ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הדרכה ביפן - מחפשים שותפים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    608
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dor1301
      dor1301 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג שנוסעים ליפן באופן עצמאי. ניסיתי להזמין הדרכה פרטית ליום אחד בטוקיו ויום אחד בקיוטו ומדובר ב-350$ ליום הדרכה.

הבנתי שאפשר להנות גם מהדרכה בחינם, ובכל זאת חשבתי שהדרכה מקצועית יכולה להיות יותר יעילה..

אם מישהו שמעונין להצטרף אלינו להדרכה ולחלוק בתשלום, נשמח מאוד!

התאריכים הם - טוקיו-9 בנובמבר, קיוטו-16 בנובמבר, עם גמישות קלה...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ramiav1
        ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

הדרכה ביפן - מחפשים שותפים

נתחיל מציון זה שאני הייתי מדריך תיירים בעבר .

בטיול שלי ביפן , בטוקיו ביקשתי יומיים הדרכה דרך האתר TOKYOFREEGUIDE , וציוותו לי שתי מדריכות , האחת צעירה והשנייה סביב ה-50 .

כמה ימים לפני הטיסה , קיבלתי מהן מייל מה אני מעוניין לראות בטוקיו , ועניתי להן שאני לא רוצה לראות את האתרים החשובים , לשם אני יכול להגיע לבד , אלה אני רוצה שכל אחת תראה לי את הטוקיו שלה , וזה היה מעניין כי הסיורים היו שונים , וכל אחת לקחה אותנו למקום אחר . לדוגמא : מסעדה - המבוגרת לקחה אותנו למרתף שמוכר ארוחות מאיטריות רמאן למקומיים כאשר היינו שם התיירים היחידים , לעומת זאת הצעירה לקחה אותנו למסעדת סומו עכשווית . ובהמשך לאי אודיבה שם קיבלנו סיור מהחבר שלה שעובד בחברת הניהול של האי  והרכבת אליו .

במהלך הסיורים גם ניתן לשאול את כל השאלות שהצטברו אצלנו .

בסיכום זה היה מפגש מאלף עם שתי מדריכות משני דורות שלקחו אותנו כל אחת למקומות אחרים

.

נתנו לכל אחת מתנות שהבאנו מהארץ , שילמו על הארוחות , ומקובל לשלם גם על הנסיעות אבל כל אחת הגיעה עם הכרטיס מנוי שלה .

אז נכון שלא קיבלתי רקע היסטורי על כל המקומות שלקחו אותנו , אבל השלמתי את זה בעצמי .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון