ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבל אל הקייזרשמארן

פורום טיולי משפחות
    70
    302
    201716
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • let it be
      let it be נערך לאחרונה על ידי

שירלי יקירתי,

אחרונת המגיבות הגיעהwink

ובכן, נכון שנורבגיה יותר יפה אבל כשאתם מצטלמים חמישתכם יחד עם אגם אוסטרי מאחורה, אז אוסטריה לוקחת. ואת זה אני אומרת מהכורסא כי טרם ביקרתי בארצות הרייך.

טיול עם 4 גברים זו חוויה נהדרת. בתמונות לא רואים את הקיטורים והבנים בכלל לא נראו ציניים אלא חתיכים הורסים. אהבתי את התמונה ליד העץ, עם הוויי-פיי הכי חזק... תמונה מנצחת!

לאחרונה אני מתחילה להבין את הקושי לתכנן טיול משפחתי כשצריך להשאיל לצהל חלק מהילדים. איזה כיף שהצלחתם לארגן טיול שכולם השתתפו בו. 

מאחלת לכם שנה טובה ומועדים לשמחה ושתצליחו לטייל שוב בהרכב מלא. אתם פשוט חייבים - רק ככה התמונות יוצאות מושלמותkiss

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • שירלי 4
        שירלי 4 נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב, חג שמח, מועדים לשמחה ושאר ברכות....

לא אזניח חו"ח את החברים היקרים שטרחו וכתבו לי כאן וכמעט שכחתי להתייחס...

ליאור Lionking - איזה תענוג שעוד סמוי שקרא בסתר, הרהיב עוז וכתב כאן בפורום! אני ממש שמחה שקראת, נהנית וכתבת ומאחלת לכם שתסעו לאוסטריה ותהנו!! 

דפנה - נהדר שהחזקת מעמד ונשארת עד הסוף (זה לא קל איתי, אני יודעת...). תודה על הפירגון! wink

והנה שתי אורחות חשובות שטיול שלי בלעדיהן, אינו אותו הדבר!

פסגות יקרה - איזה יופי שהגעת וברור שאני מוחלת על כל "חטאייך" angel את צודקת, מאד מאד היה קשה לכתוב כאן באשכול ובפורום. מצד אחד לא רציתי לוותר על התמונות, מצד שני לא רציתי לפתוח אשכולות חדשים כפי שעשו (בחוכמה) נילי ואיריס. אבל העיקר שהמשימה צלחה... 

תודה על המילים הטובות!

לגבי "בשנה הבאה ב .... הבנויה "  - יש כמה "בנויות" , איזה כיף!  פירנצה ורומא מחכות לי ממש מעבר לפינה, אח"כ פעמיים צרפת (פרנקופילית כפייתית!) ובקיץ - אולי אולי נפליג למחוזות רחוקים יותר.... הלוואי! yes

ואחרונה חביבה , שכל הזמן חיכיתי לבואה ותהיתי האם נשארה על הקרחון בנורווגיה:

לטיט מיי דארלינג  - כיף גדול שאת כאן ועוד לגרנד פינאלה! אהבתי את המשפט שכתבת על ההבדל בין התמונות של נורווגיה ואוסטריה ויש צדק בדברייך. ועדיין אני מזמינה אותך לקרוא שוב את הפתיח בהודעה מס'1 , שם ילד זהב של אמא שלו, (הזכור לך היטב מטיולינו האחרון) הודיע חגיגית לפורום את דעתו על נורווגיה vs. אוסטריה... angry

גם אני אוהבת את התמונה ליד "עץ הוויי-פיי" (יש לנו גם אחת כזו מפלאס דה ווג' בפריז.)

לטיט, המון תודה על כל המחמאות והפירגון!

וכפי שאת מאחלת לי להמשיך לטייל עם כל בני המשפחה - אני מחזירה לך באותו המטבע ומחזיקה לך אצבעות שאכן כך יהיה! surprise

שנה טובה ושמחה לכולם

שניסע לשלום, נטייל ונהנה, נראה עולם ונשוב בשלום!

שירלי 

לסיום - תמונה המקשרת בין הטיול שהיה לאוסטריה לבין הטיול שיהיה - לאיטליה:

נפטון בגני הלבורן

qx91jV2.jpg

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2
        • 12
        • 13
        • 14
        • 15
        • 16
        • 16 / 16
        • פוסט ראשון