הדרכה ביפן - מחפשים שותפים
-
אנחנו זוג שנוסעים ליפן באופן עצמאי. ניסיתי להזמין הדרכה פרטית ליום אחד בטוקיו ויום אחד בקיוטו ומדובר ב-350$ ליום הדרכה.
הבנתי שאפשר להנות גם מהדרכה בחינם, ובכל זאת חשבתי שהדרכה מקצועית יכולה להיות יותר יעילה..
אם מישהו שמעונין להצטרף אלינו להדרכה ולחלוק בתשלום, נשמח מאוד!
התאריכים הם - טוקיו-9 בנובמבר, קיוטו-16 בנובמבר, עם גמישות קלה...
-
הדרכה ביפן - מחפשים שותפיםנתחיל מציון זה שאני הייתי מדריך תיירים בעבר .
בטיול שלי ביפן , בטוקיו ביקשתי יומיים הדרכה דרך האתר TOKYOFREEGUIDE , וציוותו לי שתי מדריכות , האחת צעירה והשנייה סביב ה-50 .
כמה ימים לפני הטיסה , קיבלתי מהן מייל מה אני מעוניין לראות בטוקיו , ועניתי להן שאני לא רוצה לראות את האתרים החשובים , לשם אני יכול להגיע לבד , אלה אני רוצה שכל אחת תראה לי את הטוקיו שלה , וזה היה מעניין כי הסיורים היו שונים , וכל אחת לקחה אותנו למקום אחר . לדוגמא : מסעדה - המבוגרת לקחה אותנו למרתף שמוכר ארוחות מאיטריות רמאן למקומיים כאשר היינו שם התיירים היחידים , לעומת זאת הצעירה לקחה אותנו למסעדת סומו עכשווית . ובהמשך לאי אודיבה שם קיבלנו סיור מהחבר שלה שעובד בחברת הניהול של האי והרכבת אליו .
במהלך הסיורים גם ניתן לשאול את כל השאלות שהצטברו אצלנו .
בסיכום זה היה מפגש מאלף עם שתי מדריכות משני דורות שלקחו אותנו כל אחת למקומות אחרים
.
נתנו לכל אחת מתנות שהבאנו מהארץ , שילמו על הארוחות , ומקובל לשלם גם על הנסיעות אבל כל אחת הגיעה עם הכרטיס מנוי שלה .
אז נכון שלא קיבלתי רקע היסטורי על כל המקומות שלקחו אותנו , אבל השלמתי את זה בעצמי .