לונדון שבוע
-
היי ,
אחותי וחברותיה טסות ללונדון בחודש הקרוב לשבוע הן בנות 23
אני עוזר להם לא מעט בארגון הטיול
ויש לי כמה שאלות ספיצפיות
האם יש צורך בלונדון פאס או יש איזה משהו ששוה להזמין מראש בלונדון ?
יש משהו שלא הייתם מוותרים עליו?
יש מה לצאת מחוץ לעיר?
מהשדה אל המלון דרך מטרו מומלץ נכון
-
לונדון שבועלגבי כרטיסי הנחות - כדאי לקרוא קצת באתר על הנחות 1+1 של חברת הרכבות הבריטית. כדאי לזכור שאי אפשר גם להזמין מראש וגם להשתמש בהטבת 1+1.
אפשר להזמין מראש הצגה או מחזמר. כדאי להזמין מראש כרטיסים לאולפני הארי פוטר (אם זה בתוכנית).
לגבי דברים שלא לוותר עליהם - תקראו קצת בלוגים של מטיילים ותקבלו מושג מהן האטרקציות הכי פופולריות. למשל בבלוג שאני כתבתי, אבל יש עוד הרבה באתר. אבל באמת שאין דבר כזה "אתר חובה".
אפשר למצוא מספיק מה לעשות בלונדון להרבה יותר משבוע - כך שההחלטה אם לצאת מלונדון תלויה רק ברצון המטייל. לפי הבנתי רוב המטיילים לא יוצאים בפרק זמן של שבוע (פרט לגיחות לגריניץ, קיו או הארי פוטר כאמור).
מהשדה לעיר במטרו - תלוי. איזה שדה? והיכן המלון?
-
לונדון שבועלוטון Westminer park plaza זה תכנית שלהם
-
לונדון שבועמוראל
אתה 'מריץ' אותן רק בשביל שתסמנה V ותספרנה שבקרו כאן וכאן וכאן
דוגמא: ביקור במוזיאון הבריטי למי שמתעניין 'באמת', יכול להיות כמה ימים וגם אז לא רואים הכל. דוגמא נוספת: ביקור ברחוב אוקספורד. 'לקניניות' רציניות גם שבוע לא יספיק.
לכן לדעתי, רשמת להן את נקודות העניין, תן להן להחליט כמה זמן לבקר בכל מקום ואם לדלג על מקומות מסויימים. הן יכולות להחליט במקום.
ואגב: 'הרובע היהודי' גולדרס-גרין, הוא רובע מגורים 'סתמי' שאין בו כל יחודיות בהשוואה לרבעי מגורים אחרים באזור לונדון. חבל"ז, אלא אם יש לכם קרוב משפחה שמתגורר שם והן הולכות לביקור.
-
לונדון שבועהיי זה אני,
לא התעברתי להן כרגע בטיול והן עשו את המסלול כך
הרובע היהודי הוא בשביל אוכל..
חוץ מזה אתה רואה משהו שחסר?
האם הלוז שלהן צפוף מדי?
-
לונדון שבועלא כדאי ללכת לשני מוזאונים גדולים ביום אחד. זה קשה, מתיש ולא נהנים.
אגב, דווקא שבת יכול להתאים לטיולים בפארקים או שכונות נעימות או אפילו מוזאון חינמי.
-
לונדון שבועהבנתי מה לגבי הפסטיבל שאמור להיות ב28-29? חוץ מכך, חסר מקום במסלול שהם עשו? הזמנתי מקומות ללונדון איי ושייט יש עוד מקומות מומלצים כמו בתי קפה אזורי קניות?
-
לונדון שבועלונדון איי יקר מאד, המלצתי - סקאי גארדן במקום (חינם, צריך להזמין מקום מראש)