מסלול טיול מערב ארה"ב
-
שלום,
אני מפרסם פה שלד לטיול באוקטובר נובמבר הקרוב,
זה פעם ראשונה שאני טס לארה"ב, טס לטיול בזוג.
השלד של הטיול הוא לפי מקומות עדיין ללא האטרקציות, אשמח לקבל בעיקר המלצות למקומות לינה בלוס אנג'לס, סן דייגו, סן פרנסיסקו וניו יורק במחירים סבירים,
ובמקביל המלצות או שינויים בנוגע לשלד של המסלול ואם הוא הגיוני מבחינת זמנים ונסיעות.
7/10 לוס אנג'לס נחיתה -ב2 בצהריים
8/10 לוס אנגלס
9/10 לוס אנגלס
10/10 לוס אנגלס
11/10 יום כיפור לוס אנגלס
12/10 יום כיפור לוס אנגלס
13/10 סן דייגו
14/10 סן דייגו
15/10 סן דייגו
16/10 חזרה ללוס אנגלס
17/10 מונטריי
18/10 סן פרנסיסקו
19/10 סן פרנסיסקו
20/10 סן פרנסיסקו
21/10 יוסמטי (לינה ב-HALF DOME CAMP)
22/10 יוסמטי
23/10 ממות לייק (לינה ב-VILLAGE LODGE)
24/10 ממות לייק
25/10 (עוד לילה באחד הפארקים?)
26/10 ווגאס
27/10 ווגאס
28/10 ווגאס
29/10 ווגאס
30/10 ווגאס
31/10 קנקון
1/11 איסלה מוחרס
2/11 איסלה מוחרס
3/11 איסלה מוחרס
4/11 פלאיה
5/11 פלאיה
6/11 פלאיה
7/11 פלאיה
8/11 פלאיה
9/11 ניו יורק
10/11 ניו יורק
11/11 ניו יורק
12/11 ניו יורק - טיסה לארץ ב-10 בלילה -
מסלול טיול מערב ארה"באתם מדלגים על כביש 1 בכוונה?
-
מסלול טיול מערב ארה"ביותר מידי זמן בלוס-אנג'לס (אלא אם כן יש משפחה?)
והיעדרם של מקומות יותר אטרקטיביים(לפחות לטעמם של רובנו).
בתאריך ה16 מלוס-אנג'לס עד מונטרי יהיה עמוס מידי
החלק הזה הוא היותר מעניין בכביש 1, אפשר לצאת בצהריים
דרך סנטה-ברברה ולישון במורו-ביי, Cambria או בסן-סמיון, ואז למחרת עד מונטרי.
2 לילות על כביש 1 די מתבקש.
22 באוקטובר, מירב הסיכויים שכביש טיוגה-פס יהיה כבר סגור ולכן לא תהיה
לכם דרך להגיע מיוסמיטי לממות-לייקס. וגם אם תגיעו, 2-3 לילות באיזור
זה קצת יותר מידי.
ומדלגים על הפארקים במערב - יוסמיטי , פארק ציון\ברייס\ג'ושוע וכו'
-
מסלול טיול מערב ארה"בהאמת שלא, כמו שציינתי זאת פעם ראשונה אז לא כל כך מכיר.
אשמח אם תוכל לתת קצת יותר מידע, ואיך הוא משתלב במסלול ועל פני כמה ימים.
-
מסלול טיול מערב ארה"באין משפחה בלוס אנגלס או סיבה מיוחדת למספר הימים, על איזה מקומות מדובר?
בנוסף לגבי מה שציינת בנוגע למעבר מיוסמטי לממות' לייקס, זאת אומרת שלא תהיה דרך להגיע לשם בכלל? המטרה שלנו הייתה להגיע לשם בתור מקום ביניים, ומשם להמשיך לאחר מכן לווגאס. מה גם שנראה מקום יפה האזור וגם המלון עצמה שישנים בו. מה האופציות?
-
מסלול טיול מערב ארה"בלפי הסטטיסטיקה, רק שלוש פעמים ב35 השנים האחרונות מעבר טיוגה נסגר לפני חודש נובמבר, כך שרוב הסיכויים שהוא יהיה פתוח, אבל כמובן שיש סיכון שיהיה סגור. כדאי להכין אלטרנטיבה.
-
מסלול טיול מערב ארה"בכביש מס 1 הוא כביש נופי לאורך חופי האוקיינוס. את הדרך בין לוס אנג'לס אפשר לעבור ב6-7 שעות על אוטוסטרדה משעממת, או על כביש 1. אבל בגלל שכביש 1 מפותל וגם יש הרבה אתרים לאורכו, מקובל להמליץ לעבור את המסלול ב3 ימים. לכם יש מאיפה "לקחת" ימים (יום מסן דייגו, יום מוגאס, יום מLA).
פרטים כאן, מסלול W1: המסלולים של אמריקה
-
מסלול טיול מערב ארה"בממש תודה על העזרה! אני אבצע שינויים בהתאם, במידע ויהיו שאלות נוספות אשאל, שוב תודה.
-
מסלול טיול מערב ארה"בטעיתי, התכוונתי לנובמבר. היו מקרים חריגים שנסגר באוקטובר אבל סיכוי נמוך.
-
מסלול טיול מערב ארה"בהיי, שאלה נוספת בהמשך למה שציינתם ולאחר קריאה בנושא,
לקחתי את העצה שלכם לחלוקת הנסיעה דרך כביש 1 כי כמו שציינתם יש לי את הימים על מנת לעשות את זה.
שאלה שלי היא כזאת,
אני כרגע בהתאם למה שאיציק ציין ומה שקראתי שוקל לקחת לילה אחד במורו ביי ולילה נוסף במונטריי.
עמיחי, לאחר שקראתי את הלינק שצירפת, ציינת שמומלץ לעשות את המסלול ב-3 ימים,
איך היית מציע לעשות את זה? האם לקחת עוד לילה באחד מהמקומות שציינתי או שיש מקום אחר לאורך הדרך שבו מומלץ לעצור וללון?
או שכוונתך היא שיום אחד הוא עד מורו, יום שני עד מונטריי והיום השלישי זה בעצם המשך הנסיעה והגעה לסן פרנסיסקו?
-
מסלול טיול מערב ארה"בביום השלישי כדאי לטייל באיזור מונטריי בו יש הרבה אטרקציות. כמו שאמרת - יום ראשון מלוס אנג'לס עד מורו ביי, יום שני המשך עד מונטריי, יום שלישי איזור מונטריי ולקראת אחה"צ המשך לסן פרנסיסקו.