ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ניו יורק

פורום צפון אמריקה
    8
    12
    2145
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Bella_3618378
      Bella_3618378 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו משפחה עם שני ילדים קטנים.

מתכננים טיול של 10 ימים לניו יורק ביוני שנה הבאה.

קודם כל מתי עדיף לקנות כרטיסים? בעלי מתעקש לקנות כבר עכשיו, לי זה ניראה רחוק מדי ועדיף לדחות לפחות לסוף השנה....

דבר שני: מתי כדאי לטוס? לפי החישובים שעשינו עדיף טיסת לילה כך שנוחתים שם מוקדם בבוקר וכך חוסכים יום אחד, השאלה אם המלונות עושים צ'ק אין כזה מוקדם. האם ניתן לתאם איתם מראש?

תודה לכל מי שקרא עד עכשיו ואשמח לתשובות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • may east
        may east נערך לאחרונה על ידי

ניו יורק

אם ראיתם מחיר פצצה, תזמינו. אם אתם לא סגורים על תאריכים... אל תזמינו.

בכל מקרה לוודא שזה מחיר עם אפשרות ביטול, או אפשר לקנות ביטוח ביטול.

טיסת לילה - אלו הטיסות הישירות בדר"כ שהן יותר יקרות. אכן מרוויחים יום, אבל תלוי כמה אתם מסוגלים לישון. כי הילדים.. ישנו.. ואם אתם לא, תגיעו קצת זומבים אבל הילדים יהיו אחרי שינה ארוכה.

טיסת לילה אפשר גם קונקשין (כמו טיסה 1 בלילה דרך איסטנבול או פריז.. אבל הקונקשיין לא קצר ולא נעים באמצע הלילה)

• עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

ניו יורק

ההצעה שלי היא שתתחילו קודם בלבנות שלד לטיול ולהציג אותו כאן בפורום.

יש מקרים רבים של מטיילים שקונים כרטיס לניו יורק ואז במהלך התכנון מגלים שבעצם היה עדיף להם לטוס קודם לבאפלו (ניאגרה) או אורלנדו או וושינגטון. טיסות כאלה מומלץ מאוד להזמין ביחד עם הכרטיס הבינ"ל כדי שהקונקשן יהיה מוגן.

• Bella_3618378

ניו יורק

תודה על התשובה

האמת שאין עוד מקומות חוץ מניו יורק שאנחנו מתכוונים לבקר והטיסה תהיה רק ישירה של אל על

• עמיחי13

ניו יורק

לרוב מי שמתכנן 10 ימים בעיר ניו יורק בלי שילוב יעד נוסף הם זוגות ללא ילדים קטנים, או מי שנוסע לבקר משפחה. כמובן שאין חוקים בעניין ויכול להיות מאוד שלכם זה יתאים.

אם אתם נעולים כבר על 10 ימים בעיר ניו יורק וגם נעולים על אל על (למה???) אז תזמינו ברגע שאל על עורכים מבצע תקופתי (זה קורה כל כמה חודשים, תירשמו באתר שלהם למבצעים). גם איסתא שולחים דיוור כאשר אל על עורכים מבצעים.

• דוקטור דו ליטל
                דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

מכיוון שמאוד הגבלתם את האפשרויות שלכם

רק טיסה ישירה, שתהיה רק טיסת לילה, שהיא רק בחברת תעופה אחת מסויימת שהיא אל על שטסה פחות ימים בשבוע.

אם אתם מתכוונים לאחרי ה 20 ביוני נכנס כאן עוד אילוץ שעוד יותר מצמצם את האפשרויות שלכם.

כך שאני מבין את ההגיון ברכישת כרטיסים זמן רב מראש.

אם אני זוכר נכון באל על זול יחסית לרכוש ביטוח ביטול טיסה מטעמי "מתחשק לי" שמחזיר 75-80% מדמי ביטול הכרטיס (אני מניח שיהיו עד 200$ לכרטיס).

תשקלו אם מתאים לכם.

אגב אני לא בטוח לגבי הרווח ביום הראשון, יש משפחות ששורדות בצורה סבירה (לא נהנות  יותר מידי אבל שורדות) יום אחרי לילה לבן ללא שינה אבל יש משפחות של הורים במצב זומבי שמנסים יום שלם להרגיע ילדים שכבר לא יודעים מה לעשות עם עצמם מרוב עייפות.

הכי גרוע הם אלו שנשברים והולכים לישון באמצע אותו יום כי אי אפשר לשלוט בעייפות ואז הם מקבעים את הג'ט לג, החלק הראשון של החופשה הם גמורים טרוטי עיניים במשך היום ומצד שני משוטטים עם ילדים שלא יכולים להרדם בלילה.

בקיצור לא יודע מה יקרה עם המשפחה שלך, כל התשובות נכונות החל מזה שהיום יהיה נפלא ועד חירוב של חצי טיול. לשיקולך.

• ערבה
                  ערבה נערך לאחרונה על ידי

מכיוון שמאוד הגבלתם את האפשרויות שלכם

אני מעדיפה את הטיסות שיוצאות אחה"צ (אני חושבת שב- 16:00 או משהו כזה).

אמנם קשה יותר להרדם במהלך הטיסה, אבל אם יש חבילת בידור בעברית, אפשר לשרוד אותה.

ואז נוחתים בניו יורק בשעות הערב. אין בעיה של קבלת החדרים במלון. אפשר להתרענן בחדר (לא ללכת לישון!!!!), ונסות למשוך את היום כמה שיותר - מדובר בשעתיים-שלוש של שוטטות באזור הקרוב למלון, אולי מסעדה....

הולכים לישון, וקמים כמעט כמו חדשים - עדיין מוקדם יחסית, אבל לא באמצע הלילה.

אני לא בטוחה שטיסת לילה זה להרוויח יום - נוחתים מוקדם בבוקר, אין אפשרות לקבל את החדר במלון (אפשר להשאיר את המזוודות), ונאלצים להסתובב עייפים וחסרי סבלנות, רק כדי להעביר את הזמן עד שאפשר יהיה לקבל את החדר. ואז מרוב עייפות הולכים לישון מאוד מוקדם (כמעט סמוך לקבלת החדר), מתעוררים באמצע הלילה, וכן הלאה - מאוד קשה להשתחרר מהלופ הזה של הג'ט לג. איזה יום מרוויחים כאן - אני לא יודעת....

• dland
                    dland נערך לאחרונה על ידי

חוויות מטיסת לילה ישירה

אנחנו טסנו פעמיים בטיסת לילה ישירה - פעם לניו יורק (עם יונייטד) ופעם ללוס אנג'לס (עם אל על).

הבעיה הגדולה עם אל על בעיני היתה מערכת הבידור המיושנת, אבל אם באים מוכנים עם בידור לילדים אפשר להתגבר.  הטיסה עם יונייטד היתה מצוינת, הבן הצעיר (10) ישן רוב הטיסה, והבכור (13) עשה מרתון סרטים שבסופו טען שהטיסה עברה לו יותר מהר מטיסות לאירופה.

לגבי צ'ק אין מוקדם במלונות, לפעמים עובד ולפעמים לא אז נראה לי שאם זה מאוד קריטי לכם תצטרכו מראש להזמין לילה נוסף ולהגיד שתגיעו רק בבוקר.  במזרח ההתמודדות שלנו עם הג'ט לג היתה דווקא קלה, לעומת המערב שם לקח קצת יותר זמן.

אני תכננתי ליום הראשון דברים מאוד קלילים - טיול קצרצר, מעבר בוולמארט או טארגט, מיני גולף וכו'.  מצד אחד זה לא באמת יום טיול ומצד שני אלו דברים שאנחנו מאוד אוהבים.

דנה

• Bella_3618378

ניו יורק

תודה לכולם על התגובות.

האמת שזו פעם ראשונה שאנחנו טסים כל כך רחוק.

אנחנו מעדיפים רק טיסה ישירה

אקח לתשומת ליבי את כל ההערות שנכתבו פה

• shmoob
                        shmoob נערך לאחרונה על ידי

ניו יורק

הכי פשוט לשלוח מייל למלון ולומר שאתם נוחתים מוקדם ואם ניתן לקבל את החדר בבוקר.

• סימה
                          סימה נערך לאחרונה על ידי

ניו יורק

אני באופן אישי מעדיפה דווקא טיסת בוקר. כך מגיעים אחה"צ לניו יורק. עושים סיבוב קצר של התלהבות וארוחת ערב והולכים לישון. בתחושה זה כאילו בכל מקרה הגיע זמן לישון ואז מטשטש את הג'ט לג. מי שמצליח לנמנם או לישון בטיסות, ישן בכל מקרה. מי שהוא כמוני, יעבור את כל הטיסה, גם אם היא טיסת לילה, בצפייה בסרטים במקום בשינה.....

• עמיחי13

ניו יורק

אם מעדיפים טיסה ישירה, יש 3 חברות שמפעילות טיסות ישירות לניו יורק: אלעל, דלתא ויונייטד. 

אם צריכים לרכוש 4 כרטיסי טיסה, עניין המחיר של הטיסה נהיה מרכיב משמעותי בהחלטה. במצב כזה כדאי לשקול גם טיסה לא ישירה. נכון, פחות נוח (ויש כאלו שיסבירו גם למה זה יותר נוח) אבל החיסכון הכספי יכול להיות משמעותי מאוד - אז לא כדאי לפסול מראש.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון