אתר hotels.com
-
היי חברים, שאלה קצת יותר טכנית הפעם.
למי שבקיא ומנוסה בהזמנת מלונות לאירופה דרך האתר- הוטלס.קום. מגיע לי לילה חינם בהזמנה דרך האתר (יותר נכון 525 ש״ח) וזה בתוקף עד סוף אוקטובר . השאלה אם אני יכול לבצע הזמנה לפני סוף אוקטובר אבל לטיול בדצמבר זה עדיין תופס? או שאני חייב שהלילה עצמו יהיה גם עד סוף אוקטובר?
תודה לעוזרים

-
אתר hotels.comלדעתי, זו מדיניות פרטנית של כל אתר ואתר. פנה לשירות הלקוחות שלהם במייל.
-
אתר hotels.comYour nights will not expire as long as you keep your account active at least once every 12 months. This means you must collect a night or redeem a Free Night in that time, and when you do, the expiry date will be extended for another 12 months. If you do not collect nights or redeem Free Nights in a 12 month period, your nights will expire and we may deactivate your account. If this happens, your nights will not be reissued. Sign into your account to check when your nights are due to expire. למיטב הבנתי ברגע שתזמין עכשיו מלון תוך תשלום בלילה החופשי, אין לך בעיה לנצל אותו. הסימן לכך יהיה שההזמנה והתשלום יהיו מאושרים.
-
אתר hotels.comתודה רבה, זה לא חד משמעי.. אבל כן סביר להניח שאם אנסה להזמין וזה יקבל את זה אז זה תופס.
-
אתר hotels.comמצד שני רשום שם -
"כל עוד תזמינו ותשהו תוך 12 חודשים מההזמנה האחרונה שלכם שהושלמה, תוקף הלילות לא יפוג"
תזמינו ותשהו...