ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות על נסיעה לאוסטריה .....

פורום אירופה
    4
    6
    1224
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • zz121080
      zz121080 נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות .....

נוחתים במינכן בלילה ולמחרת בבוקר נוסעים לאוסטריה .... איפה הכי נוח וקרוב לרכוש סים מקומי ? עדיף לקנות באוסטריה או בגרמניה ... או שלא משנה .... כי כול השהות שלנו אנו נהיה באוסטריה .... רק נחיתה בגרמניה ....

מדבקה לאוטו , צריך לרכוש לפני שנכנסים לאוסטריה ? ואיפה אפשר ליקנות ? 

כרטיס זלצבורג , נוסעים לשבוע ..... נוחתים יום שבת בלילה וראשון נוסעים לכיוון זלצבורג .... האם כדאי לירכוש כרטיס זלצבורג ? ואם כן עדיף באינטרנט ? כי מתחילים את האטרקציות ביום ראשון .....בנוסף קצת מפחיד אותי שיהיה לנו ימים גשןמים ..... מה עשיתם ואיך התארגנתם ? אילו אטרקציות עדיפות בימים גשומים ...

תודה , לכול העונים .....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עמיחי13
        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

נוחתים במינכן בלילה ולמחרת בבוקר נוסעים לאוסטריה .... איפה הכי נוח וקרוב לרכוש סים מקומי ? עדיף לקנות באוסטריה או בגרמניה ... או שלא משנה .... כי כול השהות שלנו אנו נהיה באוסטריה .... רק נחיתה בגרמניה ....

משנה - סים גרמני יתנהג באוסטריה תחת תעריפי נדידה יקרים. את הסים תקנו באוסטריה בכל סופר.

מדבקה לאוטו , צריך לרכוש לפני שנכנסים לאוסטריה ? ואיפה אפשר ליקנות ?

אם מגיעים על אוטוסטרדה - מייד אחרי חציית הגבול תמצאו תחנה בצידי הדרך לרכישת המדבקה. אם מגיעים בכביש אחר תמשיכו בו עד לתחנת הדלק הראשונה.

כרטיס זלצבורג , נוסעים לשבוע ..... נוחתים יום שבת בלילה וראשון נוסעים לכיוון זלצבורג ....

האם כדאי לירכוש כרטיס זלצבורג ?

תלוי מה עושים. תעשו חשבון כמה יעלה בלי הכרטיס מול מחיר הכרטיס.

ואם כן עדיף באינטרנט ? כי מתחילים את האטרקציות ביום ראשון .....

ברוב האטרקציות שבהן מקבלים את הכרטיס אפשר גם לרכוש אותו. אפשר לברר את זה, אפשר גם לרכוש בארץ.

בנוסף קצת מפחיד אותי שיהיה לנו ימים גשןמים ..... מה עשיתם ואיך התארגנתם ? אילו אטרקציות עדיפות בימים גשומים ...

לרוב לא יהיה גשם כל היום. יש הפוגות וגם הרבה פעמים הגשם הוא רק בלילה\בוקר\ערב. לרוב גם לא גשום בכל המקומות, אפשר לטייל לאזור ששם לא יהיה גשום. אפשר גם לטייל בגשם אם זה רק טיפטוף. לא נורא.

• zz121080
          zz121080 נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה ...... עזרת לי מאוד .... 

יש לך אולי לינק לאתר של מזג האוויר שמראה לי מתי יהיה גשום במהלך היום ? 

• דור.ד
            דור.ד נערך לאחרונה על ידי

כל אפליקציה בסמרטפון של מזג אויר מראה התפתחות לפי שעות

• עמיחי13
              עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אני משתמש באפליקציה AccuWeather לטלפון. הכי נוח לי. וגם הוכיח את עצמו. יש לי במועדפים את כל היעדים של הטיול (מעבר מהיר בינהם). אבל כבר העירו לי בפורום שאתרים מקומיים הם יותר מדוייקים...

• אביבית555
                אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

אני השתמשתי באתר המקומי הזה שהיה ברוב המקרים ממש מדויק:

http://www.zamg.ac.at/cms/en/weather/weather-forecast/salzbu rg

לגבי הכרטיס, שימו לב שאם אתם מגיעים לאוסטריה ביום ראשון רוב לשכות התיירות נסגרות מוקדם ולא בכל המקומות שבהם ניתן להנות מהכרטיס ניתן לקנות אותו. בלינק המצורף רשימת כל המקומות בהם ניתן לקנות את הכרטיס (בין היתר בתי מלון ואז לא תהיו תלויים בשעות הפתיחה של ה Tourist Information)

http://www.salzburgerland.com/media/salzburgerlandcard/verka ufsstellen_slcard.pdf

אטרקציות לימים גשומים:

מערות (מלח, קרח), מוזיאונים, בריכות מקורות ומחוממות (אנחנו הכי נהננו בתרמה אמדה ובאד הופגשטיין) חלק מהנקיקים (ליכטנשטיין למשל), שופינג...

שיהיה טיול מוצלח ומהנה!!

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון