השכרת רכב בקוויבק
-
1. עד כה לא הצלחנו למצוא אפשרות לשכור רכב, דרך אתר אינטרנט, בסוכנויות של חברות להשכרת רכב, בתוך העיר כשהכוונה היא להחזיר את הרכב בשדה התעופה טורנטו.
2. יש מצב לא להזמין רכב מראש , להגיע לשדה התעופה ולשכור במקום? כדאי?
(עוד לא ברור לנו איך מגיעים מהעיר לשדה התעופה
). מוטרדת בעניין הביטוחים, הבנת השפה.3. בeconomy car rental (לא מכירה אותם) אפשר לשכור רכב משדה התעופה של קויבק אם אפשרות ביטול 48 שעות לפני אבל הם דורשים מקדמה. בבדיקה שעשינו זה כ 250 דולר.
החברה אמינה? הם מחייבים מראש? איך מקבלים את הכסף חזרה במקרה של ביטול?
-
השכרת רכב בקוויבקלגבי השכרת רכב במקום - באופן כללי זו הדרך היקרה ביותר לשכור רכב. כמעט תמיד זול יותר להזמין מראש.
לגבי economy car rental - אז לי עוד לא יצא לשכור מהם. אבל ידוע לי שהם סוכנות הזמנת רכב (לא חברת השכרה) גדולה מאוד ואמינה מאוד. במקרה של ביטול מתבצע זיכוי של כרטיס האשראי שבו שולמה המקדמה. לרוב ההצעות שלהם כוללות ביטוחים, אבל אם אתם לא בטוחים אתם יכולים להעלות לכאן את ההצעה כדי לקבל חו"ד.
-
השכרת רכב בקוויבקלא להזמין דרך אתר אינטרנט אלא לדבר בטלפון עם חברת ההשכרה.
דברי עם הרץ ואויס בטלפון. לשתיהן יש תחנה בעיר. תשלחי גם פניה לאורן (בקשר לרנטאלקארס) oren.marom@toureply.com
שדה התעופה לא רחוק ויש תחבורה ציבורית נוחה מהעיר
עם אקונומי קאר רנטלס היה לי נסיון לא טוב. אני לא ממליצה (למרות שהחזירו לי את המקדמה לכרטיס האשראי כשביטלתי, אולי בגלל שמאד שמחו שביטלתי)
-
השכרת רכב בקוויבקאת מתכוונת לדבר עם הרץ ואויס בארץ? באינטרנט אין החזרה בטורנטו.
ההצעות שלהם הרבה יותר גבוהות ולא ברור למה.
אשלח מייל לאורן.
-
השכרת רכב בקוויבקככל שמתקרב מועד הטיול מחיר השכרה עולה או יורד?
טרם קיבלתי הצעת אורן למרות שאתמול, אחרי שביקש שם בלועזית, הייתי משוכנעת שהנה הוא שולח הצעה.