ויזה לארה"ב
-
שלום לכולם,
הבן מעונין לטוס בקרוב (סוף החודש או תחילת חודש הבא) לארה"ב על מנת לעבוד ב"עגלות" שם במשך תקופה של פחות משנה.
האם הוא צריך להוציא ויזה למטרת עבודה או ויזה רגילה?
עלי לציין שיש לו ויזה שהוצאנו לו כשהיה בערך בן 13 כשנסע למחנה קיץ בארה"ב. הענין הוא שתוקף הויזה הוא עד 5/17, הויזה דבוקה לדרכון ישן שלו, וגם התמונה היא מגיל 13, וכמובן לא דומה לו עכשיו.
האם יכול להשתמש בויזה הישנה לצורך כניסה? ולהישאר שם נניח אחרי מאי 2017 שאז מסתיים תוקף הויזה? האם צפויות בעיות בכניסה לארה"ב עקב כך שהויזה ישנה והתמונה ישנה, למרות שעדיין בתוקף?
תודה מראש.
-
ויזה לארה"בהוא צריך לטוס עם הדרכון הישן+ הדרכון החדש. לא ממליצה להשאר אחרי תוקף הויזה.
-
ויזה לארה"בתודה רבה !!
-
ויזה לארה"באין בעיה להכנס עם ויזה על דרכון ישן (צריך להביא כמובן את שני הדרכונים)
כשהוא יכנס יקבל, קרוב לודאי, אישור שהיה ל-6 חודשים. כך שהוא לא יכול להשאר עד מאי. מאד מסוכן להשאר מעבר לתוקף האשרה.
מאד מסוכן לעבוד בעגלות ללא אשרת עבודה (אם הוא נתפס הוא נעצר ומגורש מיידית ומקבל פסילה לכניסה לארצות הברית לכמה שנים טובות). בקשר לאשרת עבודה - מי שצריך לקבל עבורו אשרת עבודה הוא המעביד (מאד לא סביר שיקבל).
-
ויזה לארה"בתודה ריקי.
אני בכלל רוצה שהוא יוריד את הרעיון הזה מהראש שלו...

-
ויזה לארה"בגילץ', אתה עושה בחכמה. תסביר לו כמה הוא מסתכן
-
ויזה לארה"בככל הידוע לי - רוב הצעירים שנוסעים לעבוד ב"עגלות" נכנסים לארה"ב על תקן תיירים ולא על ויזת עבודה. זוהי הפרה חמורה של תנאי הויזה והאמריקאים מאוד לא סלחנים על העניין הזה.
בנוסף יש כאן עונש קיבוצי לכל הישראלים - בדיוק בגלל העגלות נדרשים אזרחי ישראל להמשיך להיות תלויים בויזה.
-
ויזה לארה"במסכימה איתך. אני מאוד נגד.
הלוואי שישתכנע לרדת מזה.