ויזה
-
שלום!
אני ובן הזוג שלי טסים למיאנמר ותאילנד. אנחנו נוחתים בתאילנד ונשארים לילה אחד ואז טסים למיאנמר ל9 ימים וחוזרים לתאילנד מה 19.9 עד ה 21.10 (32 יום). האם אנחנו צריכים להוציא ויזה וכמה כניסות נצטרך במידה וכן??תודה מראש לעונים/עונות!
-
ויזהבאופן עקרוני אתם צריכים ויזה 60 יום מראש לתקופה השניה כאשר אתם חוזרים מבורמה.
מנסיון אישי, זה די בעייתי כי בנחיתה הראשונה בבנגקוק (רק ללילה אחד) עלולים להפעיל לכם את הויזה ל- 60 יום. הייתי במצב דומה לשלכם וזה מה שקרה לי, ולא עזרו גם פניה למפקחת.
מצד שני, חריגה של יומיים יש סיכוי שלא יעשו לכם כלום (על חריגה של יום הם לא עושים כלום - גם מנסיון) או שיקנסו אתכם ב- 1000 באט לאדם - יותר זול מויזה ל-60 יום או מהארכת ויזה.
ואכן, יש לכם אפשרות נוספת - להאריך את הויזה כאשר אתם בתאילנד פרטים: כאן.
אישית לא הייתי עושה כלום. לא יכניסו אתכם לבית סוהר, לא יעכבו אתכם בטיסה (חוץ מחמש דקות בירור) ולא תכנסו לרשימה שחורה.
אגב, אם הטיסה שלכם לארץ היא לאחר חצות ואתם מגיעים לשדה 3 שעות קודם - הרווחתם יום.
-
ויזההתיכנון שלכם לא טוב ובעייתי עדיף שתתכננו חזרה לתאילנד למקסימום 30 יום שתתאים לויזת התייר הרגילה שמקבלים עם הנחיתה בבנגקוק וכך תימנעו מצרות או מהצורך להוציא ויזה מראש.