל.בכדי שיומיים יהיו מוצלחים, צריך עיתוי מדוייק(למשל על תאריכי חג דתי) תכנון לפרטי פרטים והרבה מזל.טיול לצפון זה לא רק הימים נטו שם-זו גם הדרך לשם ומה לראות בה והדרך בחזרה לפחות עד בראשוב שלוקחת יומיים.אז בבקשה אילן לא להטעות, שבוע לסיבוב כזה זה לחוץ, גם בלי רכבת קיטור,שני בתי כנסת חשובים שעל הדרך,מוזאונים, פולק והסטוריה יהודית.אני מת להגיע שוב לרומניה, אבל העולם כ'כ גדול
          ומאפשר הרבה התרוממויות רוח של פעם ראשונה,שספק עם עוד אגיע לשם בלי איזה דיל פראי של טוס וסע ב300$ לשבוע.סע לגרוזיה אילן תהיה לך הפתעה בסדר גודל ענקי.---אורי

R004-016.JPG R004-023.JPG
          R004-016.JPG(גודל:14.46KB)R004-023.JPG(גודל:14.93KB)

R004-023.JPGR004-016.JPG
          • קרן.ק
            קרן.ק נערך לאחרונה על ידי

אורי תודה.(יש לי 11 לילות )נראה שהוסיף ימים לצפון.
            אני אמורה להגיע לבאיה מארה בתאריך 7.9.08 האם ידוע לך ארועים בתאריכים הבאים??או איפה מבררים??
            • hאורי

"חגיגות חזרת העדרים הם בדרך כלל לקראת אמצע אוגוסט בכל שנה"כותב
              יהודה וזה ממש לא נכון!!!! החגיגות האלה הן בספטמבר.את התאריך המדוייק
              תוכלי למצוא בעזרת גוגל.
              http://www.romaniatourism.com/festivals.html
              מצ'ב לו'ז אירועים מעודכן לפי ימים וכפרים במאראמורש.וכדאי לתכנן הביקור שם.לפחות יריד(ורכבת הקיטור)הם חובה, כחלק מהטיול במנהרת הזמן.הנוף האנושי והתרבותי הם עיקר הביקור שם.
              http://www.romaniatourism.com/autentic.html
              אני ממליץ לפני שמתחילים את הטיול במארמורש להכנס למודיעין בואדו איזה.הבפר ממש על הדרך לפני סיגט ויש מה לראות בו אפילו רק ברחוב הראשי,החל משערי העץ וסירי האמייל להתעדכן ולקבל הנחיות לביקורים נוספים באזור, אירועים מקומיים,ביקור אצל אומנים בבתי המלאכה,מסלולים צימרים וכן הלאה.--אורי
              קבלו יריד ואת חוטבי העצים בתחנת הרכבת.
              R003-19.JPG R005-2.JPG
              R003-19.JPG(גודל:39.09KB)R005-2.JPG(גודל:36.64KB)

R005-2.JPGR003-19.JPG
              • יהודה ל.

לקרן:קבלי רשימת אירועים
                ולאורי תקרא איזה פסטיבל מתקיים בתאריכים 14-15 באוגוסט.http://romania-on-line.net/general/traditions .htm משום מה הקישור שצירפת אצלי במחשב מופיע כפסטיבלים של שנת 2005.
                קרןאם נושאי האירועים השונים מעניין אותך ,אני מאוד ממליץ שתתייעצי ותשאלי במשרד התיירות הרומני ברחוב בן יהודה בתל אביב.
                • יהודה ל.

הקישור לרשימת אירועים
                  http://romania-on-line.net/general/traditions.htm
                  • אילן Ilan
                    אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

הנה שוב הקישור
                    מי שותה מים מהברז ברומניה ?
                    כולם שותים מים מינרליים שהם מוגזים ואם רוצים ללא גזים מבקשים מים שטוחים Laughing וברומנית APA PLATA . שתינו מים מבאר בדרך והמים היו צלולים וקרירים.
                    הי דודו !
                    אתה עוד אוכל סנדוויצים ?? Laughing היתי ב -JCC אך המתנתי ברכב במקום לנצל את המחשבים שלהם. השוטרים לא עצרו אותך לפני הכניסה ??
                    • fgjdjhfk

אהלן אילן ....
                      אני מצטער לתקן אותך לא כולם שותים מים מינרלים תתפלא לגלות שיש גם ישראלים לא רק אני Laughing
                      לגבי הסנדוויצים התחלתי לבשל בבית של חבר שלי Very Happy , פשוט 1 ליי 400 גרם פסטה 2 ליי רסק עגבניות או רוטב 1-0.5 ליי לחם כבר בישלתי ל- 5 אנשים במחיר של 3 ליי כאשר במחיר זה תקבל פיצה קטנה שלא תדגדג את הקיבה ! [בבוקרשט] Smile

אפרופו מים מבאר לחבר שלי באר בגינה ולשכן שלו ! Very Happy

לא רק מחשבים יש ב- JCC גם חדר כושר , חדר משחקים לילדים , ספריה , חוגים ועוד... כל יום מגיעים מבוגרים בואן לפעילות יומית.
                      כמו כן יש פאב הלגונה הכחולה , קולה 3 ליי בירה אייניקן 4 ליי לימונדה בכוס ענקית 5 ליי.

השוטרים חברים שלי ( - : הם כבר מכירים אותי אני לפעמים במחשבים עד 01:30 אחר חצות ! Smile

• hאורי

הקישור לרשימת אירועים
                        סוף סוף התפנתי לקרוא את הקישור שהבאת לצורך התנצחות!.לדאבוני רק בור שלא יודע מתי מתחילים לחזור העדרים לפני החורף,יערבב בין חגיגות בפריסלופ לכבוד הורדת עדרים מההרים בספטמבר,
                        לבין פסטיבל ריקודים(הורה)באוגוסט.מה גם שאני בספק אם בכלל ראית אירוע כזה אמיתי ואני מדגיש אמיתי, שלא קורא בעיצומו של הקייץ בחצי הכדור המערבי-אפילו לא בלפלנד ובטח שאתה לא ראית דבר כזה.אחרת לא היית טועה וממשיך להטעות.
                        להלן אירוע באוגוסט מועתק מהלינק שלך
                        "Hora la Prislop" Popular Feast Prislop, Suceava August, 26,
                        מה גם שכל הדיון הוא על ספטמבר.כדאי שתתחיל להביא בחשבון שהאגו שלך, אינו ענין שמביא תועלת למטייל אחר. יש לך משהו בדוק,ראית בעיניך- תקן. הנח לכל ההתפארויות המיותרות הם רק יכולות לקלקל.

היי דודו אתה ממש חסר לי כאן וגם המיים בהרים וביחוד מהמעיין הקדוש בקורטה דה ארגש(המיתוס של מנולה).מילאתי שם איזה עשרה בקבוקים לדרך,
                        אחלה מיים.
                        אורי
                        • fgjdjhfk

אהלן אורי ...
                          אהלן ידידי היקר

אני לאחרונה משתדל להכנס לפורומים , בתחילה לא האהבתי להשתמש במקלדת וירטואלית ולאחר מכן להעתיק לפורום למטייל.

לגבי מים אני זוכר לטובה טעמם של מים זכים וצלולים נראה אולי יצא לי לצאת מבוקרשט שוב Smile

• יהודה ל.

הקישור לרשימת אירועים
                            אורי אינני מבין מה הכעס ואת שמות התואר תשמור לעצמך כי זה מוריד את רמת הפורום ,סך הכל אנו מעבירים אינפורמציה.העליתי קישור לטובת הגולשים אשר מעניינים אותם פסטיבלים שונים ואם ירצו יאמצו את מה שמעניין אותם והנה שוב הקישור לטובת הכללhttp://romania-on-line.net/general/traditions.htm

• קרן.ק
                              קרן.ק נערך לאחרונה על ידי

הקישור לרשימת אירועים
                              היי. חברים יקרים.
                              רק עכשיו הגעתי. וכבר יש מהומה.... תודה לכולם, תשמרו על מצב רוח.
                              אני כותבת, ולא פעם ראשונה ,המלצות של טיולים כשאני חוזרת בטיפים,וזה פעם ראשונה שאני משתתפת ונעזרת בפורום לפני טיול. אני לוקחת לתשומת לב כל מה שנאמר, תודה שוב.
                              קרן
                              • 1
                              • 2
                              • 3
                              • 3 / 3
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון