ספטמבר ביוון
-
אהלן, מתכננים חופש ביוון החל מהשבוע השני של ספטמבר למשך שלושה שבועות וכעת בונים מסלול- אשמח לשמוע מבעלי הנסיון: האם בחצי השני של ספטמבר כבר יכול להיות קר ברמה כזאת שפחות נעים להכנס לים באזורים הצפוניים של יוון (חצי האי פילון ואיים יחסית צפוניים)?
האם יש הבדל משמעותי במזג האוויר ובטמפרטורה של הים בין החלקים הצפוניים של יוון לבין החלקים הדרומיים שלה? תודה רבה -
ספטמבר ביווןהיינו ביוון לשבועיים , בשבוע האחרון של ספטמבר והשבוע הראשון של אוקטובר.
נכנסנו לים באיזור חצי האי פיליון ובאיזור קורפו.
מזג האויר היה סביר . קריר ונעים . באיזור חצי האי פיליון ,המים היו קרים , אבל ברמה שעדיין ניתן להכנס לשחות. וכך גם היה באיזור קורפו . שם היינו בשבוע הפלגה ביכטה , כך שקפצנו למים במשך כל השבוע.
המים היו די קרים , הקושי הוא להכנס למים ,אבל ברגע שנכנסים נעשה נעים. חלק מהימים היה לנו רוח וגם גשם וחלק מהימים היו ממש חמים וניתן היה לשכב בבגד ים על היכטה או בחוף , להשתזף.