יומיים במיאמי
-
שלום לכולם,
אני טסה עם בת משפחה לארה"ב עוד שלושה שבועות. ב- 23.8 אנחנו חוזרות למיאמי לאחר קרוז של 5 ימים.
החזרה לנמל (משוערת לפי האתר של קרניבל) היא ב- 8 בבוקר של ה- 23.
הטיסה חזרה שלנו לארץ היא ב- 25 בשעות הלילה- מה שמותיר לנו כמעט יומיים שלמים.
רציתי להתייעץ על מסלול/ מקומות שלא כדאי לפספס? בהנחה שמדובר ב2 בנות ושיהיה בבעלותנו רכב מושכר.
חשוב לנו ביומיים האלה להעביר יום נעים ורגוע- אולי להסתובב בטיילת הראשית, לשבת בחוף נעים, ולהקדיש יום אחר לקניות באיזור.
אני פחות מכירה את האיזור של מיאמי ככה שאני לא יודעת מה הקרבה בין האתרים השונים.
איך אפשר למצות כמה שיותר ביומיים האלה? יש למישהו רעיונות? אשמח לכל המלצה.
תודה רבה!!
-
יומיים במיאמיאולי כאן תמצאו כמה רעיונות: הערים של אמריקה
-
יומיים במיאמיכן, קראתי אותו לפני, תודה.
הכוונה הייתה מה האזורים שנמצאים באמת קרובים זה לזה? עוד לא הייתי במיאמי ככה שאני לא מכירה את האיזור הראשי שלו.
בנוסף, יש המלצה למלון באיזור?
-
יומיים במיאמיכל האתרים שמוזכרים בבלוג במיאמי נמצאים בעיר או בסביבה הקרובה. היות ויהיה לכן רכב אז אין בעיה להגיע לכל אחד מהאתרים, מרחק הנסיעה לא ארוך.
נראה לי שאזור מיאמי ביץ יספק לכם הרבה מהבקשות - חופי רחצה נעימים, טיילת נחמדה (מזכיר קצת את הטיילת של תל אביב), חנויות נחמדות וכו.
-
יומיים במיאמיתודה רבה!
-
יומיים במיאמיערב טוב,
בשלבי חיפוש מלון עדיין... מישהו שהיה ויכול לעזור- האם חובה לישון במיאמי ביצ'? בינתיים מוצאים מלונות במחירים סבירים בסאות' ביצ אך כשבדקתי גם מחוץ למיאמי ביצ' (איזור/עיר- קנדל. מישהו מכיר?) מצאתי מלונות ברמה גבוהה יותר ובמחיר נמוך יותר. "עולה" ב-35 דקות לסאות' ביצ'.
מה דעתכם?
-
יומיים במיאמיאנחנו ישנו במלון הזה שהוא לא רחוק משדה התעופה ובערך 20 דקות נסיעה מאושן דרייב והיה מצויין.
כשהולכות לחוף קחו בחשבון שדי גוזלים שם (25$ כיסא+ 25$ שמשייה) גם השתייה לא זולה שם אז אם יש משהו שיכולות להביא איתכן יחסוך לכן כסף.
לגבי חנייה - יש דוכנים ברחוב שמציעים לקחת את הרכב לחניית vallet רק שימו לב שמדובר בחניון מסודר ולא עוקצים לכן את הרכב.
עופר
-
יומיים במיאמיאשמח לדעת איך היה הקרוז בקרניבל.. אני גם סגרתי קרוז לבהאמס בחודש נובמבר עם קרניבל