ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מספר שאלות דרום אמריקה

פורום דרום אמריקה
    2
    2
    849
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • udi malul
      udi malul נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, אני נוחת בלימה ב4.9 ורציתי את עצתכם: 1. מסלול: אני רוצה לטייל בפרו (לימה, הווארז, קוסקו), קולומביה (בוגוטה, מדג'יין, עמק הקפה, קאלי), אקוודור (מינדו, קיטו, לאטקונגה, בניוס, מונטניטה), חצייה של פרו מצפון לדרום בשביל להגיע לצפון צילה (מנקורה, אריקיפה?), ארגנצ'ילה. איך הייתם מסדרים את זה בצורה הכי הגיונית ומאיפה לאיפה הייתם לוקחים טיסה? (טיול של חצי שנה, תקציב תרמילאי אבל בלי להתכלב, לא מחפש לסמן וי). אני לא ממש אוהב אוהב מקומות חמים אז ויתרתי על קרטחנה, פארק טיירונה וכו'. 2. עד כמה אריקיפה מסוכנת ועד כמה קניון קולקה שווה את הסיכון? מתלבט אם לטייל בה או לא למה קראתי כתבה על 2 ישראליות שנחטפו שם וקיבלתי פיק ברכיים. 3. הצגת כרטיס יציאה בכניסה לפרו- מישהו יודע להגיד בוודאות אם כרטיס אוטובוס תופס בתור הוכחה ליציאה מהמדינה (כיוון המחשבה השני שלי הוא להזמין כרטיס טיסה מאקספדיה ולבטלו כשאנחת בפרו. מתלבט אם להזמין מראש כרטיס טיסה באקספדיה או לעשות את זה רק במידה ומתגלות בעיות בשדה תעופה. אני טס ללימה ממדריד עם אייר אירופה). 4. מישהו עשה את הקרטרה אוסטרל בוואן ויודע לתת לתת פרטים קונקרטיים על זה? (חברה מומלצת. מחיר. מספר ימים. טלפון). אני יודע שזה לא אידאלי אבל לא בא לי להמתין שעות לטרמפים. 5. קריטי קורס ספרדית או ששיחון ספרדית והכנה של משפטים שימושיים מראש יספיקו? בן 28, מחפש טבע (בעיקר טיולי יום), קצת מסיבות, קצת בטן גב. נוסע לבד.

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet נערך לאחרונה על ידי

מספר שאלות דרום אמריקה

לדעתי ככה -  הגעה ללימה לכמה ימים.
        טיסה/נסיעה לקוסקו לשבוע פלוס, משם חזרה ללימה ולהאוורז.
        חזרה ללימה וטיסה לבוגוטה (יש טיסות זולות של ויוהקולומביה/אוויאנקה ואולי לאן) - זה גם סוגר לך את הפינה של טיסת יציאה מפרו
        מבוגוטה למדג'ין, משם לחבל הקפה, וקאלי.
        המשך מקאלי לקיטו (נסיעה ארוכה ומתישה, שווה לעצור איפשהו בגבול אולי)
        אקוודור זה די מסלול ישיר בכל הנקודות עד למונטניטה, משם לגוויקאיל ואוטובוס שחוצה את הגבול למנקורה.
        ממנקורה תוכל להמשיך לאורך החוף עם עצירות ואולי שוב לבקר בהווארז (אני לא סגור על העונה, אבל לדעתי ספטמבר יותר טוב מאשר נוב-דצמבר לטרקים)
        המשך ללימה ואריקפה (אריקפה לא מסוכנת, פרו ספציפית מקום ראשון בחטיפות בדרום אמריקה, אבל פשוט לפקוח עיניים, זה לא שכיח מדי)
        מאריקפה המשך לאריקה לחציית גבול לצ'ילה.
        ספרדית בסיסית מאוד מאוד תעזור, אבל על יעילות של קורס אין לי מידע,
        שווה אולי בשביל שיהיה בסיס. שיחון מיותר כמעט, אולי טוב ככלי עזר ללמידה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון