ויזה לויאטנם
-
עשיתי פה חיפוש וגם הסתכלתי בטיפים ולא הצלחתי להבין
בטיפים צירפו 2 כתובות אינטרנט להוצאת ויזה- אתר אחד באנגלית, בו צריך לשלם 8$ ועוד 25$ בויאטנם עצמה
באתר בעברית- 120 שקלים ועוד 25$ בויאטנם.
עם הפרשי מחירים כאלה אני תוהה אם יש הבדל בין האתרים בקשר לאמינותם להוצאת אישור ויזה?
כל אתר שחיפוש בגוגל יעלה לי בהקשר הזה יעשה את העבודה?
מרגיש לי קצת "שכונה"
אשמח לשמוע מניסיונכם
-
ושאלה לגבי סאפה בספטמבראחרי ביקור בטרסות אורז יבשות בסין, שאומנם עדיין היה מרשים, אבל הייתי שמחה לראות טרסות מוצפות או ירוקות..
מישהו יודע לספר מה מצב הטרסות בסאפה מאמצע ספטמבר? מוצפות/ ירוקות/ יבשות?
ובכלל, מקום אחר בויאטנם שאפשר לראות בו טרסות? תמיד תוהה למה כולם נוסעים לאותו מקום

-
ויזה לויאטנםאני נוסע באוקטובר
הסוכן שלנו בוויטנם הוציא לנו מיכתב לקבלת ויזה בשדה התעופה בוויטנם
-
ויזה לויאטנםא: חבל שלא צירפת את האתר הלועזי.....
אני עשיתי ויזה דרך
http://www.vietnamstay.com/visa-to-vietnam
היו מאד מקצועיים.
אל תחפשי את הכי זול....
לגבי טרסות האורז, הייתי שם באוקטובר והכל היה ירוק
-
זה האתר.. מתוך 1001 טיפים -
השנה הקציר בסאפה אמור להסתיים מוקדם מהרגילאני הייתי מתוכנן להגיע לסאפה ב 9 או 10 לספטמבר
ולאחר קריאה מעמיקה בפורומים מחול שהקציר השנה אמור להסתיים כבר בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר
ולאחר התכתבות אתמול עם סוכנת נסיעות בהאנוי שבדקה לי עם מקומיים.
היא שינתה לי ביגלל הקציר המוקדם השנה את התוכניות ואמרה לי ברגע שאני נוחת ב 3/9 כבר לעלות לסאפה עלמנת לראות את השדות לפני הקציר בצבעים ירוק צהוב .
הבנתי ממנה ומה פורומים שאני אולי יפספס ואולי לא אבל זה יהיה כנראה על הקצה ;(
ממליץ לך להקדים אם יש אפשרות .
-
השנה הקציר בסאפה אמור להסתיים מוקדם מהרגילאין לנו אפשרות להקדים. יש לנו פרק זמן מאוד קצר בויאטנם, לכן אם סאפה לא רלוונטית מטעמים כאלו ואחרים זה משמעותי מאוד מבחינת תכנון הטיול.
אשמח אם תוכל להפנות אותי לפורומים האלה או גורמים מקומיים שאפשר לדבר איתם כדי לאמת את זה בהקשר לתאריך שלנו.
והאם אתה מכיר טראסות אחרות? הצלחתי למצוא באינטרנט שיש טרסות באיזור דאלאת, אבל לא הצלחתי למצוא יותר פרטים מזה.
-
השנה הקציר בסאפה אמור להסתיים מוקדם מהרגילבקיצור ולעיניין כי יש לי כרגע דקה מקסימום בהמשך נמשיך
Forum Vietnam tripadvisor
תרשמי בחיפוש harvest
אבל סתכלי על פרסומים שמתייחסים ל2016 ואין הרבה .
Mai Chau שהיא 3 שעות נסיעה מהאנוי והיא באיזור של ninh binh יכולה להתאים ככה אני מבין .
יש המון בילבול בנושא גם אני קצת מבולבל אבל החלטתי ליזרום לסאפה יותר מוקדם ואחרי זה המשיך ל Mai Chau כניראה .
חשוב מאוד גם שאת קוראת בפורום לגבי סוף הקציר של 2016 תתיחסי לבלוגרים או המשיבים הרציניים שמתייחסים באמת לשנה הנוכחית ולא לאלה שרושמים שלפני שנה או שנתיים הם טיילו והיה ככה וככה כי זה לא נכון לגבי השנה .
צירפתי תמונה של הפרטים של סוכנת מומלצת דרך הפורומים וגם מישראלים בהאנוי אולי תרצי לתקשר איתה גם ולשאול אותה ישירות או משהו כזה.
ואם יש לך משהו חדש בעיניין תני לי עידכון בבקשה .