ברלין בשלישית + יעד נוסף
-
אהלן,
אז אני מתכנן לחזור בסוף ספטמבר לברלין אהובתי בפעם השלישית.
אני מתכנן לטוס לכשבועיים כאשר שבוע יהיה בברלין ובשבוע השני אני רוצה לטוס/לנסוע ליעד נוסף. המחשבה שלי היא שאם אני כבר במרכז אירופה ואני מבקר במקום שכבר הייתי אני רוצה לשלב אותו עם יעד חדש.
בפעמים הקודמות שילבתי את ברלין עם אמסטרדם ועם בודפשט. מעבר להם מקומות שהייתי בסביבה זה פראג ווינה.
מתלבט האם לשלב עם עיר או אולי עם איזה מקום פסטורלי ונחמד שאפשר לצאת ממנו לטיולים רגליים?
אשמח לשמוע מכם

-
ברלין בשלישית + יעד נוסףאם לא חובה עיר
ראה אופציה של 1000 האגמים של נפת ברדנבורג (בר נסיעה קלה מברלין).
גילוי נאות-לא הייתי. נמצא אצלי על הכוונת.
אופציה אחרת- אזור spreewald דרומה לברלין
סקסוניה השוויצרית
ועוד
ממליצה לשלב את החלק של ה"עיר" עם מסלול יותר ירוק וטבע
אבל כמובן שתלוי בהעדפותיכם.
-
ברלין בשלישית + יעד נוסףתודה על תשובתך,
אז את ממליצה בעצם להישאר בגרמניה?
אני מתלבט, אפשר להעביר במקום כזה שבוע? לוקחים שם מלון ומטיילים ברגל?
אני אהיה שם לבד ומפחד שאשתעמם.
-
ברלין בשלישית + יעד נוסףלא מצליחה להוסיף הודעה בפורום הכללי לכן מנסה דרך ההודעה הזו
האם מישהו טייל בפולין עם המדריך אבי הרבין?
-
ברלין בשלישית + יעד נוסףשלום.
כיוון שהוזכר המשפט "משהו פסטורלי ונחמד" אני ממליץ על שני אזורים - שסה"כ לא רחוקים מברלין (גיאוגרפית) - כשעתיים שלוש, אבל רחוקים מההמולה של העיר ונותנים אין סוף פסטורליה, שקט, טיולים רגליים (או אופניים או סירות), מלונות משפחתיים קטנים, מסעדות אטרקטיביות (בכל מובן - צורה, הגשה, מחיר וכמובן טעם) וטבע וטבע וטבע.
האזור האחד מוזכר בתגובה של יונית, וזה אזור האגמים שמצפון מערב לברלין וממזרח לכביש 9. כנקודת ציון חפש את העיירה MALCHOW או WAREN. ואם תמשיך בכביש 9 צפונה עד ל ROSTOCK (על שפת הים הצפוני) גם תמצא את עצמך בעיירת חוף מהאגדות ותלך לאיבוד לאורך החוף. (העיירה עוד צפונה מהעיר עצמה).
לחילופין - סע לאזור ה"HARZ" - "לב" בגרמנית - שנמצא דרום מזרחית להאנובר. נקודת ציון חפש את העיירה GOSLAR. גם ממנה כבר לא תרצה לצאת; והיא נקודת יציאה לטיולים באזור (ההרץ).
האזורים עונים פרפקט להגדרות שלך, וההמלצות הן על סמך ביקורים בשני האזורים ומהשנה האחרונה.
בהצלחה
ישי