ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קולורדו בסוף אוקטובר

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    923
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ilan3237438
      Ilan3237438 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

כחלק מטיול גדול אני מגיע לקולורדו באמצע-סוף אוקטובר, וחשבתי להספיק קצת מהרי הרוקי אם מזג האוויר עוד יאפשר זאת.

מישהו יודע עד כמה זה בעייתי לטייל בפאר לאומי הרי רוקי בעונה הזאת (המסלולים פתוחים וכו')? או לחלופין, אם יש מסלולים מומלצים אחרים של יום-יומיים באותו האזור.

בנוסף האם יש דרך להגיע לפארק ללא השכרת רכב (הבנתי ששירות השאטלים מדנוור פעיל רק בקיץ)?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SJM
        SJM נערך לאחרונה על ידי

קולורדו בסוף אוקטובר

קשה לדעת מה יהיה. אני טיילתי בהרי קולורדו בתחילת אוקטובר והיו לי כמה ימים יחסית בהירים ויום אחד גשום. לא היה קר מידי. לקראת סוף החודש כבר נהיה ממש קר ודי נפוץ שתהיה סופת שלגים שתחסום את המעברים בהרים ותסגור שבילי הליכה.

להלן מידע מאתר הפארק לגבי תאריכי סגירת הדרך שחוצה את פארק Rocky Mountain ממזרח למערב - Trail Ridge Road:

The average winter closure dates for Trail Ridge Road have been October 23. Although often times the road closes earlier and does not reopen, the previous ten year's official closure dates are: October 17, 2012, October 27, 2011, October 29, 2010, October 21, 2009, November 6, 2008, October 22, 2007, October 23, 2006, November 4, 2005, October 25, 2004, and November 6, 2003. The central portion of Trail Ridge Road normally opens the last week in May, weather permitting. This year Trail Ridge Road opened on May 24.  

אם אתה יכול להקדים הגעה לקולורדו, מומלץ.

בכל מקרה, אם מזג האויר מאפשר - ממליץ על ביקור בשמורת Maroon Bells שנמצאת ליד אספן. אחד המקומות היפים.

• Ilan3237438
          Ilan3237438 נערך לאחרונה על ידי

קולורדו בסוף אוקטובר

וואו אני מגיע ב20-21 באוקטובר, ממש גבולי..

תודה רבה

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

קולורדו בסוף אוקטובר

כדאי רק להעיר שגם אם הדרך הגבוהה שמחברת את שני חלקי הפארק נסגרת, עדיין אפשר לרוב לטייל ב2 חלקי הפארק, כאשר את המעבר בינהם עושים בכביש מחוץ לשמורה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון