צפון איטליה - התלבטות
-
היי
אחרי הולנד, היער השחור ועוד כמה וכמה מקומות, כרגיל מתלבטים לגבי הקיץ הבא.
אומרים שצפון איטליה מומלץ, זוג + 2 מתבגרים.
אני שואל, עוד פעם לונה פארק, פארק חבלים וכו'.. ?
אז אני מבין שוונציה שווה יום טיול, ורונה יפה, דולמיטים אזור יפה לטיולים רגליים.
מה יש בצפון איטליה שכל כך מיוחד ומומלץ?
חשבתי על לינה באזור אגם גארדה ( אני מבין שיש 3 אגמים שכל אחד והמאפיינים שלו)
תודה
-
צפון איטליה - התלבטותאנחחנו משפחה באותו סדא גודל וחזרנו אתמול מגארדה. בכנות? לא עפנו. האטרקציות של גארדה לא ברמה של היער השחור לדוגמה והנופים משעממים. זה נכון רק לגבי דרום האגם. בצפון, ככל שמתקרבים לדולומיטים זה משתנה ועוצר נשימה. מצטערת שהתמקדנו בגארדה ולא שם מה גם שבאמת הנוער כבר לא מתלהב מעוד פארק ועוד מגלשה. נהנו אצלי לעשות פיקניק באגם טנו ולקחת סירת פדלים.
בשנה הבאה....אני רוצה סלובקיה פולין, הנוער הכל כלול ביוון ובעלי - לחזור לים השחור בבולגריה. אולי נעשה איזה כפר נופש במקדוניה בתור פשרה

*גילוי נאות - כייסו לי אייפון בורונה
-
צפון איטליה - התלבטותבאת בזמן

מצטער על הכיוס
מצד אחד, נורא בא לנו איטליה, אבל לא בטוח שכמו שאמרת שנעוף על האזור אחרי שראינו דברים בסגנון.
אחרי שעשינו הקיץ לונדון רבתי, חשבנו על אנגליה בלי לונדון ( אבל שוב יקר)
אני יודע שמזרח אירופה יפה מאד, אבל לא יודע לא בא לי...
אולי חלק אחר של איטליה יכול להתאים למשפחה
נמשיך לחפש ולהתלבט
-
צפון איטליה - התלבטותאלון שלום רב. אנחנו חזרנו מצפון איטליה לפני שבועיים. היינו בורונה טנציה עירות סביב האגם וגארדה לנד.אמנם עם ילדים צעירים יותר טכולם אבל כולם אהבו יותר את הדולמיטים הרכבל שם וגולת הכותרת ראפטינג. אני חושבת שעם מתבגרים להקדיש יום לונציה יום ורונה וסירמיונה.גארדה לנד יש הרבה מתקנים מתאימים למתבגרים ואז לעלות צפונה. אנחנו ביקרנו בדולמיטים המערביים כי חששנו מנסיעות ארוכות עם ילדים צעירים. מולבנו מהממת. ושוב הרפטינג חויה יוצאת דופן. לדעתי הנופים יותר יפים מהיער השחור לפי מיטב זכרוני לפני שנים.. האגמים הנוספים קומו לוגנו מגורה נמצאים מערבית לגארדה וניתן לשלב עימם גם גיחה לשוויץ. אנחנו היינו יום באגם מגורה. מקום מאוד יפה ..לאיטליה יש קסם משלה.... אני לא הייתי פוסחת עליה. גארדה מאוד מתוירת והייתי מתמדקת בדולמיטים. לגביי אנגליה. אני בצעירותי טיילתי בסקוטלנד וביקרתי גם באדינבורו בזמן המצעד ובאי סריי. חוויה בילתי נשכחת. אם לא מרתיע עניין הנהיגה בצד ימין זו אפשרות.
-
צפון איטליה - התלבטותאלון
בנסיעה לכל מדינות אירופה המערבית ( והמזרחית שהתחפשה לה ) יש הרבה דמיון. הרים אגמים עיירות מגלשות פארקים וכו.
כן אוסטריה איטליה סלובניה שוויץ יער השחור אלפים צרפתים ( לא הייתי ובכל זאת) וכו וכו דומים בהרבה פרמטרים.
ולכל אחד יש יחודיות משלו.
גם לצפון איטליה.
הדולמיטים הם לא בדיוק האלפים, הם קצת שונים.
האוירה בעיירות האיטלקיות שונה
האוכל שונהוונציה שונה.
אבל זה לא משהו אחר לגמרי.
בשביל משהו אחר לגמרי צריך לטוס לארה"ב או למזרח או לסקנדינביה אולי
ואולי יש גם אופציות באירופה המזרחית ( לא הייתי ) גם קרואטיה שונה ומקסימה.
השאלה כמה נימאס לכם מעוד אגמים הרים מגלשות וכו.
לי לא נמאס
-
צפון איטליה - התלבטותאני מבין שהדולומיטים אזור מאד יפה לטיולים ברכב וטיולים רגליים.
אך מה יש שם עוד? ומטיול של 9 ימים כמה שווה להקדיש לאזור זה?
-
צפון איטליה - התלבטותיש שם עיירות נחמדות המון מסעדות
יש שם אטרקציות ילדים מסוג - פארקי חבלים ומגלשות הרים קירות טיפוס וכויש שם מרחצאות למינהם.( חמים)
מטיול של 9 ימים הייתי מקדישה לדולמיטים 4 ימים ו4 ימים לגרדה.
אבל מאוד תלוי מה אתם אוהבים. זה בהתאם לטעם שלי