עזרה בתכנון שבועיים בסין
-
היי לכולם,
אנחנו נוסעים לירח דבש באוקטובר כשהתכנון הוא לקבל טעימה מסין על קצה המזלג (שבועיים) ולהמשיך לשבועיים בפיליפינים
תכננו לטייל קצת בסצ׳ואן ויונאן.... שמורות טבע, תרמילים וחוויה אותנטית
כך יוצא שאנחנו נוחתים בצ׳נגדו בשבוע של הגולדן רינג
נשמח לטיפים ועזרה בתכנון השבועיים האלו שכן זה יוצא על החג הלאומי וייתכן וזה יקשה עלינו
תודה רבה,
יעל
-
עזרה בתכנון שבועיים בסיןבטעימה בד"כ רוצים להגיע לאתרי התיירות "הכי שווים" או לפחות הכי מבוקשים ולא נראה לי רעיון טוב בכלל לעשות את זה בשבוע של החג שלהם. גילוי נאות לא חוויתי את זה עדיין בעצמי אבל נאלצתי לחרוש הרבה על השפעות החג על הטיול שם..
בקיצור הייתי שוקלת להפוך סדר עם הפיליפינים אפילו שהפיליפינים זה כנראה יותר ים וסתלבט ולכן מתבקש לשים את זה בחצי השני.
אם זה כבר לא אפשרי בגלל הזמנת טיסות, אז כמה עמוק בשבוע הזה אתם נוחתים בצ'נגדו?
-
עזרה בתכנון שבועיים בסיןאני מניח שהטיסות ואולי אפילו המקום לינה בצ'נגדו כבר מוזמן אז אין מנוס, אתם תגיעו למקומות עמוסים במליוני סינים ופשוט תזרמו עם זה ( אגב יש אחלה הנחות בחנויות בזמן זה אז תוכלו קצת לעשות שופינג בצד החיובי )
תשארו 3-4 ימים ראשונים לדעתי בעיר כולל נסיעה ללשאן ואמי שאן, ביום החמישי תקחו טיסה לשמורה זו'זיגאו קחו אותה מראש כי היא תהיה מאוד פופלארית בפרק זמן הזה.
משם אפשר לקפוץ לסונגפאן ליומיים שלושה בשביל טראק הסוסים.
תגיעו לקומינג ( צריך בלדוק אם יש טיסות ישירות מסונגפאן ) יום אחד תעבירו שם לצורך התארגנות
שאר הימים תחלקו לפי דאלי וליג'יאנג או רק אחת מהן קשה לי לבחרו בינהן כי שתיהן מרתקות וגם הסביבה הסובבת אותן, אם להתעקש כנראה שהייתי בוחר בדאלי אבל זה כבר טעמי האישי
-
עזרה בתכנון שבועיים בסיןהיי! תודה על התגובה
הטיסה הוזמנה ואין לנו ברירה, אני מניחה..
האמת היא שאנחנו פחות בעיניין של אתרי תיירות... חשבנו לעשות חלק מהבק דור (בשילוב טיסות) ואולי יאדינג (שאני מניחה שזה מתויר יחסית) ולסיים בקונמינג
אבל מתקשים להחליט מהו המסלול הכי נוח בתקופה כזו עבורינו
-
עזרה בתכנון שבועיים בסיןהיי! תודה רבה על התגובה
לגבי סונגפן- האם זה מתאים לעשות את הטיול סוסים שם באוקטובר? והאם יהיו קשיים בגלל שבוע החג לדעתך (אי אפשר להזמין מראש)
בנוסף שקלנו לעשות את הבק דור או חלקו (אולי לשלב טיסות)... אם כי כרגע אנחנו לא בטוחים. נשמח גם לטיפים בנושא אם יש לך