הגעה מקובה לארה"ב
-
האם ניתן לטוס ישירות מקובה לארה"ב?
תודה חברים!
-
הגעה מקובה לארה"בלא.
למיטב ידיעתי טיסות ישירות יש רק לאזרחים קובנים.
-
הגעה מקובה לארה"בהחל מה1/9 מתחילות טיסות בין קובה לארה"ב חפש בפרטים בחברת bluejet אם זה רלוונטי
-
הגעה מקובה לארה"בעדיין לא. מספר חברות אמריקאיות קיבלו היתרים. עוד אין אישור קובני למהלך. מקווים בסתיו או בחורף שאולי משהו יקרה ועדיין לא ברור אם יהיו הגבלות על מי רשאי לעלות לטיסות אלו כמו למשל משפחות של קובנים, אנשי מחקר וכיו"ב.
-
הגעה מקובה לארה"באתה בטוח,כי אפשר כבר להזמין טיסה מניו יורק לקובה... הלוך חזור כתוב שהטיסות מתחילות ב1/9
-
הגעה מקובה לארה"בהי ראשית תודה על התגובה.
דבר שני, לפי כל אתרי האינטרנט (expedia וכו׳) ניתן כבר לרכוש טיסה לחודש אוקטובר.
התכנון שלי היה קוסטה ריקה- קובה- ארה״ב. לא הייתי רוצה להתחיל את הטיול בקובה כיוון שאני מעדיפה נחיתה רכה באזור תיירותי (כמו קוסטה ריקה). אז לפי זה שאתה אומר שהטיסות מקובה לארה״ב עוד לא מסודרות אני אהייה חייבת לעזוב את קובה למדינה אחרת ורק אז לעבור לארה״ב? מה הדרך הכי נוחה לבצע את המעבר? תודה!
-
הגעה מקובה לארה"בקודם כל כיאה לסיטואציה אם יש אפשרות לרכוש כרטיסים כדאי רק לבדוק שיש אישור ודאי לטיסה. ומה יהיה מצבך אם לא יהיה. והיה ואין טיסה- הכי זול ונוח אמור להיות דרך קנקון.
-
הגעה מקובה לארה"בבהחלט כן, אמריקן איירליינס מוציאים (החל מספטמבר לדעתי - אני סגרתי מועד בסוף ספטמבר) טיסות ישירות ממיאמי