רישיון נהיגה בתאילנד
-
מבקש לברר האם בתאילנד(פוקט) נדרש רשיון נהיגה של ממסי.
או מספיק רשיון נהיגה ישראלי (החדש)
תודה -
רישיון נהיגה בתאילנד
פוקט זה תאילנד
אין דבר כזה רשיון של ממסי ,
יש רשיון בין לאומי שמנפיקות(מספקות ולא מלשון נפקות) אותו ממס"י דואר ישראל ואולי עוד כמה גורמים.
זה הרשיון היחידי שמוכר בחו"ל בעיקר במזרח צמוד לדרכון -
רישיון נהיגה בתאילנדלא יודע בקשר לדרכון אבל הוא חייב להיות צמוד לרשיון הנהיגה הישראלי. -
רישיון נהיגה בתאילנדלא יזיק עם הרשיון הישראלי יהיה איתך אבל מספיק הרשיון מקרטון עם תמונה שמנופק על ידי ממסי.
כאשר הוצאתי רשיון נהיגה תאילנדי פקיד משרד הרישוי לא דרש ולא הסתכל על הרשיון הישראלי אלא אך ורק על הבינלאומי (ממסי).
לנמצאים בתאילנד הרבה זמן מומלץ לעשות רשיון נהיגה תאילנדי, הוא מקנה תנאים כמו של המקומיים בכניסות לפארקים, מוזיאונים וכו'. ההפרש לפעמים עשרות אחוזים. -
רישיון נהיגה בתאילנדהשוטרים בפוקט זה הדבר הכי שכונה שיש!
הייתי שם והוצאתי רישיון נהיגה בינ"ל, שהוא בסה"כ דף
מודפס שמוציאים בדואר,
עצרו אותי שם בסביבות 6 פעמים במשך 3 שעות שהיה לי אופנוע,
וכל פעם היו בטוחים שזה "העתק" של הרישיון, רק אחרי קצת צעקות ושיעור קל באנגלית ("רישיון בין לאומי") הם הבינו ושיחררו...
לאומת זאת מי שהיה עם הרשיון הרגיל - גם הישן, הם ראו תוקף - אמרו בעברית - "תודה רבה" ושחררו...
אגב,
חוץ מפוקט - לא נתקלתי בשוטרים כלל,
לדוגמא - בפאי, שאין בא שוטרים, אתה מפקיד את הרישיון שלך
יהיה אשר יהיה בחברה הרכב - והקבלה משמשת כרישיון... (?!)
-
הבעיה היא לא השוטרים אלא הביטוח בארץ -
יוסי ר,על רשיון הנהיגה מקרטון מופיע במפורש שהוא חייב להיות בצמוד לרשיון הנהיגה הישראלי, מאחר והוא לא שוקל קילוגרמים לא ברור לי למה לא לקחת אותו ולחסוך בעיות שעשויות להתעורר.
הרעיון לגבי הרשיון התאי נשמע מעניין מאוד. אנסה אותו. זה כולל רק המרה מרשיון לרישיון או כולל גם טסט? -
ל - moolkeמפקיד את הרשיון בחברת הרכב? הקבלה משמשת כרשיון?
האם בישראל היית עולה על רכב ללא רשיון נהיגה עליך???
אני לא מציע לאף אחד, בכל מקום בעולם, לעלות על כלי רכב כשרשיון הנהיגה המתאים לכלי הרכב לא נמצא איתו בזמן הנסיעה!!!!!
על אחת כמה וכמה במדינה זרה בה צריך רשיון בין לאומי, רשיון ישראלי, אולי דרכון, ביטוח חו"ל מהארץ..
אגב, לא הייתי בונה על כך שבמקום מסויים, נקרא לו פאי, אין שוטרים! הרי בדיוק כשקורה משהו השוטרים יהיו שם! מכיר את חוקי מרפי?
סעו בזהירות וכחוק. -
יוסי ר,תהליך קבלת הרשיון לוקח כמה שעות.
צריך לגשת לאימיגריישן ולקבל שם אישור עבור משרד הרישוי.
במשרד הרישוי אתה מקבל טופס עבור אישור רפואי. כל רופא יחתום עליו תמורת 100-150 באט.
עם האישור הרפואי + תמונות פספורט קטנות בפורמט קטן עבור הרישיון + צילום של הרשיון והפספורט אתה ניגש למישרד הרישוי ושם עובר טסט בסימולטורים. שתיים או שלוש בדיקות כולל בדיקת שמיעה. הטסט הזה לוקח 5 דקות ואם עברת אותו בהצלחה אתה מקבל את הרשיון לאחר מספר דקות.
תוקף הרשיון הוא לשנה. אחרי שנה כל התהליך מחדש והרשיון הבא תוקפו כמה שנים.
אני משתמש ברשיון במקום הצגת פספורט , אפילו בתור בנמל התעופה הצגתי אותו ועמדתי בתור של התאילנדיים שהוא כידוע לך תמיד קצר מאוד.
אגב, ליד משרד הרישוי בפטיה ישנם דוכנים שמכינים עבורך את כל הניירת, צילומים של המסמכים תמונות וכו'. אני בטוח שהם נמצאים ליד כל משרד רישוי בכל עיר.