גרמניה בחג המולד
-
היי, אני מתכננת לטוס לגרמניה בתקופת חג המולד, התכנון זה בין התאריכים 22-29.12
הבנתי שבגלל החג הרבה יהיה סגור, אבל באיזה ימים זה יהיה סגור ? אם כדאי לטוס לפני ? החג יוצא השנה ב-25 יום ראשון, אז רציתי לדעת אם אחרי זה מה-26-29 החנויות יהיו פתוחות ויהיה אפשר לטייל.
-
גרמניה בחג המולדבגרמניה החגיגות מתחילות היי שם בסוף נובמבר והארץ לובשת חג ב24 לחודש הכל נגמר ביום הזה החנויות סגורות השווקים הסגנוניים נסגרים וכולם חוגגים בחיק המשפחה ב25 לחודש בצהריים הכל מתחיל לחזור לקדמותו -אם אתם רוצים לטייל באווירת חג אז לפני 24 אם רגיל אז אחרי ה25 ודרך אגב מקומות הבילוי לא סגורים. לעומת זאת באיזור אלזס החגיגות נמשכות לתוך ינואר.
-
גרמניה בחג המולדאז ממה שאני מבינה אם אני אטוס בתאריכים שאמרתי 22-29 אני לא אפגע שמשהו יהיה סגור נכון ? זה זמן טוב ?
מעבר לזה, ידוע לך על מקומות שאפשר לטייל? אני לא מכירה בכלל את ברלין
-
גרמניה בחג המולדמצטער לאכזב אותך שהאינפורמציה שקיבלת אינה מדוייקת. בערב חג המולד 24.12.2016 (יום שבת) החנויות תהיינה פתוחות חצי יום. ביום ראשון וביום שני 25.12.2016 ו 26.12.2016 חג בגרמניה והחנויות תהיינ סגורות. חלק ממקומות הבילוי יהיו סגורים בחג (כדאי לבדוק באינטרנט). בכלל יש הרבה מה לראות בברלין. אני מציע להיכנס לאינטרנט ולבדוק מה מעניין אותך.
-
גרמניה בחג המולדקודם כל גרמניה היא מדינה ענקית
אבל מהודעה נוספת אני מבינה שהכוונה לברלין?
טיול ראשון בעיר?
החג בפועל- 24.12 משעות הצהרים -רוב המסחר וחלק מהתחבורה,חנויות,אתרים נסגרים.
בערב- ארוחות משפחתיות,מיסה וכו- ויהיה קשה גם למצוא מסעדה לאכול-והמחירים בהתאם.
ב25.12 יום חג- חג המולד -כמו אתמול סגור .שימי לב שגם הרבה אתרי תיירות שפתוחים 364 ימים בשנה סוגרים בול ביומיים האלו.
ב26.12 בשעות הצהרים מתחיל המסחר ואתרים לפעול. היות ומדובר ביום שני בשבוע יש לא מעט אתרים (מוזיאונים וכו) שמראש סגורים יום שני.
לכן-
משבצת הזמן לא כל כך מוצלחת בגלל החג באמצע.
זה כמו להגיע לישראל מאחרי ראש השנה ועד סוכות כשיש לך את כיפור באמצע.
נסי לראות את את יכולה למצוא טיסה לפני ה22 ואז לבלות עד ה24 ולטוס ביום זה בחזרה.
או--- לחלופין אחרי ה26.12 ולמשוך מאוחר יותר מה29.12
השנה- חנוכה שלנו, לא כל כך מסתדר עם חג המולד שלהם.