מלון בניו יורק
-
אני צריך עזרה במציאת מלון בניו יורק, ב9.11 עד 12.11 לזוג. עדיפות במרכז, אני כמובן ביצעתי בדיקה כרגע באופציות שמצאתי הם: The Manhattan at Times Square Cassa Times Square
אם מישהו היה בהם ויכול להמליץ מבחינת המקום, אני יותר מאשמח אבל אם למישהו יש מלונות אחרים מומלצים שהם זולים יותר ונמצאים במרכז
-
מלון בניו יורקמה זה "זול" לשיטתך?
-
מלון בניו יורקאנחנו לקחנו דרך hotwire את המלון Room mate grace. עלה 140 דולר ללילה והוא היה אחלה מלון שממש צמוד לטיימס סקוור. זאת לא בעיה למצוא אותו דרך hotwire ע"י חיפוש של מלונות עם בריכה מקורה בטיימס סקוור.
העניין בהוט וויר אם אתם לא מכירים הוא שניתן לבחור את האזור של המלון וכל מיני דברים שמאפיינים אותו ומקבלים את הדירוג שלו בטריפאדוויזור, אבל רק אחרי שמשלמים יודעים מה המלון וככה הרבה פעמים ניתן למצוא מחירים מאוד נמוכים.
אני בחרתי את אזור הטיימס סקוור וסימנתי שאני רוצה מלון עם indoor pool ולפי הטריפ אדוויזור יש רק 2 מלונות כאלה, שניהם טובים אז לא היה פה שום סיכון.
-
מלון בניו יורקבמבט חטוף העסקה הכי טובה שמצאתי: אפשרות BRG על מלון מאריוט דאון-טאון כשהמחיר אחרי הנחה יהיה סביב 200$/לילה. אם את לא מכירה את תוכנית ה-BRG אולי עדיף שתוותרי על התענוג להפעם.
לחילופין, מלון הילטון גארדן-אין שנמצא בסמוך לטיימס-סקוור וברייטון-פארק, כלומר בצנטרום של הפיילה, מוכר חדרים ב-183$/לילה בתעריף MVP (גמיש, ללא תשלום מראש, באתר הילטון). אני לא יכול להוסיף קישור לאתר הילטון אבל חפשי בגוגל את התעריף ובטח תגיעי מהר מאוד לאתר ההזמנה.
-
מלון בניו יורקאפשר בבקשה הסבר מה זה brg או הפנייה למקור?
תודה
-
מלון בניו יורקחפש בגוגל marriot best rate guarentee