כמה שאלות על סין.
-
אהלן, אנחנו טסים שבוע הבא לטיול לסין ותאילנד למשך כחודשיים.
א. אשמח אם יש למישהו הערות על המסלול:
נוחתים ב23.8 בבייג'ינג נשארים שם 5ימים.
ב28.8 טסים ללאנדז'ואו על הבוקר נוחתים וישר נוסעים לשיאח'ה.
שיאחה 2.5 ימים, שבת בלאנגמוסיה או בסונגפאן.
4-7.9 ג'יודז'איגואו ואלי גם חואנגלונג נסיעה לצ'אנגדו ושבת שם.
11-20.9 "בק דור" יומיים בליג'יאנג שבת בשאשי.
יום וחצי בדאלי ונסיעה לקונמינג. סך הכול 37 יום לסין.
ב. איפה אפשר לקנות מיכל גז לאמגזית בביג'ינג? והאם יש מקומות נוספים חוץ מצ'אנגדו שיהיה אפשר לקנות שם גז?
ג. האם יש דרך להגיע לנמל תעופה בבייג'ינג ב4 בבוקר? אם במונית איפה יהיה אפשר לתפוס בקלות מוניות ליד רובע האומניות 798?
ד. האם באזור הטיבטים ניתן לקנות לחם פשוט?
תודה נתנאל.
-
כמה שאלות על סין.לפי השאלות ו...השם אתם כנראה דתיים. ללחם בסין לדעתי מוספים חלב. מה גם שהסינים לא מרבים לאכול לחם.
ממליץ להביא מהארץ לחם פרוס, וקרקרים , מנות חמות וכו' חוצמזה יש בתי חב"ד בביג'ין,
מומלץ לברר עם בתי חבד בביגי'ן היכן ניתן לרכוש גזיה.
בהצלחה
-
כמה שאלות על סין.באורח פלא דווקא באיזורים הטיבטיים (תלוי איפה כמובן) נתקלנו במאפיות עם לחמים. לא יודעת לגבי התגובה מעליי- אם מוסיפים חלב או לא. אבל לחם- יש, גם אם לא בדיוק כמו הלחם הפרוס בארץ.
יש רשת חנויות טיולים שנקראת דקאטלון. אני יודעת שיש סניף בבייג'ינג, מניחה שיהיה שם. אבל אולי יהיה במקום קרוב יותר לאיפה שאתם נמצאים.
מציעה להיעזר בעובדי הגסטאהוסים- יכוונו אתכם למה שצריך
-
כמה שאלות על סין.תודה רבה! אשמח להערות על המסלול
-
כמה שאלות על סין.המסלול סך הכל נראה לי הגיוני בהחלט.
לחם בכללי לא מוצר פופלארי בסין אבל לא יודע לגבי האזור הספיציפי בו אתם מחפשים.
אין תחבורה ציבוריתך לשדה בשעה שציינתם לכן תצטרכו לקחת מונית תוכלו לדאוג שיזמינו לכם אותה דרך המלון או ההוסטל שבו תהיו
-
כמה שאלות על סין.היי,
1. בייג'ין - לדעתי כדאי מקסימום 3-4 ימים. לא נסעתי במוניות אבל משער שאפשר להזמין דרך האכסניה/בית מלון.
2. לא הייתי בשיאחה ולנגמוסי, אבל מכיר טוב. לכן ממליץ לחלק את הימים שווה בשווה, ולשקול טרק סוסים של יומיים באיזור לנגמוסי. אם לא, יש טרק סוסים גם בסונגפן.
3. אין תחבורה ציבורית ישירה (אוטובוס או רכבת) בין שמורת יאדינג לליג'יאנג, אפשר רק בטיסה.
אז לפני ליג'יאנג - ממליץ להגיע לשנגרילה ולצאת לטרק באיזור יובנג, 5-6 ימים (כולל נסיעה הלוך חזור משנגרילה), אולי על חשבון הימים שתורידו מבייג'ין?
4. ניתן לקנות בלוני גז ולחם גם במקומות קטנים יותר, כלומר עיירות וכפרים שנמצאים קרוב למסלול תיירותי. לא יודע אם זה מתאים לאמגזית, אבל יש כמה סוגים.
אני בקשר עם לא מעט מטיילים, אחד המטיילים (בחור חרדי מירושלים) שלח לי בוואטסאפ תמונה של בלון גז משנגרילה, כתוב עליו made in israel
-
כמה שאלות על סין.בנוגע ללחם(אני דתי והיינן 3 פעמים בסין) חוץ ממה שכתב רוני בקשר לחלב, משתמשים בשומן מן החי(חזיר? ) למריחת התבנית/ הלחם. לכן הבאנו לחם ומצות
-
כמה שאלות על סין.הבאתם איתכם מהארץ לחם ומצות?!?
משה, אמרתי לך כמה פעמים ואני שוב אומר - כל הכבוד לכם!!
-
כמה שאלות על סין.מה לעשות, אנחנו דתיים ושומרים על כשרות ומצד שני רוצים לטייל וזה חלק מהמחיר שאנחנו משלמים-סוחבים הרבה משקל שבעיקרו נובע מאוכל.
-
כמה שאלות על סין.ירדנו מהעניין של בלוני גז כבר שנים רבות. פתרנו את בעיית הבישול עם כירה חשמלית 1200W שוקל 1300 גר. אתה צריך מתאם חשמלי. ובא לציון גואל.׳
יש התכתבות ענפה בנושא בפורום למטייל שומרי מסורת.
-
כמה שאלות על סין.יש כאלה שיוצאים לשטח (טרק), שם אין חשמל.
זה גם תופס הרבה פחות מקום מכירה חשמלית.