טיול לבנקוק וקוסמוי
-
שלום לכולם אני נוסע בקרוב לתאילנד, לבנקוק וקוסמוי רציתי לדעת אם יש מקומות מומלצים לבודי מסאז בקוסמוי ובבנקוק תודה מראש
-
טיול לבנקוק וקוסמויבבנגקוק יש כמה מקומות של בודי מסאז' כמו
צ'אפייה 1 ,וצ'אפייה 2 . כל נהג מונית או טוק טוק
יקח אותך בשמחה גם בחינם כי הוא מקבל מהמקום
עמלה מכובדת.
בקוסמוי אני מבקר יותר מ-25 שנה ולא קיים בודי מסאז'.
-
טיול לבנקוק וקוסמויחבר שלי שגר בקוסמוי אומר שיש כזה בקוסמוי. http://www.kimono-samui.com
-
טיול לבנקוק וקוסמויאיתן, תודה על העדכון.
-
טיול לבנקוק וקוסמויתודה רבה חברים עוד שאלה קטנה, האם המקומות האלה בבנקוק קרובים לmbk? והאם המקום בקוסמוי קרוב לארק בר? או איך אני יכול להגיע למקומות האלה
-
טיול לבנקוק וקוסמויבמונית.בקוסמוי לדעתי זה מקסימום רבע שעה מהארק בר
-
טיול לבנקוק וקוסמויהמקומות האלה בבנקוק קרובים למלון mbk ?
-
טיול לבנקוק וקוסמויMbk זה לא מלון.זה קניון.הסתכלתי במפת גוגל עבורך.בקו אווירי זה חצי ק"מ בערך. לא ביקרתי במקומות הללו
-
טיול לבנקוק וקוסמויכן התבלבלתי תודה!
-
טיול לבנקוק וקוסמוייש בקוסמוי ממש במרכז גם אם לא תדע מראש אתה לא תוכל להתחמק מהן הן עומדות על המדרכה ומנסות לשכנע אותך להיכנס אם זכור לי אז המקום נקרא vida massage או משהו דומה
-
טיול לבנקוק וקוסמוישאלה אחרונה, במקומות האלה יש שימוש באמצעי מניעה (קונדום)? או שצריך להביא בעצמי?
-
טיול לבנקוק וקוסמויאתה צריך להביא איתך רק מזומנים ...
-
טיול לבנקוק וקוסמוינכון ללפני כעשור: הקונדומים בתאילנד מותאמים ל...תאילנדים... כלומר, עדיף להביא.
-
טיול לבנקוק וקוסמויגם אם אתה נתקע בלי קונדומים-יש מלא בתי מרקחת ופארם בקוסמוי..
-
טיול לבנקוק וקוסמויפששששששש....יש פה מומחיות בתחום.
רק אני הגעתי עם סנדוויץ' למסעדה?
-
טיול לבנקוק וקוסמויהשאלה שלי איך קורא על התהליך. אני נכנס בוחר בחורה עולה לחדר ואז איך זה קורה? היא מוציאה קונדום? אני צריך להוציא קונדום? לא הבנתי איך זה קורה ובקשר להביא או לקנות שם קונדומים אני מעדיף שלא כי אני נוסע עם החברה מצטער על החפירה

-
טיול לבנקוק וקוסמויגולש יקר עד כאן את כל שאר המידע תנסה למצוא בפורומים אחרים כאן זה לא הפורום המתאים ויש קווים שאני לא מוכן שיעברו אותם