ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה לגבי מסלול בתאילנד

פורום תאילנד
    4
    4
    947
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amost
      amost נערך לאחרונה על ידי

שלוש בנות בגיל 21 ,יציאה ב - 26.12  חזרה  ב - 31.1  , תיכנון מסלול - 5 ימים צ'אנג מאי בתוכם טיול ג'יפים , פוקט שבוע , קופנגן 3 ימים (ב-12.1 יש מסיבת פול מון) קופיפי 3 ימים ,קוסמוי 5 ימים , בסוף בנגקוק שבוע, מעוניינות בחוות דעת על המסלול, איך עוברים ממקום למקום, המלצות נוספות ? המלצות לבתי מלון,

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איציק 69
        איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

שאלה לגבי מסלול בתאילנד

קודם כל אתן צריכות להוציא ויזה מראש בשגרירות תאילנד כי אתן נוסעות ליותר מחודש. המסלול נראה בסדר, מציאנג מאי לפוקט בטיסה ,לקו פי פי פי בהפלגה מפוקט וחזרה לפוקט לטיסה לקו סאמוי לקו פאנגאן במעבורת מקו סאמוי ולסיום טיסה מקו סאמוי לבנגקוק. שבוע בבנגקוק נראה לי קצת הרבה לכן תעשו גיחות לסביבה לאיותאיה ו/או קאנצ'אנבורי.

• דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מאריך בצפון ומקצר בבנגקוק

מכיוון שאתן שלוש יכול להיות שבצפון טיול פרטי בהסעה במכונית פרטית יעלה לכן מחיר דומה לטיולים הקבוצתיים אבל תזכו ביתרון של טיול לפי רצונותיכן ולא משהו שנקבע מראש.

• איתן ששון
            איתן ששון נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מאריך בצפון ומקצר בבנגקוק

בתקופת הפול מון יהיה קשה לכן למצוא מלון באיזור חוף האדרין אשר יסכים לקבל אתכן לפחות מ5 לילות.תשמעו את דעתי.קופנגן כבר מזמן נהיה ערסיאדה ישראלית.עדיף להימנע.תישארו בקוסמוי.ביום של הפול מון יש סירות ומעבורות כל היום והלילה לקופנגן. גם אני חושב ששבוע בבנגקוק זה הרבה.תובחפו יום לצפון ועוד יום לכל אחד מהאיים.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון