נסיעה לאיטליה בסוכות
-
הי לכולם, סוף סוף יש לי מסלול אשמח לקבל חוות דעת :נסיעה לאיטליה בחול המועד סוכות בע"ה-נוחתים במיאלנו 18/10/16בשתיים בלילה ונישארים לישון בשדה התעופה במלון idea hotel milano malpensa airport' , בבוקר נוסעים לקחת את הרכב ומשם נוסעים לאגם מאג'ורה, 4 האיים הבורמאים (מתלבטת אם לעשות רק אי אחד או שתיים ...מה מומלץ ?) משם לאגם קומו ולעיירה בלאז'ו, נסיעה מאגם מאג'ורה לאגם קומו .- העמסתי יותר מדי על היום הזה ?...ומשם נסיעה לעיירה montovana למלון בשם la casa di alice (שם נשהה 5 לילות ).
ביום 2-דרום אגם גארדה- גן בוטני סיגורטה , כפר בורגטו וורונה (אשמח לקבל עצות לגבי חניה ...ועוד). ביום 3-עליה עם רכבל להר מונטה באלדו , מפלי וארונה,אגם טנו,בריכת מים חמים aquardens ביום 4-סירמיונה...לימונה( לא סגור)... זה היום הכי פחות עמוס שמחכה לעצות מכם ...ביום 5-וונאציה-הגטו היהודי+כיכר סאן מרקו,מגדל פעמונים,ארמון הדודג'ם,מורנו(מנפחי זכוכית) באיזה יום כדאי להיות בוונצאיה???ביום 6- אנחנו בדרך לפירנציה ( נישן במלון villion ll leone) , תצפית העיר מכיכר מיכאל אנגלו, מגדל הפעמונים,בית הכנסת היהודי,גלריית אופיצי ואקדמיה +מוזיאון גלילאו(אני מתלבטת לאן ללכת לאיזה מוזיאון הכול נראה מעניין מאוד ...הילדים שלי גדולים 25,22,18,16.5)אני עדיין לא סגורה אם לעשות הכול ביום אחד שזה בעצם חצי יום כי זה היום שאנחנו מגיעים לפירנציה או לקחת גם מהיום של מחרת לפירנציה .ביום 7-נסיעה ל san gimignano+ נסיעה לסיינה(ההתלבטות שלי אם לא כדאי לגנוב מהיום זה לפירנציה ורק יותר מאוחר לנסוע...)ביום -8- נסיעה לפיזה -מגדל הפעמונים הנטוי +צ'נקווה טורי (bai de dones) משם נוסעים חזרה למיאלנו לנים לילה אחד ב residenza cenisio. למחרת מטיילים 4 שעות במילאנו לפי הטיסה ובשעה טובה חוזרים הביתה . אשמח לשמוע מה דעתכם על המסלול ואם יש מקום לשנות /להוסיף/להזיז דברים . תודה על הכול.